supersobi Opublikowano 1 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 No więc otworzę ten wątek, coby nie było Tegoroczny sezon trociowy rozpocząłem na Inie.Ochrzciłem nowego kijka samiczką 70cm Warunki cieżkie, pełno lodu, ale klimat i atmosferka nad wodą pierwszorzędna. Pozdrawiam i do zobaczenia nad woda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 1 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Pięknie! Gratulacje! Napisz proszę coś więcej - wymiar edukacyjny - miejscówka (charakter wody), na co, sprzęcik itd. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avallone Opublikowano 1 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 No i przynajmniej będę teraz wiedział jak Troć wygląda Szlag by go trafił, mnie jeszcze 5 miesięcy do otwarcia sezonu zostało a tu taki jeden gra na gulu ładnymi rybkami, to nie fair, zbanować go jak nic Gratuluję i rybki i tęgiej głowy że po Sylwestrze siły miała na zwleczenie się na łowisko. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcelinho2204 Opublikowano 1 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 piękna rybka:)tylko pogratulować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 1 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Andrzeju . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 1 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Gratulacje!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
supersobi Opublikowano 2 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 - wymiar edukacyjny - Trotkę złowiłem na zewnętrznej burcie zakrętu, branie spod nawisu, przyneta karlinka Wołka.Średnio-szybki uciag wody. Głębokość ok 1,5m. Szybki hol, lądowanie wyslizgiem na nawis. Sprzęt (zwykły, prosty bez żadnego szału ): klasyczna wędka spinningowa 2,9m 21-50g Dragona z serii millenium z kołowrotkiem shimano rozmiaru 3000. Plecionka PP 20LB - tak na brak zaczepów No i to na tyle Dziekuję za gratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 2 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 O to właśnie chodzi by forum było miejscem wymiany doświadczeń a nie tylko tablicą ogłoszeń. Dziękuję! PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ORION99 Opublikowano 2 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Gratki za Trotkę i to jeszcze z Iny to jest to na co czekałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 2 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Orion, a gdzieś Ty kolego bywał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 2 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Gratuluję Andrzeju ładnej trotki.Ja staruję dopiero pod koniec tygodnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 2 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Witam.Ina w tym roku zreszta jak i w poprzednim obdarowalo kilka osob ladnymi rybkami.Ja wczoraj dostalem ladnego samca lekko ponad 70cm dzis katowalem okolice Sowna. Z rana na spina a od godz 14 kaleczylem lowienie muchowka :)niestety obeszlo sie bez kontaktu.Pogoda piekna, oby w tym roku wiecej takich udanych wypadow nad rzeke. Jak dostane zdjecie swojej rybki to sie pochwale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaso1973 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Wędkowałem na Słupi w dniu 01.01 ,w rejonie miasta. Niestety ryb z za dużo nie było , padały pojedyncze sztuki, takie ok 2Kg. Pogoda ,pochmurno z przejaśnieniami , wiał bardzo silny wiatr. Woda taka jak na zdjęciu. mifek edit: zdjęcie niezgodne z regulaminem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barwena1977 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
orwon Opublikowano 3 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Trochę niesmaczne to zdjęcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MGOR Opublikowano 3 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Dobrze sezon rozpoczął się na Redzie. Takie informacje dostaliśmy od naszego przewodnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzecho Opublikowano 3 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 sliczna trotka @supersobi gratulacje pzdrGrzecho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolek Opublikowano 4 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 Witam. A tak bawił się Poznań na rozpoczęcie sezonu trociowego.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorgol Opublikowano 4 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 Żadko sie udzielam w stylu gratki ale jak to zbaczyłem to szczeka opadła na klawiaturę,i zostaje mi patrzec bo w tamte rejony to 600km leciutko..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryst Opublikowano 4 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 Ja .... pierdziu! Nieźle się zabawiliście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 4 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 rolek ale żeby tak na gumę to tak niekoszernie GRATULUJE - ładne rybiszony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolek Opublikowano 4 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 Było Nas na tey wyprawie 4 .Jeden łowił na wahadła woblery i inne trociowe wynalazki.Wszystkie trotki padły na gumę.A więc może czas pomyśleć o zmianie przynęty???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 4 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 ...................................................... To wcale nie znaczy, że nie traktuję tego jako przegięcie pały.Tomek, jak już jesteś, to zawsze z klasą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 4 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 Było Nas na tey wyprawie 4 .Jeden łowił na wahadła woblery i inne trociowe wynalazki.Wszystkie trotki padły na gumę.A więc może czas pomyśleć o zmianie przynęty???? rolek problem w tym ze ja wiem ze są miejscowki w których guma jest wprost idealna. Ale mi ona jakoś tak nie bardzo z trociami się kojarzy co nie znasczy ze jej nie spróbuje... kiedyś w końcu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi