Baloo Opublikowano 27 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 to taki mały ?źarcik emotikonowy. Nawet na to nie zwr?łciłem uwagi. raczej nie mam wątpliwości, co się dzieje z Twoimi rybkami. To niestety był m?łj pierwszy wyjazd na rybki w tym roku, nie licząc otwarcia pstrągowego obfitującego jedynie w drobiazg, wiec więcej fotek zwyczajnie niet. Jet jeszcze jedno fajne ujęcie, ale to ten sam model... Mo?źe ktoś jeszcze coś przygotuje na ostatnie dni. Dziś ładna pogoda, jest szansa na ładną fotkę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 27 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 Wczorajszy wypad w poszukiwaniu nowych rewir?łw niestety na zero ( ruski mroźny wy?ź), choć koledze posiedział na kiju 50-tak. Byłaby sesja ( warunki były idealne), bo taki był zamysł... a tak niet foto...Odbije sobie w innych miesiącach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piwoluka Opublikowano 27 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 Witam Niestety pstragiem posluzyc nie moge. Oto nasza propozycja okoniowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 27 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 Bardzo ładne zdjęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 27 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 @Baloo i @piwoluka Bardzo ladne zdjecia, dla mnie to juz mamy pierwsze dwie kartki kalendarza...bez glosowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 27 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 @piwoluka - śliczna fotka, świetny l?łd. Mnie wczoraj zabrakło tego błękitnego nieba... Sp?łźniliśmy się kilka godzin. wygląda na to, ?źe podlodowy styczeń i luty zostały zagospodarowane! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 27 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 @Piwoluka, super fotka!! Fajnie wyglądają pasiaste barwy na tle ciemnej tafli Wysoki poziom mamy od początku roku.....Wystarczyło nieco odg?łrnej motywacji i proszę..... PozdrawiamKamil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 27 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 Na pstrągi przyjdzie jeszcze czas... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryst Opublikowano 27 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 Wiem, ?źe Michał, @Bujo, zaliczył wczoraj lipienia 49+, na streamer'a. Obiecał, ?źe wklei zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 27 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 Ha ! Tak myślałem czyli będzie głosowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 27 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 Powiem tak - morda mi się śmieje tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukomat Opublikowano 27 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 Nie to zebym sie czepial, ale troche obiektywizmu nie zaszkodzi. Temat trudny i wiem, ze dobra fotke bedzie ciezko wykonac. Jak dla mnie to zdjecie @Baloo jest srednio udane - woda sie wylewa z kadru, a ostrosc uciekla na lewa dlon, wiec z zachwytami byl bym ostrozny. Ale sam pomysl jest OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 27 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 ... to się lekko przekrzywi fotke, zeby sie nie wylała, i sztymuje. Taką mam koncepcję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 27 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 Lukomat damy radę - Photo Shop to moje drugie imię - a tak przy okazji przypominam, ?źe forumowicze wybierają więc sprawa jeszcze otwarta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 27 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 nie znam sie na fotografice ....mysle ze obie fotki sa ZAJEBISTE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 28 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2011 Nie to zebym sie czepial, ale troche obiektywizmu nie zaszkodzi. Temat trudny i wiem, ze dobra fotke bedzie ciezko wykonac. Jak dla mnie to zdjecie @Baloo jest srednio udane - woda sie wylewa z kadru, a ostrosc uciekla na lewa dlon, wiec z zachwytami byl bym ostrozny. Ale sam pomysl jest OK. Nikt nie m?łwi, ?źe jest idealne... ka?źdy kto pr?łbował czegoś podobnego wie, z czym to się je... Wyszło i tak lepiej ni?ź przyzwoicie. Więc odpowiem tylko na temat uciekającej wody... te?ź mam PhotoShopa i te?ź potrafię więcej ni?ź bawić się suwakami światła/cienia i barwy/nasycenia.Ten nier?łwny horyzont w moich oczach dodaje nieco dynamiki, ale to oczywiście kwestia gustu... jeśli zdjęcie załapie się do kalendarza, na koniec i tak Remek bedzie m?łgł poszaleć ze swoimi ustawieniami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 1 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2011 Jako osoba mocno zaanga?źowana w promocję C&R wierzę, ?źe w kolejnych miesiącach będzie większy wyb?łr konkursowych fotografii... W przeciwnym razie, ktoś z boku mo?źe wyciągnąć wniosek, ?źe albo w rzeczywistości tak mało ryb jest wypuszczanych, albo nikomu nie zale?źy na uwiecznieniu tego szlachetnego czynu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 1 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2011 To ju?ź tak poza konkursem, jeszcze jedna ciekawa fotka z pr?łby okiełznania obu ?źywioł?łw na raz. Niestety tu focus te?ź nieco oszalał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommek Opublikowano 1 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2011 Mateusz według mnie ta fotka du?źo lepsza od tamtej,ale to moje zdanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 1 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2011 ja się z tym nie zgodzę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 2 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2011 Baloo ta fotka te?ź powinna być w konkursie bo jest świetna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 2 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2011 tak jak w ?źyciu, ktoś woli chłopca ktoś inny dziewczynkę... niestety ta fotka jest w miarę fajna w małym formacie, po powiększeniu wychodzą jej niedoskonałości... Niestety z przyczyn technicznych dysponuję tylko stosunkowo małym JPEGiem.... dlatego poza konkursem... jako ciekawostka i miły dla oka obrazek. Podobnie jak w poprzedniej fotografii, ogromne podziękowania dla Andrzeja! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeeS Opublikowano 2 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2011 @Matek, słabe te zdjęcie Twoje, tak samo jak słaba jest Barcelona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 2 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2011 spoko @Jose! Z Barcą poczekajmy do środy... mam jeszcze kilka słabych fotek do pokazania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saski Opublikowano 2 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2011 Oba zdjęcia bardzo ciekawe, drugie ujęcie ciekawsze ... mimo, ?źe widać, ?źe technicznie słabsze. Widać od razu, ?źe fotograf ma rękę i pewnie te?ź cierpliwość do fotografowania, a model ma talent do pozowania ... Mam na myśli oczywiście rybę <_< E. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi