lukson Opublikowano 7 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 @SzymusS To ty łowiłeś wczoraj z dziewczyną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzymusS Opublikowano 7 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 We wtorek, i tak z żoną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukson Opublikowano 7 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 Kiwałem Wam z aluminiowego Linder'a Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzymusS Opublikowano 7 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 Acha:)Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
victas401 Opublikowano 7 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 Witam, od poniedziałku będę w Łebie i chciałbym wykupić na tydzień pozwolenie na wędkowanie na jeziorze Żarnowieckim i połowić z brzegu, proszę o wskazanie miejscówki do łowienia z gruntu, z brzegu na feedery (biała ryba) lub spinning z brzegu (szczupak, okoń) A może ktoś z forum również będzie w przyszłym tygodniu chciał łowić z brzegu na tym jeziorze i moglibyśmy się zgadać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaweł Opublikowano 7 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 (edytowane) Witam, od poniedziałku będę w Łebie i chciałbym wykupić na tydzień pozwolenie na wędkowanie na jeziorze Żarnowieckim i połowić z brzegu, proszę o wskazanie miejscówki do łowienia z gruntu, z brzegu na feedery (biała ryba) lub spinning z brzegu (szczupak, okoń) A może ktoś z forum również będzie w przyszłym tygodniu chciał łowić z brzegu na tym jeziorze i moglibyśmy się zgadać.Masz info na priv Na jutro/piątek/mam wolne miejsce na łodzi,info na priv jakby co Edytowane 7 Lipca 2016 przez gaweł 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xenon Opublikowano 13 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2016 Panowie jestem w Nadolu w willa orfa jestem jeszcze cały tydzień mam łódkę wielkie to jezioro!Ogrom wody!Gdzie tu pływać??Nie to że proszę o konkret miejscówki ale tak miej więcej gdzie się kręcić??Wczoraj kręciłem się blisko bojek.Trafiłem parę okoni 30+ dziś już na zero.A może za szczupłym?Tylko gdzie?? Będę wdzięczny za każdą pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariuszb Opublikowano 13 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2016 (edytowane) Na szczupaka, kieruj się w okolice Lubkowa, powodzenia. Edytowane 13 Lipca 2016 przez Mariuszb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 13 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2016 Czyli w odwrotną stronę od bojek. Trza machnąć na długości w zasadzie cały zbiornik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpinDoktor Opublikowano 13 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2016 Od pomostu Orfy w lewo i do końca na rdestnicowe łąki. Tam z ręki połowisz przy odrobinie szczęścia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 13 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2016 Siedzą w zielu, siedzą, tylko wychodzić do naszych jerkow i gum w niedziele nie chciały nic a nic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpinDoktor Opublikowano 13 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2016 Mam foto kolegi z rybą z ubiegłego tygodnia. 130cm. z ręki z tych że łąk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpinDoktor Opublikowano 13 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2016 I nie był to Andrzej Wizner. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 13 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2016 Dawaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzymusS Opublikowano 13 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2016 Czy chodzi o rybe z pon? Jak tak to jak sie maja palce Szczypce mam zawsze pod reka;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xenon Opublikowano 14 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2016 Dziś od rana załamanie pogody Przed chwilą ktoś spłynął do pomostu z północnej części jeziora na zero niestety.Podobno idą za przynętą ale nie chcą zagryzać.Dzięki chłopaki za info jutro jak pogoda się poprawi startuje w lewo od orfy.Okonie męczą na troczka zboczka na 11 metrach między orfą a bojkami.Wczoraj z wieczora trafiłem tam kilka na klasyka z opadu na gumy power-grub 7,5cm.Od białorybu aż czarno w tym miejscu na echu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xenon Opublikowano 20 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2016 Właśnie wróciłem szczupaka nie złowiłem ale okoni połowiłem.Może nie rekordy ale ilościowo mega.Co tu dużo gadać mój syn 4 lata dałem mu moją wędkę okoniówkę zwijał i wyzwijał w pół godziny 15 okoni +- 15 do 25 cm.Ja najwięcej 55 sztuki w około miej więcej 3 godziny.wielkość od 12 do 33cm.Przewaga takich 23cm.Ogólnie wyjazd udany codzienne okonie.Szczupak nie żerował przynajmniej nie u mnie.Ale jezioro ma potencjał i to duży.Powiedzcie mi gdzie np na zegrzu gówniarz 4 lata w pół godziny złowi 15 okoni.Ja pływałem na pałę.Patrzę na echo czarno od ryb silnik stop i jazda.Żadnego rzucania opuszczanie gumy 5cm i bach branie jak na dorszach spadł to drugi walił i jazda.Zegrze się chowa powiedzcie mi czemu tak nie może być u nas na Mazowszu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dziki1916 Opublikowano 20 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2016 (edytowane) Trafiłeś w dni i tyle. Ja ostatnio bylem swiadkiem jak gosc do stanicy splywal na ZZ z 9 okoniami. Najmniejszy mial 36cm. Tez trafil. Tyle w temacie Ogólnie dwie zupełnie inne wody. Do tego ZZ dwa razy większy i bardziej przełowiony i bardziej zagospodarowany pod względem rekreacji. W weekendy pół mazowsza wbija na skutery, zagle itp. Tak jest i nic tego nie zmieni. Ahoj Edytowane 20 Lipca 2016 przez dziki1916 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 20 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2016 Zegrze się chowa powiedzcie mi czemu tak nie może być u nas na Mazowszu. Ależ może być, tylko trzeba zmienić ZO PZW w Warszawie. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dziki1916 Opublikowano 21 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2016 Ależ może być, tylko trzeba zmienić ZO PZW w Warszawie. Nie zebym bronil wladze OM ale prosze mi powiedziec dlaczego teraz tj. W 2016 roku powstalo takiego wielkie larum i jako glownego winnego upatrzono sobie wladze OM? Wiadomo ze kilku lat jest beznadzieja więc dlaczego dopiero teraz? Protesty? Akcje? Petycje? Watki i dyskusje na JB? Jeżeli były jakies wcześniejsze akcje proszę o przypomnienie gdyż na dzień o takowych nic nie wiem. Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gobio Gobio Opublikowano 21 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2016 Trafiłeś w dni i tyle. Ja ostatnio bylem swiadkiem jak gosc do stanicy splywal na ZZ z 9 okoniami. Najmniejszy mial 36cm. Tez trafil. Tyle w temacie Ogólnie dwie zupełnie inne wody. Do tego ZZ dwa razy większy i bardziej przełowiony i bardziej zagospodarowany pod względem rekreacji. W weekendy pół mazowsza wbija na skutery, zagle itp. Tak jest i nic tego nie zmieni. AhojNa Żarnowcu by legalnie nie spłynął z takimi rybami (choć tam też beretują jak leci czego byłem świadkiem ) i może między innymi w tym tkwi sekret. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiu Opublikowano 21 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2016 Sekret tkwi w przyprawach:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dziki1916 Opublikowano 21 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2016 Co to znaczy "leganie by nie splynal"bo nie bardzo rozumiem. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gobio Gobio Opublikowano 21 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2016 Na Żarnowcu okoń nie mieszczący się przedziale 18-35 musi wrócić do wody 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 21 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2016 Jeżeli były jakies wcześniejsze akcje proszę o przypomnienie gdyż na dzień o takowych nic nie wiem. Pozdrawiam http://jerkbait.pl/topic/18259-zmiany-zmiany-idzie-ku-lepszemu/Były i w kilku okręgach przyniosły skutek. Jednak największy beton - czyli OM - pozostał nietknięty. Ludziom nie chciało się ruszyć dupy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi