patu Opublikowano 21 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2011 Dzisiejszy wypad nad leśny ciurek zaowocował siedmioma pstrągami i kilkoma kontaktami z większymi egzemplarzami. Ryby stały na prostkach za zakrętami, przynętą numero uno okazał się ponownie Salmo Minnow 7cm w kolorze tęczaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 21 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2011 Eleganckie fotki Patryk. Naprawde milo popatrzec Gratuluje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 21 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2011 Piękne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czoper Opublikowano 21 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2011 Coś pięknego .. rybki jak malowanki super klimaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 21 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2011 dzięki!TA woda ma to do siebie, że nie ma megapstrągów... za to ma je mega piękne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 21 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2011 Gratuluję (pięknie ubarwione) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grego Opublikowano 21 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2011 Ten ze środkowego zdjęcia wygląda, jakby był szczęśliwy-najedzony . Bardzo mi się również podobają podłużne krople deszczu. Patryk - jak zwykle wysoki standard; gratulacje.Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
supersobi Opublikowano 22 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2011 Patryk, piękne pstrągi, gratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2011 Śliczne, graty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benjam87 Opublikowano 22 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2011 wszystkie zdjęcia są mega klimatyczne!!! Drugie strasznie wciąga jak się na nie patrzy przez piękne wybarwienie rybki. Patu jak zwykle dostarcza nam fajnych fotek, które choć w myślach pozwalają znaleźć się nad wodą.GRATULUJE szczęśliwemu łowcy ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 22 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2011 Gratuluję rybek... Piękne... słowa uznania za regularność.ale od Patryka trzeba wymagać już nieco więcej... i mam wrażenie, że albo celowo przerysowuje, albo ma rozkalibrowany monitor.. Kolory kolorami, ale te pstrągi wyglądają jak mieszkańcy rafy koralowej, a nie polskiego leśnego potoku... Wg mnie, trochę za dużo suwaków podczas obróbki. Oczywiście to kwestia gustu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 22 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2011 Fajne kropki Ja wciąż czekam na pierwszego w tym sezonie...Ale w domu to się raczej nie doczekam Woda niech opadnie i się oczyści....Ostatnia fotka nieco oszukana(oczywiście nie w złym sensie) Napis na czapce i przynęty na kamizelce Cię zdradziły Pozdro!Kamil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analityk Opublikowano 22 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2011 Fajne kropki Ja wciąż czekam na pierwszego w tym sezonie...Ale w domu to się raczej nie doczekam Woda niech opadnie i się oczyści....Ostatnia fotka nieco oszukana(oczywiście nie w złym sensie) Napis na czapce i przynęty na kamizelce Cię zdradziły Pozdro!Kamil Kamil, rozwiń nieco spostrzeżenia. Mi zdjęcia się podobają ale chciałbym też nieco dowiedzieć się o sztuczkach fotografów, Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 22 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2011 Jacku, ja nie mówię o jakości zdjęć, kadrowaniu, głębiach ostrości i takich tam, bo się po prostu na tym nie znam, więc tego nie oceniam . Na moje oko po prostu ostatnia fotka jest odwrócona(lustrzane odbicie- z prawej do lewej ) Czemu taki zabieg? Nie mam pojęcia Może Patryk zajrzy i wyjaśni. Albo po prostu ja jakiś monitor u rodziców w Wałbrzychu mam nie teges A ryby mogę oceniać w kategorii podoba mi się, lub nie podoba mi się..... A że zdjęcia znad wody, żywe ryby fajnych gabarytów, zadowolony wędkarz- jak się ma nie podobać Tylko pozazdrościć Yo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michcio Opublikowano 22 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2011 Fajne kropki Ja wciąż czekam na pierwszego w tym sezonie...Ale w domu to się raczej nie doczekam Woda niech opadnie i się oczyści....Ostatnia fotka nieco oszukana(oczywiście nie w złym sensie) Napis na czapce i przynęty na kamizelce Cię zdradziły Pozdro!Kamil True true i kołowrotek na prawą rękę hehe . Niemniej zawsze przyjemnie się ogląda zdjęcia @Patu. Pozdrawiam i powodzenia w łowach, ja muszę jeszcze poczekać parę dni.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
supersobi Opublikowano 22 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2011 ostatnia fotka jest odwrócona(lustrzane odbicie- z prawej do lewej ) Czemu taki zabieg? Nie mam pojęcia Tzw pokazać jak najmniej - zmylić jak najbardziej - standartowa ochrona miejscówki Wielu ludzi tak robi... nie widzę w tym nic złego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czoper Opublikowano 22 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2011 Dzisiejszy wypad na lubelską rzeczkę obdarzył 6 pstrążkami , rybki od 30cm do 35+...Straciłem jednego dobrze pod 40cm. Przynęta swojak imitacja uklejki z agresywną akcją..Rybki brały na prostych wolnych odcinkach przed zakrętami. Zdjęcia jedynie podglądowe z telefonu pozdrawiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 22 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2011 Gratuluję rybek... Piękne... słowa uznania za regularność.ale od Patryka trzeba wymagać już nieco więcej... i mam wrażenie, że albo celowo przerysowuje, albo ma rozkalibrowany monitor.. Kolory kolorami, ale te pstrągi wyglądają jak mieszkańcy rafy koralowej, a nie polskiego leśnego potoku... Wg mnie, trochę za dużo suwaków podczas obróbki. Oczywiście to kwestia gustu... Baloo, a co tam Wrocław robi? Nie łowicie? Aż wierzyć mi się nie chce - gdzie Ty, Andrzej, Jacek oraz Tomek? PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 22 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2011 Jeszcze raz dziękuję wszystkim za wdrożenie mojej prośby ( http://www.jerkbait.pl/forum/index.php?t=msg&th=16778&am p;start=0&) - dobrze się to i czyta i ogląda. Myślę, że wiele osób na tym skorzysta! PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 22 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2011 Baloo, a co tam Wrocław robi? Nie łowicie? Aż wierzyć mi się nie chce - gdzie Ty, Andrzej, Jacek oraz Tomek? PozdrawiamRemek Hej... Wrocław różnie... Andrzej - testuje wobki, Jacek z Tomkiem ciężko pracują, ja - siedzę w pieluchach. Poza tym powodziowe stany i nie bardzo jest czym się chwalić. Byliśmy na rozpoczęciu sezonu i trochę skrótów pod 30 przerzuciliśmy, ale tylko jeden 35 się trafił i nie zakwalifikował się na forum. Ot cała tajemnica Wrocławia... i aby jasność była... piękne fotki... ale ja mam cały czas to samo odczucie, że zbyt wiele suwaków było poruszonych... troszkę subtelniej mogłoby być... wyszłoby naturalniej... chyba... a i tak mogę tylko pozazdrościć rybek i coraz lepszego sprzętu photo! co pięknie widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 22 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2011 Dzięki, to mam jasność Andrzej nich leci nad wodę pstrągową je testować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 22 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2011 Dzięki, to mam jasność Andrzej nich leci nad wodę pstrągową je testować Taka kawa z mlekiem ostatnio szła, że chyba by nawet popperów nie szło testować ...Ale woda niebawem zacznie opadać..czyścić się..a wtedy......zaczyna mi się kolejny semestr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szewer Opublikowano 22 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2011 Patryk, tak z ciekawości te fotki sam robisz ze statywu czy masz fotografa z sobą? Zdjęcia pierwyj sort Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 22 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2011 dzięki!TA woda ma to do siebie, że nie ma megapstrągów... za to ma je mega piękne to prawda! Przepięknie ubarwione!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
długi Opublikowano 22 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2011 Patu- piękne pstrągi i fotki odjazdowe-gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi