Skocz do zawartości

Jez. Żarnowieckie (Żarnowiec)

MATT1989

Rekomendowane odpowiedzi

Faktycznie słabo. Wyjęty był jeszcze 79cm. Wszystkie liczące się ryby, padły (i do wody wróciły) w piątek, pomiędzy 13-tą a 14-tą. W sobotę totalne zero, nie licząc ładnej ryby "grzybka":, która spadła z wahadła przy łodzi (jest fota ryby jeszcze zapiętej :P )

To moje 105

post-52107-0-86695700-1471849059_thumb.jpg

... i 104 za wygrane zawody ;)

post-52107-0-45272900-1471849121_thumb.jpg

Edytowane przez BOB1
  • Like 42

Panowie, najprawdopodobniej w przyszłym tygodniu wyskoczę na kilka dni w okolice Dębek. Myślę żeby jeden dzień wygospodarować i pojechać na Żarnowiec. Czy może mi ktoś powiedzieć gdzie jest szansa wypożyczyć łódkę? Targać silnik elektryczny czy szukać na miejscu czegoś ze spaliną? Będę wdzięczny za wskazówki.

Panowie, najprawdopodobniej w przyszłym tygodniu wyskoczę na kilka dni w okolice Dębek. Myślę żeby jeden dzień wygospodarować i pojechać na Żarnowiec. Czy może mi ktoś powiedzieć gdzie jest szansa wypożyczyć łódkę? Targać silnik elektryczny czy szukać na miejscu czegoś ze spaliną? Będę wdzięczny za wskazówki.

Lodke z silnykiem mozna wynajniac tu:

http://www.willaorfa.pl/

powodzenia! :)

Z Baltyki moze tak zawiac, ze nie bedesz miec czasu, zeby doplynuc do brzegu na elektrosilniku(. 

Edytowane przez YO-Master

Ja mam lodz na zarnowcu do piatku wiec mozemy sie zgadac w ktorys dzien.

Hej Panowie, jakie wieści znad wody? Gryzą trochę? :) Może ktoś podpowie na jakiej głębokości szukać teraz zębatych? Nastawiać się jeszcze na północne łąki czy już rybka trochę głębiej koczuje i raczej pozostaje trolling? Pozdrawiam Dawid K.

• Like 2

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...

Panowie, mamy rok 2017 i czas planować swój pierwszy wypad na tą wodę. Kogo polecacie na przewodnika?

Czy są jeszcze jakieś kumate osoby na tej wodzie oprócz Andrzeja Wiznera (zakładam problemy z jego dostępnością w terminach, o których myślę)? 

Będę mega wdzięczny za podrzucenie numeru tele. do Andrzeja na priv. 

Z góry dzięki za info. 

Panowie, mamy rok 2017 i czas planować swój pierwszy wypad na tą wodę. Kogo polecacie na przewodnika?

Czy są jeszcze jakieś kumate osoby na tej wodzie oprócz Andrzeja Wiznera (zakładam problemy z jego dostępnością w terminach, o których myślę)? 

Będę mega wdzięczny za podrzucenie numeru tele. do Andrzeja na priv. 

Z góry dzięki za info. 

Gdzieś w wątku się przewijało chyba, ale trzeba by przejrzeć. Jakbyś potrzebował np. towarzystwa to daj znać. Może zgadamy się. Też jestem z Lublina i t myślę żeby tam wyskoczyć na parę dni.

• Like 2