wisnia023 Opublikowano 9 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2011 Dzisiejsze 37 cm mojej kobiety, cały dzień robiła mi na złość, a na koniec dobiła tym Kij dragon mystery camou 2-15 g, kręcioł robinson quartz pro, żyła dragon strong 0,16 mm, a na końcu różowy twister Uderzył na 6 m ok. godz. 21 Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ostry Opublikowano 10 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2011 Dziś dla mnie był szczęśliwy dzień, zostałem wujkiem i zrównałem swój PB okonia 36 cm Zassał 7 cm kopyto fluo na 17 gr główce w ujściu Narwi na zalanym gruzowisku. Shimano Diaflash ST-A 270M 10-30 gr.Ryobi Zauber 3000 + PP 20 lbs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nesta Opublikowano 18 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2011 Odświeżenie tematu Daaaaaawno nie łowiłem okoni, w sumie to dzis pierwszy raz w tym roku i to też tylko w przerwie miedzy machaniem jerkami .pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wonton Opublikowano 19 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2011 czy jedyna metoda na postawienie irokeza to maksymalne wyłamywanie dolnej szczęki z zawiasów? Pytam bo myślałem ze mozna go podnieść ręką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nesta Opublikowano 19 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2011 Irokez jest postawiony palcem drugiej ręki, ale fakt ze ryba trzymana za ryło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisnia023 Opublikowano 19 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2011 Z ostatniego wypadu, wędka dragon mystery camou 15g, kręcioł robinson quartz + żyłka 0,16 dragon strong :)Wziął na 4,5 m z pod ławicy drobnicy Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 19 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2011 Dzisiejszy 37cm, ganiał drobnice tuż pod powierzchnią. Wędka Team Dragon 2,30, kręcioł daiwa exist 2500, plećka 0,12, przynęta imakatsu javallon 11cm na haku offset. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 19 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2011 Po jakimś czasie posuchy.....Zaokoniło się ostatnio!!Gratulacje dla wszystkich PozdrawiamKamil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 20 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2011 Dajcie już spokój z tymi negatywami na temat uchwytu za pysk. Na całym świecie tak się podbiera okoniowate i krzywda im się nie dzieje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zanderix Opublikowano 20 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2011 Po jakimś czasie posuchy.....Zaokoniło się ostatnio!!... To fakt - chyba i ja w weckend ruszę popasiaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisnia023 Opublikowano 20 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2011 Dzisiejszy pasiak Sprzęt j.w Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 20 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2011 @Saw Olsztyn, czy to jezioro na S. na Suwalszczyźnie ???Wędkuje tam kilka razy w roku, ale tylko za szczupłym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 21 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2011 @godski to jez. Redykajny w Olsztynie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisnia023 Opublikowano 22 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2011 2 naj pasiaki z wczoraj Sprzęt i miejscówka bez zmian 4,5 m wody pod łodzią i ławice drobnych rybek Zdjęcia robione na szybko przez moją kobietę Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia85 Opublikowano 24 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2011 I dzisiejszy mój kijek Lamiglas 4-14 6-10 lb żylka 0.16 a na końcu gumka : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 24 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2011 @wisnia023 - bardzo fajna ta trzecia fotka. Mamy tu taki konkurs... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 24 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2011 tak, polecam - http://www.jerkbait.pl/forum/index.php?t=msg&th=20849&am p;start=0& -> konkurs C&R Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nyny Opublikowano 25 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2011 Wczorajsze, niestety z telefonu, bo lustro suszylo sie w samochodzie po porannych wojazach z robalami;) pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 25 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2011 To fakt - chyba i ja w weckend ruszę popasiaczyć Ja nie planowałem....Marzyłem o wąsatych kijankach...Ale powodziowa woda na Odrze nie pozostawiła złudzeń...Więc wykałaczka w dłoń i zabawa mikrogumisiami. Łowiłem Kongerem World Champion Mikrosem do 5g, Daiwa Caldia 2506W, a na 4g Mustadzie Micro mały, perłowy plemnik od Relaxa PozdrawiamKamil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anowi Opublikowano 27 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2011 Nyny:Ładna fotka i co mnie cieszy pokazująca,że okonie to nie tylko paprochy ale także zapomniane żelastwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 27 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2011 Moj jeden z dzisiaj. Niestety burza nie dala mi polapac. Niemierzony ale forumowe minimum powinien miec SPRZET: Tailwalk Trinis ML + Daiwa steez 103HLLinka to YGK sea bass 8lb + 1,2m FC stren 6lbGuma to to Fat swing Impact 2,8 w kolorze male perch na Keitech rubber jig model 2 3/8oz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisnia023 Opublikowano 29 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2011 Wczorajszy smakosz bigbaitowego wandera Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisnia023 Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Coś z weekendu, tym razem kobieta górą Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Wiśnia, gratulacje regularności jak i dzielenia pasji z piękniejszą połową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisnia023 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Dzięki, teraz z reguralnością będzie trochę trudniej, bo dotychczas miałem fajne stadko pasiaków w jednym miejscu niestety ryby na których one żerowały się gdzieś rozeszły, a razem z nimi okonie Muszę szukać nowych miejsc, ten ostatni okoń jest już z innego A moja połówka lubi wędkować pod jednym warunkiem muszą brać ryby Pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi