Skocz do zawartości

Półmetrowe okonie

wobler129

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 67
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Datoos chodziło mi tylko o to że nurkowie mają jeszcze większą fantazje niż wędkarze,gdzie by nie zanurkowali to sumy potwory.

Jak nurkowali w żwirowni w Ochabach to była ta sama gadka pełno sumów po 2.5 metra a sumy są tam dopiero od kilku lat.

Co do łowienia na pomorskich rzekach w styczniu to mi już przeszło nie będę uczestniczył w tej patologi.

To jednak w WW nie uznali tego rekordu, więc na pewno to że ryba dostała w łeb nie miało z tym nic wspólnego.

A tych co chcą wiedzieć więcej odszyłam do numeru 2/2010 str 83

Firma produkująca Cykady a dokładniej jej prezes czyli wykonawca jest mi bardzo znany i jest W dobrym kontakcie z Kobietą która złowiła tego okonia. I z naszych informacji ktore udało nam sie od niej wyciągnąc wychodzi na to że ryba została zgłoszona nie tylko Do WW ale także do pozostałych gazet i na nic. Zdjęcie nie było Etyczne. Takie Tłumaczenie. Ileś prawdy w tym jest aczkolwiek Ta kobieta tłumaczyła się tym ze musiała tak postąpić ponieważ nie miała przy sobie aparatu.

Tak czasami Bywa.

@wobler129

Masz w swojej okolicy jedno fajne jeziorko, dużych okoni tam jest przecież mnóstwo. Mówie o Niesulicach. Twoi koledzy je tam łowią :D Sam widziałem z łodzi wielkie stada garbusów w których były sztuki spokojnie 40-cm.

Może tam trzeba się wybrać?:D

• 4 miesiące temu...