bobesku Opublikowano 19 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2011 piękne-gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 19 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2011 Ten ostatni garb to już przegięcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Godzio Opublikowano 19 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2011 Piękne okonie. Gratulacje. Zapytam tak z ciekawości... Na jaką przynętę złapane? (jeśli to nie tajemnica). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gfg8 Opublikowano 19 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2011 Śliczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia85 Opublikowano 19 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2011 I to jest okoń graty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
superuszy Opublikowano 19 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2011 Nick odpowiedni do poławianych ryb Piękne okonki a ten 50,50 to marzenie taki pasiaczek.Gratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 19 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2011 Wspaniałe! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
and67 Opublikowano 19 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2011 Gratuluje rekordzista ,ta ksywa grubyzwierz to nie na darmo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maynard Opublikowano 20 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2011 Okoń z założenia i na pierwszy rzut oka jest piękny. Taki 50cm jest po prostu wspaniały! Gratulacje! PozdrawiamGrzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 20 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2011 Coś pięknego taka 50-ka, dobrze że jeszcze żyją takie okazy w naszych wodach .Gratulacje dla łowcy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gazdzior Opublikowano 20 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2011 Udało mi się wreszcie złowić Okonia powyżej 40cm i to od razu 3 szt.Poniżej 41 i 43cm. Kilerem był twister Relaxa Żółty korpus,pomarańczowy ogon na 30g głowie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grubyzwierz Opublikowano 20 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2011 Dzięki Panowie, okonie łowiłem na woblerki lub obrotówkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roch Opublikowano 20 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2011 Widzę, że wątek okoniowy kwitnie. Gratki dla łowców, a dla Grubyzwierza -grube graty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pszemo Opublikowano 22 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2011 Ja może skromnie ale jak na razie to największy mój okoń złowiony na warszawskiej Wiśle a dużo ich tutaj nie mamy niestety . Zdjęcie z telefonu nie miałem aparatu Sprzęt typowo okoniowy kijek do 38 gr, PP15 lbs, Stella 3000 i kopyto 10 cm na 10 gr główce. Sandacze wybrzydzały to on zjadł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemoL Opublikowano 23 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 Wczorajszy godzinny wypad nas Starą Odrę zakończył się ładnym okonkiem Złowiony na 4 cm kopytko na 4 gramowej główce, dragon destiny 5-25 + plecionka 6 lb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adasio Opublikowano 24 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2011 41,5cm. złowiony na kopyto 3 na 3 gr. główce.Kij Talon VI+ 74MXF2 z kołowrotkiem Okuma Epix i plecionką 15 lb.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario Opublikowano 24 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2011 Brawo, Adasio!!! Piękny! Ps. Nie lepiej go wstawić do wątku dot. wody, w której został zlowiony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adasio Opublikowano 25 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2011 Brawo, Adasio!!! Piękny! Ps. Nie lepiej go wstawić do wątku dot. wody, w której został zlowiony?Dzięki men, już wstawiam do odpowiedniego wątku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HM_62_Pike Opublikowano 26 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2011 Piękne okonie, gratulacje, a ten 50 cm to w ogóle jakiś mutant, więc gratki podwójne. Ja ostatnio w ciągu kilku dni nałapałem dużych okoni przy okazji polowań na szczupaki (skutecznych, ale największy 75cm) - takich pomiędzy 39 a 41 cm. Niestety nie mam zdjęć, mam same filmy - niezbyt estetyczne, kiepskiej jakości, nadają się by pokazywać znajomym, ale niezbyt by pokazywać na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szydlos Opublikowano 26 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2011 41,5cm. złowiony na kopyto 3 na 3 gr. główce.Kij Talon VI+ 74MXF2 z kołowrotkiem Okuma Epix i plecionką 15 lb. Adasio czy to okoń z wąskiej? jeśli tak to słyszałem że ostatnio ktoś połowił tam ładnych garbusów ,czy to wy ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 27 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2011 Kapitalne pasiaki lowicie.Mnie tez co nieco polubiły, lecz szukam takich jakie Wy łowicie.Ze nigdy specjalnie okoni nie szukalem, to z tych cieszyłem siejak dzieciak.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 28 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2011 Ale łakomczuch! Brawo, ładniutki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 29 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2011 Ale łakomczuch! Masz racje.Opedzlował 12cm rippera z 25gramami na ,, drucie ,, BIG Mustada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolek Opublikowano 30 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 Witam - piękne okonki łowicie Panowie. Oto ciężko wypracowana parka.Zestaw cały czas ten sam tylko przynęta zmieniła się na małego twistra.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gfg8 Opublikowano 30 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 Piękne garbusy!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi