saw Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Czy ktoś miał fizyczną okazję pobawić się nad wodą tym młynkiem i mógłby się podzielić wrażeniami? Zastanawiam się czy byłby dobry do kleniowania na średniej rzece, woblerki 3-5cm, 3-5g, mono 0,16. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Pewnie to czytałeś http://jerkbait.pl/topic/50472-daiwa-t3-air-vs-daiwa-ss-air/page-4#entry1798560 Jest co nieco o możliwościach ss sie do t3air Ja jestem bardzo ciekawy aldenrana bfs xg limited - podobno ściga t3 i to bardzo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2016 ja mam ss air. używam do okoniowania. jako że nie bardzo jestem biegły w caście to stosuję ustawienia amerykańskie - czyli hamulec szpuli ustawiam tak żeby przynęta zaczynała swobodnie opadać, no może plus dwa kliknięcia, a magnetyka na 3,5 - 4.główka 3 gramy plus mała gumka i 4 gramy plus mała gumka lata na odległości zbliżone do stałoszpulowca. niestety nie testowałem na woblerkach ale ta szpulka jak się rozkręci to cholera się zatrzymać nie chce. jak się w końcu wybiorę na pstrążki to będę wiedział jak wobki z tego latają.mam ją podpiętą do Rainshadow RX6 do 6 gramów. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi