didi Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2016 (edytowane) Pozwole otworzyc w tym roku ten watek,i mam nadzieje ze w tym roku bedzie wiecej zdjec ,dawac panowie !!! pomimo iz pogoda nie rozpieszcza,udaje sie zlapac ladne okazynajwiekszy w tym roku 47cmczyli magiczne 50 jest w zasiegu Edytowane 16 Kwietnia 2016 przez didi 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Fajnie, tylk jakies lepsze i wieksze foto by sie przydalo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majatony Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2016 (edytowane) Fajnie, tylk jakies lepsze i wieksze foto by sie przydalo Jak na zdjęcie robione samemu z ręki to i tak całkiem nieźle wyszło Edytowane 16 Kwietnia 2016 przez tony1983 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
didi Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2016 jutro kolejny wyjazd ,mam nadzieje ze cos mi sie uda zamiescic,pozdrawiam wszystkich bassmeanow i mam nadzieje ze ten watek odzyje,tak wiec do roboty pany !!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Hiszpania, Włochy,Chorwacja... gdzie jeszcze można złowic bassy w Europie? Piękna sprawa,muszę kiedyś zrealizować 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
didi Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2016 troche Portugalii i to w zasadzie tyle,Friko pedz po niego zobaczysz jaka frajda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slawek74 Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2016 łowiłem basy we franci w okolicach grenoble Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
didi Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2016 acha licze w tym watku rowniiez na chlopakow z USE-j,czyli Gregmegabass nie wywinie sie,bede obserwowal ten watek na biezaco 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek0l Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Hiszpania, Włochy,Chorwacja... gdzie jeszcze można złowic bassy w Europie? Cypr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciech1919 Opublikowano 17 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2016 Tak się złożyło, że ostatnio miałem okazję łowić w Kanadzie i kilka bassów udało się trafić.Mini relacja dla chętnych tutaj - bassy są w drugiej połowie filmu. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi