RobertGizycki Opublikowano 5 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2011 Okonek 30+Wiał zimny, północno - wschodni, czasem dość silny wiatr. Było pochmurno z przejaśnieniami. Ten skusił się na herbatę z pieprzem na 5g główce. W sumie było ich więcej i tamte wolały denaturat <_<. Głębokość około 5-6 metrów, z niewielkim mułem na dnie. Łowiłem metodą opadu z podwójnym podbiciem. Ryby brały przez około 30 minut.Sprzęt:- Wędka - brązowa własnoręcznie ukręcona tej zimy na blanku St.Croix SCV 5S66LF - Kołowrotek Red Arc 2000 z białą plecionka 8lB + cienki wolfram.- Ciepła damska czapka w kolorze oliwkowym (gdyby nie ona to pewnie bym się prędzej zwinął i nie byłoby ryby) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maynard Opublikowano 6 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2011 Robert, całkiem fajne zdjęcie wyszło! Opis też spoko. Ładne pasiaki Panowie, gratulacje! PozdrawiamGrzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziuta Opublikowano 7 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2011 I u mnie dzisiaj zameldowaly się okonie - w tym 2x 30+Wędka wklejanka do 13g z kolowrotkiem 3000, plecionka najcieńszy fireline, przypon wolframowy i różowy twisterek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kksm Opublikowano 8 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 Okonek 33,5 cm na obrotóweczkę 1 złotą. Kijek Shimano Alivio BX 2,4 m 3-14 g, a kręcioł Shimano Catana 2500 FA.Foto:Filmik z wypuszczania:http://www.youtube.com/watch?v=BhrFPo5h1ss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snaej Opublikowano 15 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 49 cm z soboty kolejne szczescie frajera kijek 10lb custom by garowy czerwony ripper mlynek shimano elf 100 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 15 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 Wspaniała, piękna ryba, gratuluję!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 15 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 snaej--->łoooo dałeś czadu:) gratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 16 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2011 Kuzyn - teraz to juz pozamiatałeś.Aż strach pomyśleć, co bedzie jak zawitasz nad Odrę .Szczerze gratuluję!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zanderix Opublikowano 16 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2011 Nosz karwasz janeczek - gdybyś przechadzał się gdzieś w okolicach kolektury totka weź skreśl mi 6 cyferek i kupon wyślij pocztą GRATULACJE PZDRZanderix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piwoluka Opublikowano 16 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2011 Gratuluję wszystkim łowcą. Poniżej 37cm syna. Wziął na Pointera 128 przy szczupaczeniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snaej Opublikowano 16 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2011 dziekuje panowie Patu ale wyjazd nad Odre dalej aktualny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 16 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2011 Łukasz, muszę sie głeboko zastanowić <_< .Jak na pierwszym wypadzie trafisz rapę 90+ to zmieniam profesję i zabieram sie za szachy P.S masz jak w banku brachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maynard Opublikowano 16 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2011 Piękna ryba, gratulacje! Za tąką całe życie można się nachodzić i nie wychodzić... Patu, nie załamuj się jak kuzyn trafi +90, zawsze możesz przerzucić się na koszyczek, feedera i się poprostu relaksować BTW, miał być dwudniowy wypad nad Oder i jak tam było? We właściwym wątku.. PozdrawiamGrzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 16 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2011 Piękna ryba, gratulacje! Za tąką całe życie można się nachodzić i nie wychodzić... Patu, nie załamuj się jak kuzyn trafi +90, zawsze możesz przerzucić się na koszyczek, feedera i się poprostu relaksować BTW, miał być dwudniowy wypad nad Oder i jak tam było? We właściwym wątku.. PozdrawiamGrzesiek@maynard, zawsze wracam psychicznie zrelaksowany nad wody - choć fizycznie prawie jak zwłoki. Co do wypadu - przelciało nad nami naście frontów - ale coś się działo <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mafijas Opublikowano 16 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2011 Wczorajsze 36 cm z Siemianówki na Mansa 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 16 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2011 Czołem ,, pasiaki ,, Ganiałem ostatnio bolki na ,, czystej ,, rzece.Posrod nich na przykosie stał piekny pasiak. Dla mnie to jednak przyłow i oczywiscie najsliczniejsza rybka nizinna. autoportret Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hornet Opublikowano 16 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2011 Marcel, swietny pasiak, oby wiecej tak milych przylowów:) Mateuszku widze, ze molestujesz siemianowke, zycze z 4, a nawet 5 na przedzie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mafijas Opublikowano 18 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2011 Trudno to nazwać molestowaniem bo na Siemionce byłem w tym roku 1 raz nie licząc lodu A ty jezdzisz troszke? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcinos25_ac Opublikowano 23 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2011 Witam wszystkich mój wczorajszy okonek 34 cm kijek mikado żyłeczka 0,16 kołowrotek shimano Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr-perch Opublikowano 23 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2011 Dzisiejszy 40cm.Wędzisko Team DragonKołowrotek Shimano Technium 2500Żyłka 0,12Przynęta czarny twister Oczywiście z olsztyńskiej wody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pszemo Opublikowano 2 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2011 Przsympatycznie ubarwiony kleniowy przyłów z Wiślanej opaski. . Kij Dragon Millenium, Shimano STL3000, plećka PP 15lb, przyneta chrabąszcz Hunter. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 8 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2011 Przsympatycznie ubarwiony kleniowy przyłów z Wiślanej opaski. . Kij Dragon Millenium, Shimano STL3000, plećka PP 15lb, przyneta chrabąszcz Hunter. chyba mam jakies skrzywienie bo pierwsze co zauwazylem na fotce to... wielkosc agrafki?? celowo taka wrzuciles? czy po porstu przy okazji przypiales cos innego i skusil sie pasiaczek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pszemo Opublikowano 8 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2011 Generalnie uganiam się za Boleniami ale czasami jak kompletnie nic się nie dzieje zakładam chrabąszcza i wykonuję kilka rzutów w poszukiwaniu klenia Jak jest duży przypakuje nawet na takim zestawie. Nastawiając się na klenie zakładam najmniejsze spinwale i łowię na żyłkę 0,16 Tutaj sprzęt typowo boleniowy kij, kołowrotek, plecionka no i ta duża agrafka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zanderix Opublikowano 14 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Po szczegóły sprzętowe odsyłam do Frika - ja robię tylko za statyw PZDRZanderix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 14 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Kurcze jak Wy robicie te zdjęcia? Aparat mam, ryby też czasem się trafią a efekt zgoła odmienny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi