gaweł Opublikowano 16 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2016 No wlasnie zastanawiam sie, czy taty nie zabrac w lipcu na jerkowanie Daj znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 17 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2016 Daj znać Jak się uda wybrać. Wiadomo ... sumy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 17 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2016 Taka woda i taka metoda.Z tego co wiem jak wygląda trolling na Żarnowcu, to dużo w tym przypadkowości.Widać to po wynikach...Ma to z drugiej strony swój urok - przyjeżdża ekipa, która na co dzień praktycznie nie trolluje, nigdy nie łowiła na Żarnowcu i prawie wygrywa zawody Moj wpis nie mial nic wspolnego z tym co piszesz Reszte na pw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kejkosz Opublikowano 18 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2016 Koledzy czy ten - http://szczupaki.com/zaplanuj-wyprawe/regulami-lowiska/ regulamin obowiązuje na Zarnowieckim? Interesuje mnie zwłaszcza punkt o zakazie wędkowania z pomostu, ktoś potwierdzi/zaprzeczy albo da linka do aktualnej wersji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaweł Opublikowano 18 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2016 Koledzy czy ten - http://szczupaki.com/zaplanuj-wyprawe/regulami-lowiska/ regulamin obowiązuje na Zarnowieckim? Interesuje mnie zwłaszcza punkt o zakazie wędkowania z pomostu, ktoś potwierdzi/zaprzeczy albo da linka do aktualnej wersji?Zeszłoroczny regulamin,nieaktualny Gniewino - dobre miejsce - Cennik i kontaktdobremiejsce.gniewino.pl/turystyka/wedkarstwo/cennik-i-kontakt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukson Opublikowano 18 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2016 Krótka relacja z drużynowych zawodów w trollingu znaleziona na YT 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gobio Gobio Opublikowano 22 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2016 No i jestem ... Co prawda w delegacji ale w niedziele planuje wynająć łódkę w Nadolu i tu pytanie - gdzie pływać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iNSaNeMaN Opublikowano 22 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2016 Ja proponuję z rana przeczesac płyć a czym dalej w las tym głębiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 22 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2016 No i jestem ... Co prawda w delegacji ale w niedziele planuje wynająć łódkę w Nadolu i tu pytanie - gdzie pływać?Na szybki wypad, możesz popłynąć w prawo do końca jeziora aż do linii boi. Tam na blatach i spadach , możesz poszukać okoni ale i szczupak się trafia.Lub w lewo w północną część jeziora pod Lubikowo. Płonąc po plosie jeziora bez problemu wyłapiesz ma echu gdzie dno podnosi się dość ostro na 4-3m i będziesz na rozległych, ładnie porośniętych blatach. Tutaj łowisz szczupłe z ręki. I oczywiście całe jezioro (poza tymi blatami na północy) masz do trola 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gobio Gobio Opublikowano 22 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2016 Dzięki @BOB1 [emoji1320][emoji4]A jakaś alternatywa z wynajęciem łajby jakby w Nadolu była duża presja? Co prawda stoją 4 z silnikami ale różnie może być.Mam ze sobą elektryka także sama skorupa mnie urządza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 22 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2016 (edytowane) Masz główna przystań w Nadolu z kapitanatem Ale możesz zapytać w Willa Orfa(tam są nasze zloty,chyba na ulicy Narcyzowej)Ze zwykłym elektrykiem nie powalczysz Edytowane 22 Czerwca 2016 przez BOB1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rebort Opublikowano 22 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2016 Jeśli wiatr będzie w normie to spokojnie się na elektryku pokręcisz, sprawdź prognozę, za daleko się nie wypuszczaj, Żarnowieckie to nie Bałtyk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 22 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2016 Na pewno nie Bałtyk ... ale bardzo blisko. Widziałeś zdjęcia, filmy z niedawnych zawodów trollingowych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rebort Opublikowano 22 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2016 Widziałem film, widziałem na żywo, zapewniam Cię, że nie zawsze tak wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gobio Gobio Opublikowano 22 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2016 Nie bede trollingował a napewno nie cały dzień. Pokręcę się w pobliżu przystani, ogólnie jezioro super- na południu takich nie ma! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 22 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2016 Widziałem film, widziałem na żywo, zapewniam Cię, że nie zawsze tak wygląda Wiem z autopsji, że nie zawsze tak wygląda. Ale z powodu położenia i układu można się bardzo oszukać i nie trzeba na to więcej niż pół godziny. Dla tego na elektryku to można sobie popływać w okolicach przystani lub manewrować na blatach (gdzie się dopłynęło na spalinie). I chyba obaj wiemy o czym piszemy? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukson Opublikowano 22 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2016 @Gobio-GobioJa zaczynam urlop nad Żarnowcem w sobotę, mam swoją łódkę z silnikiem wiec jeśli nie znajdziesz środka pływającego to mogę cię zabrać. Załozenia to szczupak z ręki i doskonalenie jerkowania. Zasady na łodzi to dobry humor i C&R 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rebort Opublikowano 22 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2016 (edytowane) Drążysz jakby to było Hjalmaren , otóż pływałem tam zarówno na 3,3m pontonie z 50 lbs, także na łódkach ze spaliną z Orfy i znam również tamtejsze śniadania. Wystarczy, czy jeszcze masz jakieś pytanie kontrolne ? Zakładam, że Gobio nie jest dzieckiem i nie wypuści się w kipiel, że potrafi sprawdzić prognozę i w porę wrócić na bezpieczną stronę. Teraz uwaga ! Na Żarnowieckim zdarza się taka woda Edytowane 22 Czerwca 2016 przez R0BERT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gobio Gobio Opublikowano 22 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2016 @Gobio-GobioJa zaczynam urlop nad Żarnowcem w sobotę, mam swoją łódkę z silnikiem wiec jeśli nie znajdziesz środka pływającego to mogę cię zabrać. Załozenia to szczupak z ręki i doskonalenie jerkowania. Zasady na łodzi to dobry humor i C&R No to pewnie W sobotę pracuję ale gdybyś pływał w niedziele i nie miał kompana to bardzo chętnie dołącze. Też w tym roku zacząłem przygodę z jerkami i chciałbym się czegoś nauczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gobio Gobio Opublikowano 22 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2016 Ze swojej strony mam do zaoferowania jedynie elektryka jakbyśmy chcieli "kawałek" przetrollować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukson Opublikowano 22 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2016 No to pewnie W sobotę pracuję ale gdybyś pływał w niedziele i nie miał kompana to bardzo chętnie dołącze. Też w tym roku zacząłem przygodę z jerkami i chciałbym się czegoś nauczyć.Spoko... Dogadamy szczegóły na PW 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 22 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2016 Drążysz jakby to było Hjalmaren , otóż pływałem tam zarówno na 3,3m pontonie z 50 lbs, także na łódkach ze spaliną z Orfy i znam również tamtejsze śniadania. Wystarczy, czy jeszcze masz jakieś pytanie kontrolne ? Zakładam, że Gobio nie jest dzieckiem i nie wypuści się w kipiel, że potrafi sprawdzić prognozę i w porę wrócić na bezpieczną stronę. Teraz uwaga ! Na Żarnowieckim zdarza się taka woda Dobra , odpuszczam bo widzę, że jesteś gościu z pełną wiedzą w temacie.PS. po Hjalmaren jak i Malaren również pływałem 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gobio Gobio Opublikowano 23 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2016 Koledzy mam problem z wynajęciem łajby- w Nadolu w niedziele dopiero "po kościele" można wziąć i trzeba oddać do 18.Helppp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rebort Opublikowano 23 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2016 Pytałeś na przystani w Nadolu, czy w Orfie ? W niedzielę może być ciężko, przystań dodatkowo droższa, willa pewnie ma komplet i trzymają dla gości. Pozostaje rowerek w Lubkowie , gdybyś nigdzie się nie załapał, to przypadkiem nie idź na Piaśnicę, kajak za kajakiem, między nimi nurkowie, szkoda nerwów. To już lepiej do Łeby na kanał/do parku skoczyć za sandaczem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gobio Gobio Opublikowano 23 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2016 Luzik, rano pośmigam z @luksonem a przed południem wezmę łódkę z przystani w Nadolu. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi