rapia Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Witam.Mój pierwszy w życiu pstrąg tęczowy całe 51cm.Złowiony kijem Batson ist 1142f,kołowrotkiem Spro Red Arc,żyłką Dragon 0,18 i woblerem Siek.Ładna słoneczna pogoda.Przepraszam za słabą jakość zdjęć,bo robione komórką.PZDR Piotrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MefistoFishing Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Ehhh...te kolorki tego z Łupawy to miazga Ja podsyłam malucha złowionego na zawodach na swoją ulubioną ALEXANDRIĘ w pierwszym rzucie padł, ale nie w tym sęk.Jak się przyjrzycie dokładnie to ten biedak ma koło ogona, przy płetwacvh pierwsiowych, itp całe stada przyczepionych małych pijawek bidok, poodrywalismy te cholery z niego przed wypuszczeniem...ale jeszcze czegos takiego nie widziałem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2011 @ WhiteWillow ta rybka to z OS-u?? PozdrawiamW. Tak, z OS-u. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Witam, Gratulacje dla lowcow. Mi, po perypetiach zlotowych, udalo sie wyskoczyc na dwa dni na pstragi ( Szkocja, dla bardziej dociekliwych ). Troche polowilismy, dwie ryby 50cm, moja na suchara, kolegi na nimfe. Rzeka wybitnie nie-muchowa. Sporo owadow latalo ale najwieksze rybska siedzialy w dolach i nie byly zainteresowane.Najwieksze musialy miec sporo ponad 60 cm. Musze sie tam wybrac ze spinem. Zdjec nie bedzie, nie prezentuja zadnego poziomu. Bujo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Pstrągi z Łupawy to duńczyki dlatego mają takie kolory Miałem okazje widzieć mase tych pięknych ryb z tej pięknej rzeki, po prostu cudowna rzeka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejK18 Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Witam ja również zachęcam do wypuszczania rybek bo naprawdę warto, mamy wtedy okazję łowić je coraz większe ( co nie Hoin)a tu 51cm Po tego Karol zasuwał po mule żeby go podebrać jak najszybciej( no i dzięki niemu mam fajną fotkę którą szybciutko strzelił) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kriss Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Piękna ryba AndrzejK18, gratuluję.P.S. W wolnej chwili zajrzyj tutaj: http://www.jerkbait.pl/forum/index.php?t=msg&th=16778&am p;start=0& Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartkano Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2011 No to i ja witam wszystkich narazie tylko obserwowałem, nic nie pisałem nic nie wstawiałem.Ale w końcu pochwale się.53 na twisterka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartkano Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2011 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamspin Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Piękniuchny kaban ! Bartkano , napisz coś więcej o połowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartkano Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Pokusił się na biały twister na główce 2g prowadzony wachlarzem.Głównie łapię pstrągale na gumy, dały mi najwięcej ładnych ryb Żyłka 0,16 wklejanka do 15g na lekko daje radę, oczywiście po zacięciu chamulec na lekko i ręka na szpuli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2011 No i mi się udało poprawić życiówkę.Pojechałem po południu po przygotowaniach świątecznych. Najpierw przeszły prawie bokami burze (spędziłem je pod mostem) a później po protu popadał sobie deszcz. Już się zastanawiałem czy aby nie wrócić do domu, ale... nie po to przyjechałem. Chmura przesuwała się bardzo powoli i mam wrażenie, że deszcz po prostu się wypadał na mnie, bo chmura nie odpłynęła tylko zniknęła.Wyszło słoneczko. W pewnym miejscu przeprowadziłem już wobka i obrotówkę, ale jeszcze założyłem sdr-a. To był strzał w dziesiątkę bo przy drugim przeprowadzenia uderzenie i walka. Trochę to trwało, bo rybka niezgorsza i siłę miała . Wzięła na wyjściu z zakrętu w rynnie na wysokości sporego występu lądu nad wodę, czyli schronienie pewnie miała pod brzegiem.Ciekawe ile teraz będę czekał na poprawienie tego wyniku...A zdjęcie sam sobie zrobiłem, więc najlepsze nie jest . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Ty szczęściarzu dlaczego CI nie spadł.Sławku tak wogóle to gratulacje .Piękny kropas . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Slawku tak nie mozna pisac ...pelno nieomowien ? ...co to za sdr...nie robiles przeciez sdr-ow ... i ile mial ten Ksiaze lub Ksiezniczka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi203 Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Pogoda dzisiaj była pstrągowa wybitnie, to moja życióweczka 57 cm, od rana do 15 uganiałem się za pstrągami bez rezulttu, popołudniu przestawiłem się na klenie i takie rybsko uczepiło się na kleniowego wobka, zestaw batson 2,9m 2-10gr shimano super 2000 i żyłka 0,20 (całe szczeście nie zabrałem szpulki z 0,16) ryba dała mi popalić, wychodziła 3 razy do wobka, myślałem że duży kleń, po zacięciu wszystko było jasne, świeca i expres w górę rzeki, adrenalina na maksa, 3 razy tam i z powrotem, parę młynów, na delikatnym zestawie takie hole to super zabawa... polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Jerry 56. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Świątecznie obrodziło. Piękne rybska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2011 no ladny , ladny ...teraz ten sdr-ek to jakiej firmy ?... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Chyba salmo .Tak Waldeczku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Chyba salmo .Tak Waldeczku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBI Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Gratulacje Adam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Sławek zaje..ta ryba.Należała Ci się jak mało komu. Gratki ! Adi masz jeszcze jakieś fotki? Fajny kaban. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Gratuluje..dobrze,że chociaż na pstrągi na fotach mogę popatrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jackybrown Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2011 slawku,gonisz...wielkkie gratulki ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Jacku Twoje dwa odrobinę większe robią wrażenie . Gratuluję wszystkim łowcom bo to fajny okres.I dziękuję za gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi