xenon Opublikowano 21 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2016 (edytowane) Ludzie Kolego, proszę opanować nerwy i liczyć się ze słowami. To jest ostatnie tak łagodne ostrzeżenie. Edytowane 21 Lipca 2016 przez bartsiedlce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaweł Opublikowano 21 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2016 Czas wrócić do tematu wątku Temat-Sumy w Żarnowcu Rozmawiałem wczoraj z łowcą 115cm wąsatego/fotka jest ale łowca chce być incognito /Najwięcej jest ich przy elektrowni,może się zdarzyć przygoda :P/widziano na płytkim jednego / 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iNSaNeMaN Opublikowano 21 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2016 Gaweł kiedy zlowiono tego suma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaweł Opublikowano 21 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2016 (edytowane) Gaweł kiedy zlowiono tego suma? Niedawno /na razie największy o jakim wiem z dobrego źródła to 165cm ale nie jest to "sławny"kłusol ka.ka Edytowane 21 Lipca 2016 przez gaweł 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
after262 Opublikowano 25 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2016 Witam, jutro jadę na rybki i chciałbym i połowić z brzegu, proszę o wskazanie miejscówki do łowienia z gruntu, z brzegu na feedery (biała ryba) lub spinning z brzegu (szczupak, okoń). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gobio Gobio Opublikowano 25 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2016 Jak z brzegu na spinn to tylko wyjście kanału z elektrowni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
after262 Opublikowano 25 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2016 A feederek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gobio Gobio Opublikowano 25 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2016 A feederek?Nie wiem, nie znam się. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 26 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2016 Betony elektrowni (na przeciwko Nadola)? Widziałem tam ludzi z gruntówkami i spaławikiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawitogdy Opublikowano 26 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2016 Jak feederek to w tym miejscu które zaznaczyłem "tzw. larseny" choć zostały już zasypane kamieniami. Zaznaczyłem też miejsce gdzie musisz zostawić samochód i przejść jakieś 200 m z tobołami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
after262 Opublikowano 26 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2016 Właśnie wróciłem z wedkowania.Brak kontaktu z rybą ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawitogdy Opublikowano 26 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2016 Sprobuj po drugiej stronie jeziora na betonach gdzie uchodzi Piasnica. Ale tam woda plyciutka. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
after262 Opublikowano 26 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2016 Chyba daruje sobie łowienie z brzegu bo nawet drobnicy nie skubala. Dziękuję za pomoc w zlokalizowaniu miejscówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzymusS Opublikowano 26 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2016 Jak feederek to w tym miejscu które zaznaczyłem "tzw. larseny" choć zostały już zasypane kamieniami. Zaznaczyłem też miejsce gdzie musisz zostawić samochód i przejść jakieś 200 m z tobołami.Czyzby w tym miejscu oznaczonym do zostawienia samochodu nie było wszędzie tabliczek w stulu "zakaz parkowania miejsce prywatne"?Coś mi się tak kojarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gobio Gobio Opublikowano 26 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2016 Chyba daruje sobie łowienie z brzegu bo nawet drobnicy nie skubala. Dziękuję za pomoc w zlokalizowaniu miejscówki.Przy kanale z elektrowni (bojki) łowiłem okonie- nie za duże ale zabawa była. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawitogdy Opublikowano 27 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2016 Czyzby w tym miejscu oznaczonym do zostawienia samochodu nie było wszędzie tabliczek w stulu "zakaz parkowania miejsce prywatne"? Coś mi się tak kojarzyJakieś 5-10 m od ulicy jest tabliczka teren prywatny. Żadnego zakazu parkowania tam nie ma. Można spokojnie stawać ale wjeżdżać głębiej już nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzymusS Opublikowano 27 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2016 Można spokojnie stawać ale wjeżdżać głębiej już nie.Dzięki za sprostowanieTego nie wiedziałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polak9 Opublikowano 30 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2016 Witam , jak ktoś ma ochotę to będę od jutra ze swoją łódką i chętnie kogoś przygarnę . Nastawiam się raczej na szczupaka , zezwolenie wykupuję od poniedziałku. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olek520 Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2016 A ja będę stacjonowal w orfie w tygodniu od 8 do 13. 08 będę z rodziną na wczasach ale zapowiedzialem że 2 razy będę pływać. Jeżeli jest ktoś chętny na wspólne wędkowanie to zapraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hub Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2016 (edytowane) Od jutra 3 dni walki. Liczymy na te stare i grube. Kumpel zaczął zabawę z Youtubem. Podsyłam filmik do oceny. W pierwszej części przygotowania do połowów. Następna cześć wyciągu kilku dni. Mam nadzieję że z rybami. Pzdrhttps://youtu.be/dNbWjLkttMs Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane 4 Sierpnia 2016 przez Hub 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hub Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Dziebneła. 111 cm będzie na filmiku. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Troll? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gobio Gobio Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Troll nielegalny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hub Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Z ręki Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Chyba do końca sierpnia można tylko z rękiGratuluje ryby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi