-K2- Opublikowano 1 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Witam,tutaj > http://www.ultimateluresaver.com/ mozna dowiedziec sie nieco na temat tych kolek lacznikowych,a do nabycia sa pod adresem > http://www.jerkbait.com/index.php?cat=c205_Luresaver.html,http://www.kunstkoeder.at/product_info.php/products_id/325 lub w innych sklepach. O dostepnosci we Francji zapytalbym kolegi googl?a. PozdrawiamKK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avallone Opublikowano 1 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Witam,tutaj > http://www.ultimateluresaver.com/ mozna dowiedziec sie nieco na temat tych kolek lacznikowych,a do nabycia sa pod adresem > http://www.jerkbait.com/index.php?cat=c205_Luresaver.html,http://www.kunstkoeder.at/product_info.php/products_id/325 lub w innych sklepach. O dostepnosci we Francji zapytalbym kolegi googl?a. PozdrawiamKK Bardzo dziękuję za pomoc, ciekawe rozwiązanie i w przypadku kosztownych woblerów może życie uratować. Jeśli działa tak jak w animacji to warte swojej ceny mimo iż jedno kółeczko wychodzi drogo.Poszukam tego tutaj. Tak już na marginesie ta strona to oddział Jerkbaita? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-K2- Opublikowano 2 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 jerkbait.- COM - CUK2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacorP Opublikowano 5 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2018 Kupiłem Wobler SUMOWY Mikado Cat Territory DONKEY 9cm D8 czy ktoś mi powie czy jest to skuteczna przynęta ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 5 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2018 ... gdy biorą , to jest dobra ; a jak nie biorą , to jest zła - 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małkociniak Opublikowano 5 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2018 Jak biorą to biorą nawet na takie mikrusy, https://www.ebay.pl/itm/Jackall-DD-Chubby-38F/302221368197?ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT&var=601063051264&_trksid=p2055119.m1438.l2649Nie ma absolutnie reguły, w czasie żerowania każda przynęta jest sumowa, niebywale skuteczna jest też wahadłówka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanu Opublikowano 7 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2018 Dobrym woblerem sumowym jest Rapala Risto Rap, niestety wyszedł z produkcji. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gzenek Opublikowano 8 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2018 Też mogę polecić Rapala Risto Rap oraz oczywiście DT20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CM Punk Opublikowano 9 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2018 Dobrym woblerem sumowym jest Rapala Risto Rap, niestety wyszedł z produkcji. Wklejany ster bez stelaża... Dobry sprzęt do kolczykowania sumów. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskie Opublikowano 10 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2018 Kiedyś sprawdzały się woblery Wąchały, ale te robione przez niego, a nie przez jego "sąsiadów"Mam ich trochę w zapasie (część nawet nieużywane), ale ostatnio nie używam, bo przerzuciłem się na popping w tropikach i GT biorące z powierzchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob74 Opublikowano 12 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2018 ...to mi się przyfarciło...spacer samym brzegiem od Mostu Gdańskiego w stronę Spójnii, buty z lekka unurzane w błocie..a przede mną wobler sumowy Storm WW. Brak dolnej kotwicy, w tylnej mocno skorodowanej brak grota, brzuch widać, że tarł o kamienie. Grot pękł i wobler wypłynął, osiadł na brzegu. Ciekawe jaką trasę pokonał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CM Punk Opublikowano 12 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2018 ...to mi się przyfarciło...spacer samym brzegiem od Mostu Gdańskiego w stronę Spójnii, buty z lekka unurzane w błocie..a przede mną wobler sumowy Storm WW. Brak dolnej kotwicy, w tylnej mocno skorodowanej brak grota, brzuch widać, że tarł o kamienie. Grot pękł i wobler wypłynął, osiadł na brzegu. Ciekawe jaką trasę pokonał... 5 czy 7 cm? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob74 Opublikowano 12 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2018 (edytowane) ...7 z czarnym grzbietem...agrafka jak u amatora...sądzę, że trochę czasu spędził przy dnie.. Edytowane 12 Marca 2018 przez bob74 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CM Punk Opublikowano 18 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2018 (edytowane) ...7 z czarnym grzbietem...agrafka jak u amatora...sądzę, że trochę czasu spędził przy dnie..Krystalicznie czysta wiślana woda trochę go pewnie obmyła .A ja zapytam o wobler DLT MAXIMUM dostępny w Raven Fishing:https://www.bol.com/nl/p/dlt-maximum-8-cm-28-gr-firetiger/9200000019243895/Łowił nim ktoś? Wiem,że stelaża przez całość nie ma,ale wiadomo-plastik i zatopienie w nim drutu może być mniej,lub bardziej solidne,wiem natomiast,że jest niesamowicie głośny,bo grzechocze naprawdę konkretnie,głośniej niż Salmo Boxer,a tego słychać nawet w wodzie podczas prowadzenia . Edytowane 18 Marca 2018 przez CM Punk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskie Opublikowano 19 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2018 ...to mi się przyfarciło...spacer samym brzegiem od Mostu Gdańskiego w stronę Spójnii, buty z lekka unurzane w błocie..a przede mną wobler sumowy Storm WW. Brak dolnej kotwicy, w tylnej mocno skorodowanej brak grota, brzuch widać, że tarł o kamienie. Grot pękł i wobler wypłynął, osiadł na brzegu. Ciekawe jaką trasę pokonał... Jak była cofka na Wiśle, to przypłynął od Bergla ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob74 Opublikowano 20 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2018 ...a może z okolic Góry Kalwarii... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domeldoom Opublikowano 21 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2024 Cześć, sezon sumowy tuż, tuż.Jakie macie opinie nt. ADUSTA ZACRAWL?Nie są tanie, stąd wątpliwości.Jaki kolor na noc? pozdrawiam,Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
md30 Opublikowano 21 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2024 Sum jest dosłownie ślepy, więc kolor nie ma tu znaczenia. Tym bardziej w nocy. Sam się przymierzałem do tej przynęty, ale cena troszkę odpycha. Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarny1 Opublikowano 21 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2024 (edytowane) Sam się przymierzałem do tej przynęty, ale cena troszkę odpycha. Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalkazwłaszcza, że to delikatna konstrukcja, może byc jednorazowa tzn do remontu po braniu... warto sprawdzić czy tam gdzie łowisz sum z powierzchni bierze -> jak łowisz smolice - łączany to zmień łowisko... sumy są, a nigdy brania nocnego nie miałem na tym odcinku:( a sprawdziłem bardzo dokładnie... Edytowane 21 Maja 2024 przez czarny1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domeldoom Opublikowano 21 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2024 Sum jest dosłownie ślepy, więc kolor nie ma tu znaczenia. Tym bardziej w nocy. Sam się przymierzałem do tej przynęty, ale cena troszkę odpycha. Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu TapatalkaTeraz są superokazje na popularnym portalu aukcyjnym. Chyba odżałuję te 90 PLN. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pulsar Opublikowano 22 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2024 zwłaszcza, że to delikatna konstrukcja, może byc jednorazowa tzn do remontu po braniu... warto sprawdzić czy tam gdzie łowisz sum z powierzchni bierze -> jak łowisz smolice - łączany to zmień łowisko... sumy są, a nigdy brania nocnego nie miałem na tym odcinku:( a sprawdziłem bardzo dokładnie...A łowisz może na odcinku Katowickim? Mam wrażenie, jakby tej ryby w okolicy Oświęcimia po prostu nie było... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi