bassy Opublikowano 30 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2011 Ale piękna ryba, normalnie musiałem pogratulować , wiec gratuluję, napisz przy okazji jaka jest Twoja okoniowa zyciówka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krakus Opublikowano 30 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2011 Piekna rybka i to co dla niej chyba najpiekniesze czyli wolnosc Gratulacje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zander Hunter Opublikowano 30 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2011 Ale piękna ryba, normalnie musiałem pogratulować , wiec gratuluję, napisz przy okazji jaka jest Twoja okoniowa zyciówka.Dziękuję Panowie!! Życiówka 48 cm.A większe były widziane. Pozdrawiam,ZH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlik832 Opublikowano 30 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2011 Gratulacje . Piekny Garbus. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TERMOS Opublikowano 1 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2011 Gratuluje pieknych rybek i wstawiam cos swojego z trola .pozdrawiam Termos . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HM_62_Pike Opublikowano 3 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2011 A ja złowiłem wczoraj okonia 40cm, a dziś - 39. Prócz tego trochę mniejszych i szczupaka 63cm (na łódzkich bajorach, gdzie nic nie da się złowić). Mam z nimi filmy, ale beznadziejne pod każdym względem.http://www.youtube.com/watch?v=QaR_Jlbi_8Ehttp://www.youtube.com/watch?v=sRj3yb4CGw4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 3 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2011 Termos, ładniutki, a i zdjęcie niczego sobie. Szkoda, że kalendarz tylko C&R, bo kalendarzowe jest... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TERMOS Opublikowano 4 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2011 Dzieki krzysiu .Corka tak szybko go ratowala ze nie zdazylem nawet sie obejrezc a juz ladowal w wodzie .Zaczelo troche gryzc wiec trzeba korzystac i sie troche pouganiac za pasiastym .Okoni nie lowimy dozo ale prawie zawsze okazale .Jesienia ja osobiscie przezczesuje na 5-6 m moze delikatnie glebiej .Stoki i podwodne gorki gdzie stada okleji stajka po tafli .A zreszta co Ci bede gadal ,sam mogl bym sie od Ciebie uczyc .pozdrawiam Termos . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 4 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2011 A zreszta co Ci bede gadal ,sam mogl bym sie od Ciebie uczyc . Nie wygłupiaj się Tak, czy siak, fota bardzo mi się podoba! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 4 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2011 Od kiedy nosisz brode? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TERMOS Opublikowano 4 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2011 Krzysiu oczywiscie ze tak .Oboje trolujemy i napewno moglbym sie od ciebie dozo nauczyc .Tego jestem pewien .Czytajac twoje artykoly ,moje wedkowanie wygloda podobnie a jednak troche inaczej.Wiec wymiana pewnych doswiadzczen itp itd .Zreszta jka lubie lowic z nieznajomymi bo to wtedy czlowiek sie najwiecj uczy .Kuba nie poznajesz Mnie .A tak powaznie to nie Ja tylko kolega Wikign z krwi i kosci .pozdrawiam Termos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 4 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2011 A tak powaznie to nie ja tylko kolega Wiking z krwi i kosci Musialbys przejsc niezla metamorfoze, ale nie takie rzeczy po buchu mi sie objawialy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jbk Opublikowano 8 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2011 Wreszcie temperatura spadła z 27 na 16 i jest zabawa z okoniami.W sześc godzin ponad setka , przeważnie 20-centymetrowe ale i trafiły się +/- 35 cm.Sprzęt wklejanka,plecionka PP 0,08 mm. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jbk Opublikowano 8 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2011 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zander Hunter Opublikowano 17 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2011 Ładne rybska Panowie Gratuluje !! A to mój garbusek z Wczoraj.Wędka pheniks THX684 curadosław 201e7wobas Pan Percz.Rybka miała całe 44 cm a wzięła na 6 metrach. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 17 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2011 Mówiłem już, że nie ma sprawiedliwości na tym świecie i powtórzę to jeszcze raz Piękny! A ten Perch 8SDR wygląda przy nim jak Hornet 5 co najwyżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia85 Opublikowano 17 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2011 Graty niezły muszę i ja się wybrać bo dawno nie byłem ciągle tresuje zandery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 17 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2011 Wspaniały Garbus ciągle tresuje zandery Skrobnij cos w watku sandaczowym, chetnie poczytamy dobre wiesci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 18 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2011 Oj ... fajny kloc! Krzysiek ma rację - woblerek przy nim mały. Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angler1212 Opublikowano 18 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2011 Gratulacje!!!Jeśli te wszystkie byki łowisz na jednym jeziorku to pozazdrościć!No i można od razu przypuszczać że niezłe muszą być tam szczupaki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 18 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2011 Gratulacje!!!Jeśli te wszystkie byki łowisz na jednym jeziorku to pozazdrościć!No i można od razu przypuszczać że niezłe muszą być tam szczupaki. Łowisko to nie wszystko kolego, jego znajomość to podstawa czyli ciężko wypracowane doświadczenia i częsta obecność nad wodą, znam jeziora na których występują okonie po 50-60cm, ale co z tego jak nie mogę sobie poradzić... Powoli Jakby było więcej czasu... Ostatnio taki około dwójki odprowadził mi 35cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zander Hunter Opublikowano 18 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2011 Dziękuję koledzy. Faktycznie łowie je na jednym zbiorniku.Zaprzyjażniłem się z nimi na dobre.Spływając , ostatnio coraz częściej z nieudanych polowań na Zedy odwiedzam je upewnić sie, czy aby na pewno jeszcze tu są.I SĄ. I ot cała filozofiiija pozdrawiam,ZH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grubyzwierz Opublikowano 19 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2011 Wspomnienie z lata. Kilka z okolic < lub > od 40 cm... cdn... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grubyzwierz Opublikowano 19 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2011 ..cd ..cdn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grubyzwierz Opublikowano 19 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2011 ..i największy okoń w sezonie : 50,50 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi