Skocz do zawartości

Jez. Żarnowieckie (Żarnowiec)

MATT1989

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich! Mieszkam niedaleko jez. jak w tytule ale nigdy nie miałem okazji tam po wędkować :( . Wyczytałem gdzieś w necie że jest to jedno z najlepszych łowisk szczupakowych w polsce :huh: Czy ktoś z forumowiczów wędkował na tym akwenie? jak tak to jakie miał wyniki? :mellow:

• Like 3

• 4 miesiące temu...

Witam kolegów.

Dysponuję nową bezpieczną i szeroką, dwupłaszczową łodzią 3,90m z silnikiem Yamaha 5 KM (2006r.) i echosondą szerokostożkową (120 stopni).

Znam dobrze, od lat to jezioro.

Poszukują partnera z 3-miasta lubiącego połowy szczupaków -spiningowanie , jerkowanie i trolling, dysponującego wolnym czasem w weeekend i najchętniej również w dni powszednie, gdyż pływanie po tym dużym akwenie uzależnione jest głównie od warunków pogodowych ,a tych nie wybieramy.

Wyjazd z Gdyni moim ekonomicznym autem.Koszty przejazdu i paliwa do łodzi na pół.

Gdyby ktoś z Kolegów był zainteresowany, to proszę o Priva.

Pozdrawiam.

Tomek

PS. W załącznikach foto łodzi.

post-3910-1348914814,5394_thumb.jpg

post-3910-1348914814,6143_thumb.jpg

• 3 tygodnie później...

Witam kolegów.

Dysponuję nową bezpieczną i szeroką, dwupłaszczową łodzią 3,90m z silnikiem Yamaha 5 KM (2006r.) i echosondą szerokostożkową (120 stopni).

Poszukują partnera z 3-miasta lubiącego połowy szczupaków -spiningowanie , jerkowanie i trolling,

Trolling na Zarnowcu jest zabroniony

Witam kolegów.

Poszukują partnera z 3-miasta lubiącego połowy szczupaków -spiningowanie , jerkowanie i trolling, dysponującego wolnym czasem w weeekend i najchętniej również w dni powszednie, gdyż pływanie po tym dużym akwenie uzależnione jest głównie od warunków pogodowych ,a tych nie wybieramy.

Wyjazd z Gdyni moim ekonomicznym autem.Koszty przejazdu i paliwa do łodzi na pół.

Gdyby ktoś z Kolegów był zainteresowany, to proszę o Priva.

Pozdrawiam.

Tomek

PS. W załącznikach foto łodzi.

Witam

Tomek swego czasu deklarowałem że wybiorę się z Tobą ale to się chyba nie uda,ostatnio mam olbrzymie kłopoty z wolnym czasem.Moja wędkarska dyspozycyjność przestała niestety istnieć :(

Pozdr.

W.