gfg8 Opublikowano 8 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2011 A można dowiązać ciężar, tak 5 kg na lince, żeby pływadło ustało w nurcie? Czy instrukcja coś mówi na ten temat? Ale bardziej interesują mnie doświadczenia na wodzie. Nie wiem czy można sprawdze w instrukcji w weekend. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryst Opublikowano 8 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2011 Dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 8 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2011 Panowie, Wracamy do tematu Okonie 2011. Watek o lowach z opony mamy w dziale glownym Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 10 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2011 Ja używam ciężarka ok 3kg. Dosyć stabilnie się stoi, jest tylko jedna niedogodność, jeśli wieje wiatr lub jest uciąg wody, okręca nas w jedna stronę. Można sobie z tym poradzić używając pletw, ale to na dłuższą metę meczące Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlik832 Opublikowano 11 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2011 To i ja dam coś na początek. Okonik z przed miesiąca 39cm 0,9kg. Nie największy z sierpnia ale cieszył bardzo. Złowiony na fioletowe portki mannsa. Jakiś ślepy byłem że dopiero odkryłem że taki wątek istnieje Teraz będę częściej zabierał aparat nad wodę Zwłaszcza że zaraz jesień, zima... . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 12 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2011 GratyKawał byka z tego garbusa:)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Komar Opublikowano 13 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 Lipcowo-sierpniowe okoniowanie przyniosło kilka ładnych garbusów.Największe dały się skusić na koguty @spigota,a także na hornety 5 salmo.Łowione przy użyciu kija Dragon GS Mutant Cast - 1,98 - 5-25 gr z mult. Team Dragon HS 200iL i St.croix 4S70MLF z Curado 51E. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisnia023 Opublikowano 13 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 To i ja dodam coś Największy okoń z sobotniego krótkiego wypadu Na żywo wyglądał dużo ładniej niż w moim ręku Wziął na srebrenego fanthoma dragona 7cm na 7 gr główce, linka power pro 0,15mm i wędkra dragon milenium 5-25 gr Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZiomSeb Opublikowano 13 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 Piękny okoń ! Gratulacje , ale za to wiadro będziesz miał u innych prawdopodobnie jazdę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 13 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 Piękny okoń ! Gratulacje , ale za to wiadro będziesz miał u innych prawdopodobnie jazdę Mi to bardziej wygląda na łączenie burty i dna łodzi wewnątrz.Ale może się mylę .Pozdrawiam Paweł.P.S.Okoń naprawdę ładny gratki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisnia023 Opublikowano 13 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 Czemu za wiadro przerąbane? Całkiem użyteczne, często w nim pływam po jeziorze Nie wiem czy ten okoń taki duży, czy te moje wiadro takie małe Dzięki Bogu mam filmik dla internetowych detektywów, nie często kręce filmiki, ale teraz akurat mam i nawet kawałek wiadra na nim widać, pozdrawiam http://w936.wrzuta.pl/film/2OPYRKfgZKe/mov07335 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 13 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 Piękny okoń ! Gratulacje , ale za to wiadro będziesz miał u innych prawdopodobnie jazdę Spoko luzik! Bez przesady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 14 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 A można dowiązać ciężar, tak 5 kg na lince, żeby pływadło ustało w nurcie? Czy instrukcja coś mówi na ten temat? Ale bardziej interesują mnie doświadczenia na wodzie.Kryst, da się.Niestety, jeśli spróbujesz to zrobić na szybkiej wodzie to cię wciągnie pod Trzeba stawać na długiej lince, inaczej moze być zdziwko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ostry Opublikowano 15 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2011 38 cm na predatora 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 15 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2011 Jak ja dawno ladnego okonia w tamtych stronach nie spotkalem...a kiedys lowilo sie tego troche. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ostry Opublikowano 16 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 Jak ja dawno ladnego okonia w tamtych stronach nie spotkalem...a kiedys lowilo sie tego troche. Ten rok i tak jest szczęśliwy, to już drugi powyżej 35 cm, w zeszłym roku nie złapałem żadnego Ale to zasługa paproszkowców- trokowców którzy schodzą z wody z reklamówką jak to nazywają patelniaczków Odcinek za plaża w Modlinie kiedyś słynął z dużej populacji okonia teraz niestety pozostały wspomnienia, chociaż populacja troszkę się odradza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kksm Opublikowano 22 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2011 Dzisiaj szczupaki nie dopisały ale za to brały perche. O na przykład takie:35,5 cm szczęścia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krakus Opublikowano 22 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2011 Gratuluje wspanialej rybki Ps mozna wiedziec jakim zestawem dysponowales i jak prowadziles przynete o ile nie jest to objete zadna tajemnica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 25 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2011 Nowy Fenwick sprawuje się rewelacyjnie! Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 25 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2011 Kolega dziś takiego trafił Zdjęcie telefonem, troszkę nie ostre, ale innego nie mam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinncaster Opublikowano 25 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2011 Który to kijek? ten do 5/8 oz? Gratuluję fajnego pasiaka Nowy Fenwick sprawuje się rewelacyjnie! Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian111oneeleven Opublikowano 25 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2011 gratuluję ładnych okoni .ja w ten weekend przerzuciłem kilkadziesiąt okonków pierwszego i drugiego dnia, niestety takich do 25cm było bardzo niewiele to i te bardzo cieszą, reszta 15-20cm. coś w ogóle nie mogę przekroczyć 30cm w tym sezonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zander Hunter Opublikowano 25 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2011 Moje dzisiejsze 44 cm i grubo ponad kilo bo spasiony strasznie,tym razem skusił się na gumę i główkę 25 gr..ten na woblerka percha salmiowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 25 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2011 Fajny grubasek. Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 25 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2011 Który to kijek? ten do 5/8 oz? Gratuluję fajnego pasiaka EWS66ML-F do 18g To jest to czego tak długo szukałem, a pomyśleć, że nie mogłem się tak długo zdecydować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi