Skocz do zawartości

Okonie 2011

wobler129

Rekomendowane odpowiedzi

jak łowienie na multika w nocy? Wielu sceptyków mówiło, że się nie da :D A jak Twoje doświadczenia?

faktycznie swego czasu byla ostra polemika cast zoltodziobow z fanatykami na ten temat. ale chyba temat przycichly po tym jak sylwia - dziewczyna Wiśni pokazal ze mozna sobie radzic zupelnie bez problemow... ale jak to mowia.. jak ktos czegos nie probowal to... latwo mu sie teorie dorabia do tego :D

Bez ciągnięcia za pysk też ładnie wygląda.

Eeeeeee!

.

FUCKtycznie :angry: - i tu mała uszczypliwość - upaprany matką ziemią wydaje się być bardziej QL :mellow:

- Tomek tyle było trzepane, że de gustibus non est disputandum

- okoniwatym zaprawdę mniej szodzi trzymanie za pysk niźli buraczane C&R (czyt. Catch and Reklamówka)

- j.pl ma łaczyć nie dzielić ;)

To najmniejszy z tego dnia było piec sztuk >40 ale tylko ta fotka nadaje się do publikacji(ciężko zrobić zdjęcie na plywadelku w każdym bądź razie mi fotki nie wychodzą).

Pływa się rewelka kupiłem Fish Cat Deluxe i jestem bardzo zadowolony.

Pływa się stosunkowo szybko, wystarczy się tylko wyprostować(siedzieć pionowo) wtedy dziob plywadla się wynurza i śmiga dosyć szybko.

Pod woda są tylko nogi od kolan w dol.(tyłek suchy).

Echo działa bezproblemowo żadnych zakłóceń od machania nogami nie ma.

Jedyny problem to trochę znosi przy silniejszym wietrze ale w weekend wypróbuje dryf kotwę i myślę ze powinno to rozwiązać ten problem.

Najfajniejsze jest to, ze nie płoszysz w ogóle ryb!

Podpłynąłem do amura który się wygrzewał na słońcu tak ze uciekł dopiero gdy dotknąłem go szczytówka wędki. Karpie tez sobie nic nie robiły z mojej obecności.

Jak dla mnie to rewelka!

To najmniejszy z tego dnia było piec sztuk >40 ale tylko ta fotka nadaje się do publikacji(ciężko zrobić zdjęcie na plywadelku w każdym bądź razie mi fotki nie wychodzą).

Pływa się rewelka kupiłem Fish Cat Deluxe i jestem bardzo zadowolony.

Pływa się stosunkowo szybko, wystarczy się tylko wyprostować(siedzieć pionowo) wtedy dziob plywadla się wynurza i śmiga dosyć szybko.

Pod woda są tylko nogi od kolan w dol.(tyłek suchy).

Echo działa bezproblemowo żadnych zakłóceń od machania nogami nie ma.

Jedyny problem to trochę znosi przy silniejszym wietrze ale w weekend wypróbuje dryf kotwę i myślę ze powinno to rozwiązać ten problem.

Najfajniejsze jest to, ze nie płoszysz w ogóle ryb!

Podpłynąłem do amura który się wygrzewał na słońcu tak ze uciekł dopiero gdy dotknąłem go szczytówka wędki. Karpie tez sobie nic nie robiły z mojej obecności.

Jak dla mnie to rewelka!

No faktycznie brzmi rewelacyjnie!

:huh: