wobler129 Opublikowano 31 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2011 @Zanderix - przyszła, przyszła - nawet 2-3tyg wcześniej jak w zeszłych latach. U mnie rybki wchodziły w rzekę w połowie kwietnia co roku dziś testowałem wobki dla @Mifka i szok - już nawet oczkują na powierzchni. Gratulacje super okonek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
długi Opublikowano 31 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2011 Arek fajne wiosenne zdjęcie-gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 31 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2011 Spasiony pasiak Fajna ryba i świetna fota.Gratulacje. PozdrawiamKamil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zanderix Opublikowano 31 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2011 Dzięki za dobre słowo chłopacy Zapomniałem dodać to o co prosił swego czasu Remek, czyli warunki połowu :Łowisko: płytkie ok. 1m rozlewisko na ŻuławachPogoda: bajeczna <_< , lekki południowy wiaterek, słonecznie, ok. +8 CelsjuszaSprzęt: może nie wszystkim przypasi <_< , ale generalnie DRAGON i kij i żyłka i guma i główka <_< <_< PZDRZanderix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 31 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2011 Arek - o jednym zapomniałeś: - i czapka tyż smocza! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zanderix Opublikowano 31 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2011 Arek - o jednym zapomniałeś: - i czapka tyż smocza! No faktoza <_< pominołem No i jeszcze kamizelka - dobrze, że skarpetki z Leclerka <_< PZDRZanderix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 31 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2011 to i tak miałeś sporo szczęścia, że tak lekko Cię forumowy front równości dobrze potraktował. ja kiedyś za zbyt wiele naszywek Salmo dostałem większą burę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zanderix Opublikowano 31 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2011 to i tak miałeś sporo szczęścia, że tak lekko Cię forumowy front równości dobrze potraktował. ja kiedyś za zbyt wiele naszywek Salmo dostałem większą burę! Bo Ty się może tym przejmujesz , a forumowy front chyba wie, że mam na to ...... - i, że ja : po prostu tylko rybki sobie łowię . Dobra Mateo dość OffTopa bo jeszcze, zamiast tym od testów to nam się oberwie <_< PZDRZanderix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniak Opublikowano 31 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2011 Arek, super fota Fajnie, że już coś się ruszyło, właściwie to już powinno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 31 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2011 Don Aro vel Cheekling - gratulejszyn zatem i do zobaczenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommek Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Arek gratulacje,na boczny trok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zanderix Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Arek gratulacje,na boczny trok?Na główkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Ja na focie widzę gumkę na główce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAMPUCH71 Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Arek fajna mamuśka i fajne zdjęcie.Dziś trochę fotek porobiłem ale rybki na nich nie wychodzą tak piękne jak Twoje. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAMPUCH71 Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Rybek było sporo,brały z opadu na 4cm.gumkę na 4 gr.główce prowadzona delikatnymi spokojnymi skokami. Woda stojąca głęboka na 1,5metra,żyłka 20stka.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi101 Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Gratuluję Adam,bardzo eleganckie i sympatyczne przedwiosenne garby.A łowisko to chyba zalew w S....... ? Pozdrawiam Tomi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAMPUCH71 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Tak to jest to o czym myślisz, tylko jakoś nie mogę się wstrzelić w te prawdziwe kabanki ,może smakosze ikry je zimą wybrali .PZDR. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Po pierwsze Witam Po drugie gratuluje rybek:)Mi się udało dzisiaj przechytrzyć okonia który się załapał na dolna granicę regulaminu:)Łowisko Warta ...Kijek jakiego używałem to IRI Lucky 305 + młynek Spro i 0.18 żyłeczka -przynęta to żelastwo:)Dodam,że od poniedziałku chodzę po kilka godz i wkońcu dzisiaj Warta mi wynagrodziła cały tydzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw17 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Sezon z pływadełka otwarty. Garbusy pełniutkie ikry więc trzeba było tak łowić co by indianie nie zauważyli . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zanderix Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Piękny PERCH - graty P.S.ładnie utrzymany MICHAŁ PZDRZanderix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian111oneeleven Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2011 granaty prześliczny. u mnie coś cienko, nie chcą gryźć. czy tam dobrze widzę z lewej na dole w tle cerata 10' ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toms72 Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2011 No to i ja się pochwalę. Rzeka opływ Motławy koło Gdańska. Sprzęt FX 862-2 8'6 2-8lb 3-10gr plus TP 1000FA. Okoń skusił się na paprocha w kolorze motoroil z czarnym brokatem z zielonkawym ogonkiem plus boczny trok. Pasiaków było kilka ale ten wyszedł najlepiej (sorry za jakość ale fotę strzeliłem z telefonu) Był jeszcze przyłów w postaci szczupaczka ok 45 ale foty nie zamieszczam (wiadomo okres ochronny - skusił się na TAPS,a 3g w kolorze czerwony okoń) . A i prowadzenie bardzo delikatne ściąganie zestawu z delikatnym podrywaniem do 3-4 obroty kolowrotka przy innym prowadzeniu 0 kontaktu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil098 Opublikowano 1 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2011 dziś w raz zaprzyjżnionymi kolegami wybraliśmy się nad wodę w planach były połowy białej rybki kleń ,jaż, boleń, pogoda nie co pokrzyżowała planu dość silny wiatr i przelotny deszcz nie na pawał optymizmem.jeden jazik ok 35cm melduje się u kolegi,u pozostałych jak i u u mnie po za okoniami i nie za dużymi szczupakami innych rybek brak Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
supersobi Opublikowano 2 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2011 Pierwszomajowy na kopyto Relax'a w pół wody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niktważny Opublikowano 5 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2011 a to mój życiowy garbusek ok 40cm, szybko go zmierzyłem a następnie wypuściłem go do wody: skusił się na Dragon Demon 5cm an 5 gr główce, puknął pięknie gdy gumka opadała: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi