mifek Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2011 jak łowienie na multika w nocy? Wielu sceptyków mówiło, że się nie da A jak Twoje doświadczenia? faktycznie swego czasu byla ostra polemika cast zoltodziobow z fanatykami na ten temat. ale chyba temat przycichly po tym jak sylwia - dziewczyna Wiśni pokazal ze mozna sobie radzic zupelnie bez problemow... ale jak to mowia.. jak ktos czegos nie probowal to... latwo mu sie teorie dorabia do tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piwoluka Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Z ostatnich wypadów. I jeszcze taki mieszczuch syna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Fajne to streetowe! W jakim mieście złowiony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomekC Opublikowano 1 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2011 Bez ciągnięcia za pysk też ładnie wygląda.Eeeeeee! . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
casso Opublikowano 1 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2011 Bez ciągnięcia za pysk też ładnie wygląda.Eeeeeee! ehh... ręce opadają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zanderix Opublikowano 1 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2011 Bez ciągnięcia za pysk też ładnie wygląda.Eeeeeee! . FUCKtycznie - i tu mała uszczypliwość - upaprany matką ziemią wydaje się być bardziej QL - Tomek tyle było trzepane, że de gustibus non est disputandum - okoniwatym zaprawdę mniej szodzi trzymanie za pysk niźli buraczane C&R (czyt. Catch and Reklamówka)- j.pl ma łaczyć nie dzielić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras1983 Opublikowano 1 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2011 lepszy cyc ,niż nic Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gobio Gobio Opublikowano 1 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2011 bez urazy ale wykadrowane bez stwardniałych sutków też na pewno wyglądałby lepiej- choć to delikatne podniecenie zrozumiałe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomekC Opublikowano 1 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2011 Zanderix kolesi Ci obraziłem, a to przepraszam.Stanąłeś jak lew w obronie.FUCKtycznie Evil or Very Mad dla ciebie Też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZiomSeb Opublikowano 2 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2011 Bardziej do rytmu i zdjęć pasuje CBT&R - Catch , bend , twiste and release. Poza offtopem idzie jesień na całęgo i coraz więcej ładnych okazów się zaczyna pojawiać. Gratulacje ladne rybki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barwena1977 Opublikowano 2 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2011 lepszy cyc ,niż nic Pozdrawiam Dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piwoluka Opublikowano 2 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2011 Najładniej to ryby wyglądają w wodzie. @Remku, ten mieszczuch to Berlińczyk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maynard Opublikowano 2 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2011 który to moderator lubi cycki? @Piwoluka, ostatnia fotka piękna! Wcześniejsze też przyjemne, ładne pasiaki. PozdrawiamGrzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fishbartek1 Opublikowano 2 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2011 piekna fotka z tym okoniem w wodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 2 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2011 Dzięki za info! To zdjęcie poproszę do konkursu! W weekend odpalę już ostatnią edycję. W tym roku kalendarz będzie zrobiony pod koniec listopada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 2 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2011 Rewelacyjne zdjęcie. Gratulacje za okonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaDza Opublikowano 3 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2011 Mój dzisiejszy oKonik. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 3 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2011 Z trola? Więcej koledzy, piszcie więcej. Zdjęcia są piękne i wiele mówią ale dwa zdania komentarza - bezcenne. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaDza Opublikowano 3 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2011 Ok. Nie z trola, z ręki. 5cm twister Relaxa zassany na 1m blacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 8 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2011 Ponizej fotka okonia zlowionego przez kolege Macka - wstawiam na jego prosbe.Zlowiony w Pisie, przyneta to wobler Instinct 4. Gratuluje i pozdrawiam Guzu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 8 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2011 Widze ze smigasz na Fish CAT i jak sie plywa ? jak wrazenia ? Ja wciaz przed premiera plywadla Gratuluje okonia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gfg8 Opublikowano 8 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2011 To najmniejszy z tego dnia było piec sztuk >40 ale tylko ta fotka nadaje się do publikacji(ciężko zrobić zdjęcie na plywadelku w każdym bądź razie mi fotki nie wychodzą). Pływa się rewelka kupiłem Fish Cat Deluxe i jestem bardzo zadowolony.Pływa się stosunkowo szybko, wystarczy się tylko wyprostować(siedzieć pionowo) wtedy dziob plywadla się wynurza i śmiga dosyć szybko.Pod woda są tylko nogi od kolan w dol.(tyłek suchy).Echo działa bezproblemowo żadnych zakłóceń od machania nogami nie ma.Jedyny problem to trochę znosi przy silniejszym wietrze ale w weekend wypróbuje dryf kotwę i myślę ze powinno to rozwiązać ten problem.Najfajniejsze jest to, ze nie płoszysz w ogóle ryb!Podpłynąłem do amura który się wygrzewał na słońcu tak ze uciekł dopiero gdy dotknąłem go szczytówka wędki. Karpie tez sobie nic nie robiły z mojej obecności.Jak dla mnie to rewelka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 8 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2011 To najmniejszy z tego dnia było piec sztuk >40 ale tylko ta fotka nadaje się do publikacji(ciężko zrobić zdjęcie na plywadelku w każdym bądź razie mi fotki nie wychodzą). Pływa się rewelka kupiłem Fish Cat Deluxe i jestem bardzo zadowolony.Pływa się stosunkowo szybko, wystarczy się tylko wyprostować(siedzieć pionowo) wtedy dziob plywadla się wynurza i śmiga dosyć szybko.Pod woda są tylko nogi od kolan w dol.(tyłek suchy).Echo działa bezproblemowo żadnych zakłóceń od machania nogami nie ma.Jedyny problem to trochę znosi przy silniejszym wietrze ale w weekend wypróbuje dryf kotwę i myślę ze powinno to rozwiązać ten problem.Najfajniejsze jest to, ze nie płoszysz w ogóle ryb!Podpłynąłem do amura który się wygrzewał na słońcu tak ze uciekł dopiero gdy dotknąłem go szczytówka wędki. Karpie tez sobie nic nie robiły z mojej obecności.Jak dla mnie to rewelka! No faktycznie brzmi rewelacyjnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryst Opublikowano 8 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2011 A można dowiązać ciężar, tak 5 kg na lince, żeby pływadło ustało w nurcie? Czy instrukcja coś mówi na ten temat? Ale bardziej interesują mnie doświadczenia na wodzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gfg8 Opublikowano 8 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2011 Musisz spróbować bo moge nie byc obiektywny ale naprawde wrazenia sa niesamowite! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi