granvorka Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Kilka dni temu widziałem u kolegi w pudełku dużą lekką wahadłówkę. Długa była na jakieś 13cm, a ważyła chyba 16g. O ile się nie mylę to nazywała się Daiwa Troll. Słyszał ktoś lub widział takie cudo? Może znacie inne podobnej wielkości i wagi blachy? Bardzo zależy mi na kupnie takich właśnie cudaków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lepton Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Rhino trolling mag,lub xtra mag. Są dokładnie takie jak szukasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granvorka Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Bardzo Ci dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2016 podjedz do Nemo. Maja chyba kilka blach do salmonowego trolla. Ale tanio nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granvorka Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Dzięki Mifek, ale do Nemo nie pojadę, nawet jakby rozdawali za darmo te blachy.Jakieś 2 lata temu mieszkałem niedaleko tego sklepu i wstąpiłem tam kilka razy po jakieś niewielkie zakupy.Obsługa tragiczna, niemiła, arogancka i bezczelna... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi