MATT1989 Opublikowano 24 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2010 Witam wszystkich! Mieszkam niedaleko jez. jak w tytule ale nigdy nie miałem okazji tam po wędkować . Wyczytałem gdzieś w necie że jest to jedno z najlepszych łowisk szczupakowych w polsce Czy ktoś z forumowiczów wędkował na tym akwenie? jak tak to jakie miał wyniki? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
voodoo Opublikowano 24 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2010 Wyczytałem gdzieś w necie że jest to jedno z najlepszych łowisk szczupakowych w polsce Raczej było Teraz(jeśli chodzi o szczupaka)to jezioro jak wiele innych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MATT1989 Opublikowano 24 Lutego 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2010 Tak więc pozostane przy moich sprawdzonych łowiskach a szkoda bo blisko miałbym nad żarnowieckie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
voodoo Opublikowano 25 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2010 Lata szczupakowej świetności minęły,ale to nie znaczy,że nie masz szansy na spotkanie z kaczkojadem.Nie ma go już tam tyle co kilkanaście lat temu,ale rok w rok trafiają się jeszcze ładne sztuki więc jeśli masz blisko to nie rezygnuj.Tylko pamiętaj,że bez łódki nie połowisz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MATT1989 Opublikowano 25 Lutego 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2010 Ostatnio wędkuje tylko z łódki Wyczytałem również że bez przewodnika na tym jeziorze trudno o spotkanie z krokodylem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 25 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2010 duza woda=duza ryba, tylko trudno znalezc. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
voodoo Opublikowano 25 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2010 duza woda=duza ryba, tylko trudno znalezc.Eeeeetam szczupaka nie tak znowu trudno jeśli choć trochę zna się jezioro no i zwyczaje tej ryby.MATT1989 jak chcesz to mogę na priv podesłać mapkę z moimi najlepszymi miejscówkami.Co prawda trochę tam już nie byłem,ale... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maroni Opublikowano 25 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2010 Ja również chętnie dołączył bym się do poczytania cennych wskazówek bo wybieram się nad żarnowieckie z rodzinką na wakacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommy54 Opublikowano 3 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2010 Witam kolegów.Dysponuję nową bezpieczną i szeroką, dwupłaszczową łodzią 3,90m z silnikiem Yamaha 5 KM (2006r.) i echosondą szerokostożkową (120 stopni).Znam dobrze, od lat to jezioro.Poszukują partnera z 3-miasta lubiącego połowy szczupaków -spiningowanie , jerkowanie i trolling, dysponującego wolnym czasem w weeekend i najchętniej również w dni powszednie, gdyż pływanie po tym dużym akwenie uzależnione jest głównie od warunków pogodowych ,a tych nie wybieramy.Wyjazd z Gdyni moim ekonomicznym autem.Koszty przejazdu i paliwa do łodzi na pół. Gdyby ktoś z Kolegów był zainteresowany, to proszę o Priva. Pozdrawiam.Tomek PS. W załącznikach foto łodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rychu Opublikowano 9 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2010 Witam, Wybieram się na początku sierpnia nad jez. Żarnowieckie, poszukuje mapy batymetrycznej jeziora lub namiarów na obiecujące miejscówki szczupakowe. Z góry wielkie dzięki.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MGOR Opublikowano 9 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2010 łowisko szupakowe takie jak wiele innych? hmmmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gromit Opublikowano 10 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2010 Szczupaki mają się dobrze we jeziorku ,nie dawno została złowiona 116 i nadal sobie tam pływa . Pozdrawiam Gromiś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rychu Opublikowano 10 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2010 Oby jak najdłużej pływała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaweł Opublikowano 10 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2010 Ale majowa 121cm dostała w łeb Coraz mniej krokodyli w przyszłej atomówce'.Niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommy54 Opublikowano 27 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2010 Ogłoszenie jest nadal aktualne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaweł Opublikowano 27 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2010 Witam.Masz priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radanet Opublikowano 28 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2010 jestem zainteresowany. Już pisałem ale nie otrzymałem od Ciebie żadnej odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommy54 Opublikowano 28 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2010 jestem zainteresowany. Już pisałem ale nie otrzymałem od Ciebie żadnej odpowiedzi. Wysyłałem do Ciebie Priva w tej sprawie 12 lipca 2010. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radanet Opublikowano 28 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2010 ok może coś mi umknęło sprawdzę i odpisze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radanet Opublikowano 28 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2010 sorki a możesz jeszcze raz mi przesłać wiadomość, musiałem przez przypadek ją skasować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommy54 Opublikowano 28 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2010 Pojechał ponowny Priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domin Opublikowano 29 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 Nie lepiej partnerki ... ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew Opublikowano 29 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 Witam kolegów.Dysponuję nową bezpieczną i szeroką, dwupłaszczową łodzią 3,90m z silnikiem Yamaha 5 KM (2006r.) i echosondą szerokostożkową (120 stopni).Znam dobrze, od lat to jezioro.Poszukują partnera z 3-miasta lubiącego połowy szczupaków -spiningowanie , jerkowanie i trolling, Trolling na Zarnowcu jest zabroniony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 29 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 Nie prawda, troling za dopłatą 50% licencji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 29 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 Witam kolegów.Dysponuję nową bezpieczną i szeroką, dwupłaszczową łodzią 3,90m z silnikiem Yamaha 5 KM (2006r.) i echosondą szerokostożkową (120 stopni).Znam dobrze, od lat to jezioro.Poszukują partnera z 3-miasta lubiącego połowy szczupaków -spiningowanie , jerkowanie i trolling, dysponującego wolnym czasem w weeekend i najchętniej również w dni powszednie, gdyż pływanie po tym dużym akwenie uzależnione jest głównie od warunków pogodowych ,a tych nie wybieramy.Wyjazd z Gdyni moim ekonomicznym autem.Koszty przejazdu i paliwa do łodzi na pół. Gdyby ktoś z Kolegów był zainteresowany, to proszę o Priva. Pozdrawiam.Tomek PS. W załącznikach foto łodzi. WitamTomek swego czasu deklarowałem że wybiorę się z Tobą ale to się chyba nie uda,ostatnio mam olbrzymie kłopoty z wolnym czasem.Moja wędkarska dyspozycyjność przestała niestety istnieć Pozdr.W. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi