łukasz gamoński Opublikowano 16 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2011 Gratki Jarek...kapitalne ryby...jesteś fachowiec:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniak Opublikowano 16 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2011 Brawo Jarku, w dzisiejszych czasach już o taki wynik coraz trudniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JarekC Opublikowano 16 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2011 Gratki Jarek...kapitalne ryby...jesteś fachowiec:)Łukasz dzięki,ale gdzie mi do ciebie niedorastam ci do pięt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benq229 Opublikowano 17 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2011 Jarku , gratulacja RYBKI , Chciałbym cię tylko zapytać co to za kijaszek przy tym ślicznym kropasku ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 17 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2011 Dzięki,muszę częsciej jeżdzić po pracy to może się jeszcze coś trafi.Co do warunków połowu to malutka rzeczka nawet nie górska a kropki się trafiają.Wedka własnej roboty na blanku Lamiglas International do 14gr,żylka 0,18 P-line,przynęta jig też własnej roboty....jak wyżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JarekC Opublikowano 18 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2011 Jarku , gratulacja RYBKI , Chciałbym cię tylko zapytać co to za kijaszek przy tym ślicznym kropasku ???Wędka jest na blanku Lamiglas Internationale IFW 84 2l dł2.13 cm cięzar wyrzutu 3-14 gr moc-10 lb.Akcja mod-fast,jest to tania seria robiona w chinach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 18 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2011 Ździsiejsze dwa pstrągi z wypadu nad starą Regę.Standardowo wobler 6-7cm postawiony w rynnie.W niedzielę poprawka i dalszy ciąg poszukiwań nowych rewirów... Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 18 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2011 Kwintesencja życia Patryk cudne te twoje pstronie. Gratki Gdy inni zjadaja wlasny ogon na tym forum Ty łowisz w najlepsze. Pozdrawiam Karol. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek75 Opublikowano 18 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2011 Patryk, piękne ryby i fajne zdjęcia, jak zwykle. Sam ruszam na kropki za 6 godzin, mam nadzieję na podobne efekty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 18 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2011 gratuluje smyczenia ...co to za wobki , czyzby na drugim zdieciu Pomorski ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniak Opublikowano 18 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2011 Patryk rewelka, na Ciebie zawsze można liczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skwara Opublikowano 18 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2011 gartulacje jak zwykle piekne zdjecia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 18 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2011 Ech Patu, od razu sie micha cieszyFoto zacne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 19 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2011 Dzięki panowie .Pierwszy pstrąg skusił się na wobka forumowego kolegi @fishbartek1, drugi to najprawdopodobniej Gębski - zdjęty z drzewa godzinę wcześniej, na którym defacto przewisiał trochę czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 19 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2011 To już wkurzające się robi, ciągle Patu i Patu .Nie mogły się np. spiąć .Tak wogóle Patu to gratulacje.Rok 2011-pstrągi w większości zarezerwowany dla Ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 19 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2011 To już wkurzające się robi, ciągle Patu i Patu .Nie mogły się np. spiąć .Tak wogóle Patu to gratulacje.Rok 2011-pstrągi w większości zarezerwowany dla Ciebie. Jozi, spokojnie - właściwy sezon dopiero się zaczyna. Nie każdy publikuje zdjęcia i dzieli się swoimi informacjami ( co jest zrozumiałe). Wysypały się żaby,grubcio ze zdjęcia po podebraniu obzygał mnie 2-ma sztukami ( w brzuchu najprawdopodniej miał jeszcze kilka szt). To najlepszy okres do pstrągowania, także zapewne nacieszymy jeszcze forumowe oko niejednym zdjęciem z pięknym lorbasem. P.S. Dzięki za szczere życzenia, ale nie dziękuję .Spiął się niejeden ( na ostatnim wypadzie również). Odpuściłem już całkowicie plecionkę, mam nadzieję, że odsetek spadów zmaleje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 19 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2011 Wiesz plećka czy żyłka odwieczny dylemat.Teraz będą coraz bardziej waleczne, jazda na ogonie to raczej plećkę wypada odpuścić.Mówisz, że Cię opluł żabolami a to bandyta, wniosek z tego, że idzie wosna na całego . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JarekC Opublikowano 19 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2011 No i wykrakałem ,kolejny wypadżik po pracy.Pstruń 50 cm.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 19 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2011 A czemu taki przestraszony? Aż tak bardzo kaban dał popalić na kiju? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 19 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2011 Moim zdaniem Jarek rozglądał się, czy nie jest szpiegowany .Gratuluję ryb i rybnej wody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JarekC Opublikowano 19 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2011 Moim zdaniem Jarek rozglądał się, czy nie jest szpiegowany .Gratuluję ryb i rybnej wody Dokładnie tak było,dyskrecja przede wszystkim.Ja gratuluje rybek i pięknych fotek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 19 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2011 Pewnie większy kaban wylazł na drzewo i Jarek go zobaczył . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 19 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2011 tylko Pstragi .... ...i muskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łukasz gamoński Opublikowano 19 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2011 No Panie Jarek...jestem pelen podziwu i uznania...wiele głosów słyszałem że ta rzeka już pusta, przełowiona...tym bardziej chylę czoła ponieważ ryby te nie zlowione zostały przypadkowo...jeszcze raz serdecznie gratuluje i mam nadzieje że jeszcze nie raz szczęka odbije mi się od stołu oglądając Twoje fotki...pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KwaQ Opublikowano 19 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2011 Łukasz - Szoruj nad wodę a nie oglądaj fotki z za stołu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi