Maynard Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2011 (ten trzymany za ogon) też sześćdziesiątak tyle że przy dwumetrowym koledze wygląda raczej skromnie Przesadna skromność, to Kolega wygląda przy rybie wyjątkowo okazale .. @Łukasz_Gamoński, a Twój na muchę? Kapitalna ryba i z jakiej wody! Szczere gratulacje! Pozostałym łowcom okazów również należą się brawa! Lub brawka PozdrawiamGrzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taps Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2011 wiosenny,aby było bardziej tęczowo . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2011 nic nie komentuje bom bardzo zazdrosny o moje pstragowe dzieci ...ale w sobote TO sie zmieni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ssamer Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Spiegu... proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luka81 Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2011 panowie z cf wstawcie coś świeżego ten pstrąg jest z tamtego roku wiec nie 2011 pstrąg Szuszkiewicza był odpowiedzią na post Joziego i nie Panowie z cf bo ja w coronie nie pracuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaco78 Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Piękne kropasy Panowie!!! Remi wymiatasz w tym roku:)pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaco78 Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Spiegu... proszę Ostatnia fota zabija:) Przepiękny rybsztyl........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Mowa była o pstragach z poludnia polski a nie norwegi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łukasz gamoński Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Maynard....,na muchę był ten...malutki strimerek na haku do morkej nr 8 poprowadzony na pływającej nieco wybrzuszonej lince na trupa (bez ściągania) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maynard Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Gratuluję, piękne rybony, a na muchę (i jeśli z tej rzeczułki) to szczególne brawa!Jak masz więcej fotek, to śmiało, wkurzaj Kolegów. <_< PozdrawiamGrzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Piękny kropek. Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łukasz gamoński Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2011 fotek troche sie nazbierało...kiedyś wrzucę...pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maynard Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Połamania! Grzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Moje 60 cm ze Szwecji. Wedka Batson RX8, 3.20 do 28 gram,kreciolek Shimano 4000 GTM, zylka Trabucco 0.255m, przyneta Made by Igor Olejnik. Jak widac wielka ponad 100 metrowa rzeka, miejsce tuz przed przelewami na trasie wedrowek ryb, spowolniony dryf, 3-4 rzut. Pare innych ryb tam stracilem w tym jedna zapewne powyzej mojego rekordu. . Bujo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drynda Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Piękna rybka i rzeka też niczego sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bassy Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Michał fajna sceneria , pochodziłbym po takiej wodzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JarekC Opublikowano 2 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2011 Udane zakończenie sezonu 46 cm.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 2 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2011 Michał, piękne klimaty! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michcio Opublikowano 2 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2011 Jarek, super pstrągal i udane zakończenie sezonu. Mi pozostaje czekanie do lutego ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pstrągman Opublikowano 2 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2011 A to mój pstrążek na zakończenie sezonu . Sprzęt:Spinning Hardy Benelux 244cm,kołowrotek Daiwa Fuego3000,żyłka 0,16mm ,przynęta jig 1,5gr, hol ok 2 min Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 2 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2011 no to ładny kabanek! Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek Opublikowano 2 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2011 ale kasztan!!! ile miał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pstrągman Opublikowano 2 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2011 Tak zmierzony na szybko 65. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pszemo Opublikowano 2 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2011 Ja cie p..... ale kabanos. Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkpiwo Opublikowano 3 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2011 Tak zmierzony na szybko 65. Dałeś radę Panie Wojtku Ja niestety / albo stety /na zakończenie przegrałem walkę z dwoma rekordami jeden 65-70 cm drugi 55-60 / oceniam po wyskokach / obydwa miałem na sucharkai jest za czym wrócić za rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi