bobesku Opublikowano 30 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 Grubooo:)Graty za pasiaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
and67 Opublikowano 30 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 Pikne paski rolek ,widać że ciężko wypracowane,aż zarosłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toudinho Opublikowano 30 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 Piękne rybki. Mi też udało się wyskoczyć, niestety łowiłem nie o tej porze co chciałem, w najlepszych godzinach musiałem się zwijać...ehhh Zatoka i na niej spad trzcinowy i na spadzie tejże zatoki jest kamienna rafka, a dookoła rozlega się piaszczysto żwirowaty z nielicznymi kamyczkami blat głęboki na 1.8-2m. Pukaliśmy mannsami niestety w samo południe... Udało się wydłubać w końcu coś przyjemnego, niestety złowił tę rybkę kolega, ja musiałem cieszyć się +- 30stakami... Rybki nie mierzone, pływają nadal. Przynęty jak widać :)Niestety deficyty czasowe coraz większe...nie wiem czy jeszcze uda się wyrwać na ten wspaniały trzcinowy spadzik Fotki niestety z telefonu... Rybka kumpla I jeden z kilku moich niestety brzdąc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 1 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2011 Gratki wszystkim za laden pasiaczki i super fotki. Ja wkoncu wydeptalem swojego pierwszego 40taka w tym roku. Sprzet: Evergreen Tactics The Tempest Daiwa Zillion RPP 15lb + 1m FC 0,355 Shad Impact w kolorze gold flash minnow na 21gr glowce. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_N Opublikowano 1 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2011 Piekny! Musze polowic Twoja wedka jak sie spotkamy, szukam jeszcze takiego kija pod gumeczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 2 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2011 Gratki Gugcio:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeamDragon Opublikowano 2 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2011 Dzisiejszy 44cm 1,33kg niestety nie mój, lecz kolegi który dopiero rozpoczyna przygodę z wędkarstwem http://www.youtube.com/watch?v=ZwlNpEmlD3g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hm62 Opublikowano 2 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2011 Ryba ładna gratuluje ale jak sponiewierana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drynda Opublikowano 2 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2011 Ryba ładna, gratuluję dla początkującego, a i odpowiedniego obchodzenia się z rybą kolega się na pewno nauczy, ważne że spokojnie odpłynęła a nie dostała w łeb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grubyzwierz Opublikowano 2 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2011 Gratuluję rybek, okonie są naprawdę ślicznymi rybami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 3 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 Dzieki wszystkim. Tomek mozemy sie ustwaic tylko trzeba obgadac szczegoly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolek Opublikowano 6 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2011 Witam.Ciepły weekend zaowocował w kilka ślicznych okonków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nesta Opublikowano 6 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2011 Piękne garbusy @rolek. Jak zawsze trzymasz poziom, gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kajtelek2 Opublikowano 7 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2011 Piekne Okonie koledzy.Brawo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 7 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2011 marecki i ja wczoraj zabawiliśmy się nieco w URBAN FISHING. coś tam się działo... jeden z rodzynków wyglądał mniej więcej tak: . Przyneta: - widać na fotce kij: standardowo Phenix FX 801 - 1X by RODMASlinka: SPIDERWIRE STEALTH - ok 10 LBMultik: Abu Morrum ZX 1601 IV CB + AVAILPrzypon 1x7 [5 kg]Green - hand made by mifek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobol Opublikowano 7 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2011 Rodzynek fajny,tylko to tło trochę nie pasuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 7 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2011 oj Mifku Mifku, tyleśmy na tym forum rozmawiali o C&R że myślałem że już nie będzie mi tu dane ujrzeć zdjęcia na tle łazienkowych kafelek! Przepraszam nie mogłem się powstrzymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bassy Opublikowano 7 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2011 Gratuluję wszystkim tych garbusów. A na fotce Mifka zwraca uwagę totalna koncentracja na fejsie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 8 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2011 oj tam czepiacie sie... co do kafelkowego tla no coz... mieszkam w tak wysokim mieszkaniu ze w lazience do wanny mam nawet schody (ktore widac za mna jak ktos sie bardziej przypatrzy). a tak calkiem powazniej to takie sa uroki URBAN FISHING. tlo nie zawsze ejst fajne, za to czasem nadrabia to wspolpraca naszych podwodnych przyjaciol (i nie mam tu na mysli chlopakow w masce i pletwami )... swoja droga to zapowiada sie fajna jesien bo tego typu okonie na tej wodzie trafiaja sie czesciej tylko mnie jakos do tej pory zawsze nie po drodze bylo. ale teraz jak juz wiem gdzie ich szukac i majac te wode doslownie w drodze do pracy... zawsze mozna sie zatrzymac na 20-30 minut dla kilku kontrolnych rzutow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_N Opublikowano 9 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2011 Aaaa tam urban fishing ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 14 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 @Gugcio- @rolek - przepiekne garbusy złowiles.@mifek - U Ciebie tez sympatyczny pasiak na tle starej cegiełki Moj garbus natomiast, musial przywitac przebijajace sie przez poranną mgłe sloneczko. Wywabiony kopytem ( marchewa )12cm z 12gr olowiu. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 14 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 @rolek, @Guqcio - piękne garbusy.@marcel - świetny pasiak na jeszcze lepszej fotografi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 14 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 Piękny I sceneria super! Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 14 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 Marcin, tam za Tobą to tapeta w mieszkaniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 14 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 Zawsze musisz wszystko dojrzec Zamowilem zimowa. Kurier nie zdazył, wiec nie było wyjscia - dzis chyba ostatni raz sie przydała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi