Marcel Opublikowano 16 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 Dzieki Koledzy.Dzien był ładny i az prosiło sie o zdjecia. A ze jeszcze ryba sie trafiła to było bardzo przjemnie.Tym razem juz okon w pełnej krasie. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Logistyk Opublikowano 17 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2011 o kurde ale perka wielka, gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 4 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 GARBUSKI... niema co, przepiekne rybki. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 4 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 Piękny, ja czekam na lód... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 4 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 Okonie fajne, gratki u mnie nie chcą współpracować, a na dalszy wyjazd brak czasu.W tym roku możemy się już nie odczekać lodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobertGizycki Opublikowano 4 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 Ostatnio przy szczupaczeniu podgryzają mi fajne pasiaki. Wcześniej trafiłem kilka rybek po około ~35cm no a w ten weekend były już naprawdę spore. Brania były z rana. Tego dnia dmuchało dość mocno a w zasadzie zaczynało dmuchać. Wiatr wiał z południa i z zachodu. Ciśnienie mocno spadało na dół z tego co pamiętam z 1020hPa do 1005hPa. Zachmurzenie całkowite i od czasu do czasu padało. Woda miała 3 stopnie. Brania były na trzy metrowym blacie na dużą gumę. Łowiłem 20 funtowym Lamiglasem na 15 funtową plecionkę z tytanowym przyponem. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 4 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 @Marcel - gratuluję pasiaków@Robert - świetne to drugie ujęcie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 4 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 Widać Shaker im smakuje. Gdzie umieszczasz kotwiczkę dozbrajającą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobertGizycki Opublikowano 4 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 Dzięki za miłe słowo. Podpatruje najlepszych i czasem coś z tego wychodzi . Odnośnie dozbrojki umieszczam ją od spodu. Kotwica znajduję się pod hakiem lub jest przesunięta od tego miejsca o 2 - 3cm w stronę ogona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-PYTOON- Opublikowano 4 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 Robert widzę, że łowisz na podobną gumę, rozmiar i kolor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 6 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 RobertPiekne to drugie ujecie.Mam na mysli nie tylko ,, percha ,, ale wizerunek Lowcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 6 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 Podzielam w 100% zdanie Marcela, wyszło rewelacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblerus Opublikowano 30 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 Rok sie konczy,temat ucichl wiec skorzystam zeby pokazac kilka moich okonkow z 2011-ego.To byla zima 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblerus Opublikowano 30 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 Lato jak lato,cienkie bywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblerus Opublikowano 30 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 Jesien jz lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblerus Opublikowano 30 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 No i zakonczenie bo w starym roku juz okoni nie bedzie Ojciec Dabka nauczyl mnie ze rybami trzeba sie chwalic i tu pozdrowienia dla niego. ps.mam nadzieje ze Admin nie zbanuje za ten smietnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dąbek 111 Opublikowano 31 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2011 Grzechu ,gratki za okonki i fajne fotki U nas o takie garbuski już ciężko Pozdrowienia przekazałem. Pzdr Dąbek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian111oneeleven Opublikowano 31 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2011 gratuluję wszystkim łowcom, oby w przyszłym roku też dopisały .. i mnie może też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zanderix Opublikowano 31 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2011 Cześć Grzesiek - kopa lat - miło widzieć, że nadal fajnie poławiasz.PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 1 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2012 Pan Grzegorz pozamiatał wątek okoniowy Coś pięknego !!! Wspaniałe garbuski !!! Slavo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 1 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2012 Wow ale okoniska to są jeszcze w Polsce takie wody?czy to Angielskie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblerus Opublikowano 1 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2012 Czesc Arek.Dobrze Cie widziec Te okonie to angielskie ale w Polsce idzie na lepsze.Coraz czesciej mozna uslyszec ze duze okonie czy szczupaki nie sa smaczne.Wiec za kilka-nascie lat powinno byc wiecej okazow w wodach. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hobbyspin78 Opublikowano 28 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2012 Dzisiaj byłem jeszcze na pstrągowej rzece kropkowańce nie zabardzo brały złowiłem dwa maluchy natomiast trafił mi się fajny przyłów w postaci ładnego okonia 37cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 28 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2012 No to możesz założyć wątek Okonie 2012, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kksm Opublikowano 28 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2012 Hehe niezły śnieżny okoń na boniciaka.Ty nie pisz tutaj tylko zakładaj nowy wątek 2012 xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi