Skocz do zawartości

Pstrągi 2011

Sławek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 620
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Dzięki,muszę częsciej jeżdzić po pracy to może się jeszcze coś trafi.Co do warunków połowu to malutka rzeczka nawet nie górska a kropki się trafiają.Wedka własnej roboty na blanku Lamiglas International do 14gr,żylka 0,18 P-line,przynęta jig też własnej roboty.

...jak wyżej :lol:

To już wkurzające się robi, ciągle Patu i Patu :lol: .

Nie mogły się np. spiąć B) .

Tak wogóle Patu to gratulacje.Rok 2011-pstrągi w większości zarezerwowany dla Ciebie.

Jozi, spokojnie - właściwy sezon dopiero się zaczyna. Nie każdy publikuje zdjęcia i dzieli się swoimi informacjami ( co jest zrozumiałe). Wysypały się żaby,grubcio ze zdjęcia po podebraniu obzygał mnie 2-ma sztukami ( w brzuchu najprawdopodniej miał jeszcze kilka szt). To najlepszy okres do pstrągowania, także zapewne nacieszymy jeszcze forumowe oko niejednym zdjęciem z pięknym lorbasem.

P.S. Dzięki za szczere życzenia, ale nie dziękuję ;) .

Spiął się niejeden ( na ostatnim wypadzie również). Odpuściłem już całkowicie plecionkę, mam nadzieję, że odsetek spadów zmaleje :mellow: :mellow:

No Panie Jarek...jestem pelen podziwu i uznania...wiele głosów słyszałem że ta rzeka już pusta, przełowiona...tym bardziej chylę czoła ponieważ ryby te nie zlowione zostały przypadkowo...jeszcze raz serdecznie gratuluje i mam nadzieje że jeszcze nie raz szczęka odbije mi się od stołu oglądając Twoje fotki...pozdrówka