iNSaNeMaN Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Magia pełni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2016 O tych dwóch metrowkach mówił mi Bartek. Poza nimi słyszałem ze słabo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2016 (edytowane) Faktycznie słabo. Wyjęty był jeszcze 79cm. Wszystkie liczące się ryby, padły (i do wody wróciły) w piątek, pomiędzy 13-tą a 14-tą. W sobotę totalne zero, nie licząc ładnej ryby "grzybka":, która spadła z wahadła przy łodzi (jest fota ryby jeszcze zapiętej )To moje 105 ... i 104 za wygrane zawody Edytowane 22 Sierpnia 2016 przez BOB1 42 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wędkarzKP Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Panowie, najprawdopodobniej w przyszłym tygodniu wyskoczę na kilka dni w okolice Dębek. Myślę żeby jeden dzień wygospodarować i pojechać na Żarnowiec. Czy może mi ktoś powiedzieć gdzie jest szansa wypożyczyć łódkę? Targać silnik elektryczny czy szukać na miejscu czegoś ze spaliną? Będę wdzięczny za wskazówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2016 (edytowane) Wygogluj sobie Andrzej Wizner (przewodnictwo Żarnowiec) lub stanica w Nadolu. Odpuść sobie nawet myślenie o elektryku. Edytowane 27 Sierpnia 2016 przez BOB1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YO-Master Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2016 (edytowane) Panowie, najprawdopodobniej w przyszłym tygodniu wyskoczę na kilka dni w okolice Dębek. Myślę żeby jeden dzień wygospodarować i pojechać na Żarnowiec. Czy może mi ktoś powiedzieć gdzie jest szansa wypożyczyć łódkę? Targać silnik elektryczny czy szukać na miejscu czegoś ze spaliną? Będę wdzięczny za wskazówki.Lodke z silnykiem mozna wynajniac tu:http://www.willaorfa.pl/powodzenia! Z Baltyki moze tak zawiac, ze nie bedesz miec czasu, zeby doplynuc do brzegu na elektrosilniku(. Edytowane 27 Sierpnia 2016 przez YO-Master Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
i am Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Panowie, najprawdopodobniej w przyszłym tygodniu wyskoczę na kilka dni w okolice Dębek. Myślę żeby jeden dzień wygospodarować i pojechać na Żarnowiec. Czy może mi ktoś powiedzieć gdzie jest szansa wypożyczyć łódkę? Targać silnik elektryczny czy szukać na miejscu czegoś ze spaliną? Będę wdzięczny za wskazówki.Ja mam lodz na zarnowcu do piatku wiec mozemy sie zgadac w ktorys dzien. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekc1991 Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Ja mam lodz na zarnowcu do piatku wiec mozemy sie zgadac w ktorys dzien.a gryzą teraz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
i am Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2016 W srode slabo, wczoraj troche lepiej, licze ze jutro cos polapiemy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekc1991 Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2016 W srode slabo, wczoraj troche lepiej, licze ze jutro cos polapiemy:)A w jakim rozmiarze rybki? :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
i am Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2016 A nie ma się czym chwalić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TAURUS1989 Opublikowano 4 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2016 Panowie gdzie szukać rdestnicy, podobno tam warto jeszcze jerkowac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 4 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2016 W północnej części. Pomiędzy Lubikowem a Brzynem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iNSaNeMaN Opublikowano 4 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2016 Dziś totalna klapa!przez 10 godzin wyciagnelismy z Matim po jednym krótkim B-). A w orfie dowiedzieliśmy się ze padła jedna ryba 75 cm w trollu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaweł Opublikowano 4 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2016 W północnej części. Pomiędzy Lubikowem a BrzynemRobercie-Lubkowem Niektórzy dzisiaj połapali 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornetes Opublikowano 9 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2016 Hej Panowie, jakie wieści znad wody? Gryzą trochę? Może ktoś podpowie na jakiej głębokości szukać teraz zębatych? Nastawiać się jeszcze na północne łąki czy już rybka trochę głębiej koczuje i raczej pozostaje trolling? Pozdrawiam Dawid K. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lypc Opublikowano 20 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 W niedziele jeden z głebokiej 85 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iNSaNeMaN Opublikowano 20 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 Troll czy z łapy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lypc Opublikowano 20 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 Troll Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukson Opublikowano 11 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2016 Ktoś łowi na Żarnowcu, można prosić o krotki raport z wody? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iNSaNeMaN Opublikowano 13 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2016 znajomy ostatnimi czasy ogarnal 80 i 85 cm z trolla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaweł Opublikowano 13 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2016 Ktoś łowi na Żarnowcu, można prosić o krotki raport z wody?Parę dni temu 115 z łapy /nie moja/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iNSaNeMaN Opublikowano 14 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2016 Gaweł a powiedz jeszcze czy w toni czy na łąkach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rraptor Opublikowano 7 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 Panowie, mamy rok 2017 i czas planować swój pierwszy wypad na tą wodę. Kogo polecacie na przewodnika? Czy są jeszcze jakieś kumate osoby na tej wodzie oprócz Andrzeja Wiznera (zakładam problemy z jego dostępnością w terminach, o których myślę)? Będę mega wdzięczny za podrzucenie numeru tele. do Andrzeja na priv. Z góry dzięki za info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alaryk Opublikowano 7 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 Panowie, mamy rok 2017 i czas planować swój pierwszy wypad na tą wodę. Kogo polecacie na przewodnika? Czy są jeszcze jakieś kumate osoby na tej wodzie oprócz Andrzeja Wiznera (zakładam problemy z jego dostępnością w terminach, o których myślę)? Będę mega wdzięczny za podrzucenie numeru tele. do Andrzeja na priv. Z góry dzięki za info. Gdzieś w wątku się przewijało chyba, ale trzeba by przejrzeć. Jakbyś potrzebował np. towarzystwa to daj znać. Może zgadamy się. Też jestem z Lublina i t myślę żeby tam wyskoczyć na parę dni. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi