kwasik Opublikowano 20 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2011 IgorMówię do koleżanki w pracy; choć zobacz jaka piękna ryba, a ona; a jaki piękny mężczyzna!Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MefistoFishing Opublikowano 20 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2011 U Igora widzę też na wędce biomasterka XT Zdjęcie i ryba ŻYLETA ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOSMAN 76 Opublikowano 20 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2011 Igor Gratki piękna ryba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 20 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2011 Kwasik jednak ryba jest tu piekna pozdrowienia dla kolezanki!Mefisto-kolowrotek to strzal w dyche na trocie!Mocna,niezawodna maszyna bez wad! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapia Opublikowano 25 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2011 Witam.Mam pytanie czy ma ktoś jakieś wieści z Redy.Jestem ciekawy jak tam wyniki i stan wody,bo możliwe że wybiorę się w sobotę.PZDR Piotrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avallone Opublikowano 5 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2011 Ina to super rzeka i dzieki fajnym ludziom z TPRIiG bedzie coraz lepiej z rybkami!Sa odcinki na ktorych mozna polowic w spokoju bez tloku a dla mnie to sie liczy.Fotka lada chwila mifek edit: na prośbe Igora wstawiam fotkę . Pozazdrościć Gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek75 Opublikowano 5 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2011 Dzisiaj odkułem sie po zeszłotygodniowej przygodzie opisanej w wątku o naszych porażkach Łowiąc pstrągi trafił mi się interesujący przyłów w postaci troci dł. 72 cm. Wiem że zdjęcie jest nieciekawe i razi na tle powyższego, ale było ciemnawo, deszczowo i błotniście, do tego byłem sam a zdjęcia musiałem zrobić jak najszybciej żeby wypuścić rybę z powrotem do wody, nie zamierzałem też jej wycierać żeby ładniej wyglądała. Troć połakomiła się na 6 cm woblerek Kenarta. Co ciekawe, najpierw wyszła mi do innego woblerka kilka godzin wcześniej - prawie wyskoczyła za nim w powietrze, zobaczyłem tylko rozwartą paszczę i plusk dużego ogona. Ryba stała na krawędzi rynny oddalonej od brzegu na którym stałem o ok. 3 metry. Przez 40 minut dokładnie obławiałem to miejsce, ale bez rezultatu. Wracając już do samochodu postanowiłem rzucić jeszcze w tym miejscu, tak na wszelki wypadek. Za trzecim rzutem przytrzymanie, wygięty kij i gwizd kołowrotka, hol trwał ok. 2 minut. Po szybkiej sesji fotograficznej ryba wraca z powrotem do wody, a ja pękam ze szczęścia - ochrzciłem nowy kij, z którym byłem pierwszy raz na rybach, przełamałem złą passę i sprawiłem sobie świetny prezent na wczorajsze urodziny. PozdrawiamJacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniak Opublikowano 5 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2011 Jacku gratuluję, świetny przyłów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mentos Opublikowano 5 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2011 Po miesięcznej przerwie wyskoczyłem nad wodę, na pierwszej miejscówce po kilku rzutach delikatne puknięcie,ponawiam rzut i tym razem branie w porę zacięte,przy brzegu myśleliśmy że to srebro.Ryba wzieła na 7cm woblera firmy Hunter model Instynkt.Na brzegu zrobiliśmy parę zdjęć, które chciałem wstawić na forum, ale niespodzianka dnia następnego nie pozwoliła, koledze wpadł aparat do wody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 5 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2011 Fajna niespodzianka Jacek na dopywach Iny to sie czesto przytrafia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek75 Opublikowano 5 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2011 mam nawet wrażenie, że w pewnych okresach łatwiej tam o trotkę niż porządnego pstrąga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 5 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2011 Gratulacje Jacku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 5 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2011 Jacku takie niespodzianki są najpiękniejsze. I jak waliło serducho? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek75 Opublikowano 5 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2011 Powiem wręcz, że każda komórka mojego ciała podekscytowana krzyczała z radości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 6 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2011 Powiem wręcz, że każda komórka mojego ciała podekscytowana krzyczała z radości Jacek a my się zaczynalismy zastanawiać czy wpadles w jakies bobrowiny czy jak ze ci tyle casu zeszla droga do samochodu czy jak... ale widze ze miales swoje powody by ta droga troche dluzej trwala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
supersobi Opublikowano 6 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2011 Jaca gratki, oby jak najwięcej takich przyłowów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek75 Opublikowano 6 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2011 Powiem wręcz, że każda komórka mojego ciała podekscytowana krzyczała z radości Jacek a my się zaczynalismy zastanawiać czy wpadles w jakies bobrowiny czy jak ze ci tyle casu zeszla droga do samochodu czy jak... ale widze ze miales swoje powody by ta droga troche dluzej trwala Oj tak, chwila mi zeszła, a już po wszystkim trzeba było jeszcze pogadać z rodzinką czekającą na wieści z frontu Szkoda że nie byliście bliżej, miałby mi kto pomóc z fotką - no i miałem szczęście że Wam się ta trotka nie uwiesiła, musieliście rzucać w tym miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 6 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2011 Powiem wręcz, że każda komórka mojego ciała podekscytowana krzyczała z radości Jacek a my się zaczynalismy zastanawiać czy wpadles w jakies bobrowiny czy jak ze ci tyle casu zeszla droga do samochodu czy jak... ale widze ze miales swoje powody by ta droga troche dluzej trwala Oj tak, chwila mi zeszła, a już po wszystkim trzeba było jeszcze pogadać z rodzinką czekającą na wieści z frontu Szkoda że nie byliście bliżej, miałby mi kto pomóc z fotką - no i miałem szczęście że Wam się ta trotka nie uwiesiła, musieliście rzucać w tym miejscu no tak jakoś to czerwone Ferrari z kimś się kojarzyło ale pewien nie byłem... spoko - tak przynajniej masz satysfakcje ze czekala wlasnie na ciebie i tylko dzięki sobie zawdzieczasz jej pokonanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GAJD4441 Opublikowano 10 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2011 Witajcie Koledzy !!!Ładna rybka Jacek75,ciśnionko podeszło do gardełka i odrazu cieplej na rybach .U nas na pomorzu dopiero powoli rzeka Reda wraca do koryta po powodzi,mniejsze i dopływy też rozlały.Oj podtopiły co nie które hodowle pstrążków tęczowych które korzystając z okazji czmychnęły do rzeki , sprawdzimy w sobotę.A że powiało nieżle to i może jakiś srebrniaczek przywali. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 18 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2011 rozmowy o tęczakach wydzielono do osobnego wątku... w razie potrzeby kontynuacji tematu zapraszam tam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nesta Opublikowano 11 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2011 Witam.Po obejrzeniu zdjęć pięknych ryb postanowiłem w tym roku samemu przekonać sie co jest takiego w tym ,ze ludzie przejeżdżają setki kilometrów aby połowić trocie. No i sie przekonałem że warto jechać północy pociągiem do Goleniowa dla tych 10 godzin nad rzeka. Moje 77 centymetrów szczęścia . Troć połakomiła sie na 7cm wobler Irka Gębskiego. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maynard Opublikowano 11 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2011 Piękna srebrna ryba! Gratuluję! PozdrawiamGrzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek75 Opublikowano 12 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2011 Kolego Nesta, gratulacje A to moje dzisiejsze 58 cm szczęścia: Ryba uderzyła praktycznie pod samymi nogami w prowadzone pod prąd miedziane wahadełko.Dodam tylko że łowienie dzisiaj było wspaniałe ze względu na pogodę, poza samym wędkowaniem fajnie było obserwować budzącą się gwałtownie do życia przyrodę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 12 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2011 gratki jacek znajomy zakręt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 12 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2011 Brawo @Nesta! Piekna ryba. Moje uznanie. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi