Hub Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Kumpel złowił, przekaże ale sukces wspólny. Jeszcze jedna mamuśka źle trafiła w przynętę, metr od pontonu. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croock Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2016 (edytowane) czytam, czytam i oczom nie wierzę. tam serio szczupaki (przez duże "SZ") biorą w sierpniu! Edytowane 5 Sierpnia 2016 przez croock Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaweł Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2016 (edytowane) Dziebneła. 111 cm będzie na filmiku. Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkMam takie pytanie,bo przed chwila rozmawiałem z chłopakami którzy są na Żarnowcu/zawody WW/ i dowiedziałem się nikt nie wypłynął ze względu na pogodę/deszcz od rana cały czas grubo daje/.Jakaś fota/filmik/ by się przydała bo mi powiedziano że cyt"niemożliwe żeby dzisiaj ktoś złowił taką rybę bo nikt nie wypłynął"Już rozmawiałem z Andrzejem W/na jego łódce złowiłeś piękną 123,przekazuję gratulacje od niego /Aczkolwiek wszystko jest możliwe że ktoś walczył z żywiołem poza zawodnikami.Gratuluje pięknej ryby Edytowane 5 Sierpnia 2016 przez gaweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hub Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2016 (edytowane) To jakies złe info. Momentami była flauta na jeziorze. Przelotny deszcz, lekki wiatr który zmieniał ze trzy razy kierunek. Spłyneliśmy przed 14 Edytowane 5 Sierpnia 2016 przez Hub Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gobio Gobio Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Potwierdzam- warunki na jeziorze były ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gumiszon Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Hej, dla potwierdzenia słów Hub wrzucam dwie fotki z dziś. Jutro walczymy dalej o ile pogoda pozwoli. Film z połowu w montażu:). pzdr. 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
urasenty Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Panowie jeśli to nie tajemnica to napiszcie coś o okolicznościach połowu. Płytko,głęboko i jaka przynęta? PS. Gratuluję pięknej ryby ☺ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hub Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Przynęta będzie na filmie. 4-3 m i łąka z zielska pod kilem Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kmr1 Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Hubciu dawaj ten film. Chyba że Ci za łapki drżą od holowania mamusiek to rozumiem i poczekam. Pozdrów Gumę, ma talent do kamerki i muza w podkładzie też ok. Może w tygodniu zaatakujemy znajomy zbiornik? Wysłane z mojego DRIVE2 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hub Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Jestem za. Dziś moje 101 i tylko tyle Filmik Guma ma jakoś wrzucić Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hub Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Wrzucam na prośbę autora https://youtu.be/UbQA2Tw6M08 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven88 Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Zdradzisz jaki to sprzęt? Przynęta snackbait 19 cm 65 gr? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hub Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Si Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHIT_TLER Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Mam jutro 4 godzinki na wyskoczenie na Zarnowieckie z rana. Byłbym wdzięczny jakby mi ktoś na pw napisał gdzie teraz można by poszukać okonia z brzegu nocuje w gniewinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven88 Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2016 @Hub pisząc sprzęt pytałem też o casta, multika i linkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hub Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Major craft corkish 14-30lb. Daiwa Tatula TWS HD Custom i jakaś linka Varivasa między 20 a 30 lb. Drugi zestaw Fenwick HMG Trigerstick do 25 lb, multik Abu i chyba linka Spiderwire. Przypon z fluoro 0,9 mm Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2016 ... i ani słowa o agrafkach?! echhhh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hub Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Agrafka Spinwal, krętlik łożyskowany Kamatsu mogę jeszcze podać jakie węzły Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Pytanie o agrafki (stosuję takie same) było niby żartem ale spytaj Gawła czy niedawno było mu do śmiechu na Żarnowcu z powodu agrafki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawitogdy Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Mam jutro 4 godzinki na wyskoczenie na Zarnowieckie z rana. Byłbym wdzięczny jakby mi ktoś na pw napisał gdzie teraz można by poszukać okonia z brzegu nocuje w gniewinieZ brzegu to chyba u rybakow. Ciezko tam z lowieniem okoni z brzegu. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sucks_one Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Ostatnio mialem na kiju ładnego ryba i niestety spinwal mnie zawiódł....odpiął się jak niegdyś dragony. Oczywiście druty juz maja nowe agrafki i czas pokaże czy lepsze ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven88 Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2016 @Hub gratuluję pięknego pajka. Kijek super pracował - dokładnie to GT66MH-MF czy GT70MH-F? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hub Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2016 70. Super kijek, chyba już nie ma w sklepach. Jakiś czas temu szukałem w zapas. Pancerna konstrukcja Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gumiszon Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Hej, zobaczcie jak @Hub holuję rybę ze zdjęcia (101cm) oraz inne fajne obrazki z tej cudownej wody: Jak wam się spodoba dajcie łapkę w górępzdr. 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tabias Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Padł ponownie szczupak 130 cm fajnie że ta ryba pływa cały czas 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi