Zander Hunter Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Witaj Bartku i gratulacje A to jest właśnie najlepszy dowód na jakość własnych wyrobów. Pozdrawiam i jeszcze raz gratuluję, ZH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Bartek sama frajda na własne przynęty złowić takie pstrągale.Gratulacje!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 A mówiłeś, że u Ciebie cienko z pstrągami...widać Gratulacje!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fishbartek1 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Ostro dały popalić? powiem ci że łowiłem je w małej rzece a jazda była nieprzecietna takich holi nie zafundowały mi żadne rybki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Bartek a nie tęczowo jakoś tak, czy to taka fota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fishbartek1 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 A mówiłeś, że u Ciebie cienko z pstrągami...widać Gratulacje!!! dzieki!! u mnie jest naprawde cienko żeby zlowic pstrągi musiałem jechac po 250km w jedna strone ale warto było! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fishbartek1 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 jeden z nich był troche ciemny ale fotki też nie wysokich lotów bo z telefonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 jeden z nich był troche ciemny ale fotki też nie wysokich lotów bo z telefonu Nieistotne. Najbardziej to pewnie cieszy, że na własne woby. Gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majster Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Bartek a nie tęczowo jakoś tak, czy to taka fota No bo to tęczaki, to i na focie tęczowo . Tak czy siak grube rybska, gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KwaQ Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 No chłopaki dajecie po zaworach gratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBI Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 no to i ja coś dodam,jak narazie udało mi się przechytrzyć dwa powyżej 50cm.sprzęt:kijek RX7-2,9m do 21g,+team dragon 935 z żyłką 0,20mm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBI Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Było też kilka mniejszych,ale bardziej kolorowych które często mierzyły w duże przynęty przeznaczone na ich morskie kuzynki.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maynard Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Piękne ryby! Powyżej 50 nie musiałyby być dla mnie wcale wielce kolorowe PozdrawiamGrzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaco78 Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Wobi piękne ryby.....gratulacje i pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JarekC Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Troszkę dziś wiało,ale się udało.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelG Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Jarek ,piękne masz tam stadko kabanów u siebie .Gratulacje !Dbaj o nie!Zdążyło Ci się już któregoś w tym sezonie dwa razy przechytrzyć ?Ja poluje na swoje 50- siątki już drugi miesiąc i gdzieś wsiąkły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JarekC Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 W tym roku nie złowiłem jeszcze tego samego,łowie na różnych odcinkach rzeki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szogun10 Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Jarek ,piękne masz tam stadko kabanów u siebie .Gratulacje !Dbaj o nie!Zdążyło Ci się już któregoś w tym sezonie dwa razy przechytrzyć ?Ja poluje na swoje 50- siątki już drugi miesiąc i gdzieś wsiąkły. Jak znam życie to leża już u kogoś w zamrażalniku - to takie coraz częściej spotykane realia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBI Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2011 żeby łowić pięćdziesiątki wystarczy tylko wypuszczać czterdziestki...itd.,aż do 100+ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barach3 Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2011 żeby łowić pięćdziesiątki wystarczy tylko wypuszczać czterdziestki... Bardzo optymistyczny wariant.Gratuluję pięknych kropersów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaarianG Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Witam. Wczorajszy potokowiec 42 cm z lubelszczyzny. Pierwsza wyprawa w życiu na pstrągi i bardzo udana. Złowiony na instynkta 4 . Zdjęcia niezbyt wspaniałe ale ryba w b.dobrej kondycji wróciła do wody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirob Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Gratulacje dla łowców, ja niestety nie mam szczęścia w tym sezonie, kwiecień a na lubelszczyźnie jakaś taka chudzinka, to na OS-sie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hoin Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Ja oczywiście do wypuszczania pstrągów niezmiennie gorąco zachęcam. Naprawdę warto! Woda potrafi za to pięknie odpłacić i to częstokroć nie w jakiejś nie do końca zidentyfikowanej przyszłości i w zawoalowany sposób, a szybko i bezpośrdenio. Poniżej dwie fotki.Na pierwszej znajduje się pstrąg na 47cm złowiony 24 marca.Na drugiej mamy pstrąga na 47cm złowionego kilometr dalej dokładnie 2 tygodnie później - 7 kwietnia. Słuszne wnioski warto wyciągnąć samemu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Super sprawa Za pierwszym razem chyba go trochę ze sterowałeś bo strasznie wychudł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soja Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2011 @hoin piękna sprawa! Takich zdjęć nam trzeba żeby przekonywać niedowiarkówświetnie, gratuluję chyba już Twojego pstrąga;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi