długi Opublikowano 4 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 Piękne ryby - szczere gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 4 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 Rolek! Gratulacje. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 4 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 Wuchta wiary Tej:)--->Brawo Pyry:P pozdro z Poznania dla Poznania:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saalar Opublikowano 4 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 Weźcie mnie ludzie nie rozwalajcie. Ja tu ciagle emigruje i szczena mi opada za każdym razem jak widze takie ryby. Piękna sprawa. To na prawdę guma? Bede na Parsęcie za dwa tygodnie to dam czadu. Gratulacje! Wielkie Gratulacje Poznań! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 5 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 łośki widać da się na gumę ,niektórzy twierdzą że się nieda ale kropki łowiłem z powodzeniem na gumy więc czemu by nie łośki?Tylko dla wielu jest nie do przyjęcia myśl, by łowić tak szlachetną rybę na tak pospolita tanią i masową przynętę,co innego na woba za 200pln ,jak widać szlachta nie tylko frykasy je,czasem i kartofla wciągnie <_< piękne ryby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 W naszym kraju zawsze tak było, że części szlachty słoma z butów wystawała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzecho Opublikowano 5 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 moja szczęka leży na podłodze...wielkie gratulacjeguma faktycznie sprawdza się na potokach, przekonałem się o tym w poprzednim sezonie pzdrGrzecho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 5 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 Obiecane fotki! Rybka z otwarcia sezonu na Inie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 5 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 Fajny samczur Igor. I wziął przy garażu Chyba na wiosnę zbuduję sobie jakiś garaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 5 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 Ładny trociek Igor - gratuluję.Atakuję Inę od piątku do niedzieli - może coś cyknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 5 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 Gratulacje dla wszystkich pogromców troci. Nie pamiętam już takiego otwarcia trociowego w historii j.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomuś Opublikowano 5 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 Patrząc na kadr dzerwysa zastanawia mnie kto wydaje pozwolenia na budowę w tak bliskiej obecności rzeki, a później płacz...Tyle off topa z mojej strony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grubyzwierz Opublikowano 5 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 Swoje błystki moczyłeś chyba w trunku z logo Twojej czapki, stąd takie efekty Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 5 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 Rybka akurat wziela na wobka ale byl zakrapiany to fakt Odcinek miejski,uregulowany nie jest zbyt urodziwy ale rybka sie tam trzyma Na pieknym odcinku lesnym jest sporo sniegu a pod nim nawisy lodowe wiec lepiej nie ryzykowac. W piatek z rana tez planuje wyjazd w okolice Sowna moze szczescie dopisze jeszcze raz <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobol Opublikowano 6 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 Panowie,piękne ryby.Dawno takich nie widziałem.Super i wielkie graty dla wszystkich łowców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 6 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 Czołem.Marek Szymanski jak zwykle trzyma poziom. Procz ukochanej Wisły to jego drugie ,, szalenstwo ,,.Tym razem link. http://www.tpriig.pl/a-moze-razem-na-rybki-/3419-opolowy-201 1/strona-3.html Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 6 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 Profesor 5 dan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 6 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 Szkoda że cieknie tak to by super zdjęcie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 7 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2011 Ja to dopiero 1 dan ale jak sie przyloze to potrafie cos zlowic Dzisiejsze 77cm na wahadlowke . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 7 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2011 No Igor. Chyba trocie Ciebie pokochały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 7 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2011 Igor widzę że się rozpędzasz w nowym roku fajny rybon Ina pilnowanie wynagrodziła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 7 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2011 Igor ale móglbyś być przynajmniej być oryginalny i dać szanse innym zakładając czasami coś innego niż swoje wahadło PS. gratulieren Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 7 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2011 Igor TY szczęściarzu.Mogła się spiąć . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 7 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2011 Nie miala szans ale tak naprawde mogla podebranie bylo karkolomne wyslizgiem na nawis lodowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avallone Opublikowano 7 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2011 Czołem.Marek Szymanski jak zwykle trzyma poziom. Procz ukochanej Wisły to jego drugie ,, szalenstwo ,,.Tym razem link. http://www.tpriig.pl/a-moze-razem-na-rybki-/3419-opolowy-201 1/strona-3.html Pozdrawiam Piękna fota, widać że P Szymański nie tylko rekordowe sumy umie łowić.Gratulacje dla niego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi