SpinDoktor Opublikowano 7 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 Panowie, mamy rok 2017 i czas planować swój pierwszy wypad na tą wodę. Kogo polecacie na przewodnika? Czy są jeszcze jakieś kumate osoby na tej wodzie oprócz Andrzeja Wiznera (zakładam problemy z jego dostępnością w terminach, o których myślę)? Będę mega wdzięczny za podrzucenie numeru tele. do Andrzeja na priv. Z góry dzięki za info. http://przewodnicywedkarscy.pl/?p=68 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rraptor Opublikowano 7 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 Na stronie nie ma numeru do Andrzeja. Niemniej już ogarnąłem. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiu Opublikowano 5 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2017 Witam w związku iż chciałem uderzyć nad żarnowiec na majówkę a mam kawałek , chciałem zapytać kolegów mających doświadczenie na tym zbiorniku czy warto .Oczywiście nie czy w ogóle warto bo to wiem tylko jak oceniają okres maja .Będę wdzięczny za odpowiedzi kolegów , którzy wcześniejsze majówki mieli przyjemność lowic a moze i nawet polowic .Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artur.piwo73 Opublikowano 5 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2017 (edytowane) Cześć Może to musztarda po...bo Domek w Lubkowie zaliczkowany.Ale czy w lipcu jest szansa żeby połowić na Żarnowcu zdala od zgiełku. Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka Edytowane 5 Lutego 2017 przez artur.piwo73 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiu Opublikowano 5 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2017 Byłem w zeszłe wakacje niedaleko i udało mi się wyskoczyć na parę godzin , można polowic ja akurat nic nie trafiłem ale kolega z łodzi kilka drobnych wiadomo może akurat taki dzień , na wodzie spokój może z dziesięć lodek umówiliśmy się jeszcze na cały dzień 3 dni później i wszystko załatwione opłaty zrobione a w nocy dopadł mnie wirus i ponad 40 ℃ gorączki i wszystko ch.. strzelił do tej pory jak o tym pomyślę to chodzę zły .Ogólnie woda bardzo mi się spodobała i myślałem ruszyć z małżonka na majówkę tylko nie wiem czy już będą aktywne stąd moje pytanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 5 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2017 Byłem w zeszłe wakacje niedaleko i udało mi się wyskoczyć na parę godzin , można polowic ja akurat nic nie trafiłem ale kolega z łodzi kilka drobnych wiadomo może akurat taki dzień , na wodzie spokój może z dziesięć lodek umówiliśmy się jeszcze na cały dzień 3 dni później i wszystko załatwione opłaty zrobione a w nocy dopadł mnie wirus i ponad 40 ℃ gorączki i wszystko ch.. strzelił do tej pory jak o tym pomyślę to chodzę zły .Ogólnie woda bardzo mi się spodobała i myślałem ruszyć z małżonka na majówkę tylko nie wiem czy już będą aktywne stąd moje pytanie Śmiało - zadaj pytanie :-) Tapatalknięte ze srajfona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiu Opublikowano 5 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2017 (edytowane) Zadałem dwa posty wcześniej Edytowane 5 Lutego 2017 przez Krzysiu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 5 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2017 Zadałem dwa posty wcześniej Racja Jak zima za długa nie będzie i lodu nie przywali jeszcze - to wg tego co łowią tam moi koledzy - warto 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 5 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2017 Zadałem dwa posty wcześniej Mysle, ze @Dano miał na myśli to, ze jakiekolwiek pytanie zakończone jest takim śmiesznym znaczkiem "?" A w Twoim wpisie brak jakichkolwiek znaków zapytania... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiu Opublikowano 5 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2017 Ach te znaczki , już w podstawowce miałem przez nie same problemy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gobio Gobio Opublikowano 6 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2017 (edytowane) Czy warto? Na ryby zawsze! A czy połowimy to się nie dowiemy jak nie pojedziemy. Ps: do mnie juz "idzie" od @Dano Zośka 2kg na wypadek jakby te duże mamy zaspały [emoji476]... Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane 6 Lutego 2017 przez Gobio Gobio 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiu Opublikowano 6 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2017 Załatwiaj wolne bo trza rezerwować domek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiu Opublikowano 6 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2017 Halo nie ściemniaj , tylko co z tym wolnym mam nadzieje , ze prezes nie jest zalogowany bo zawsze mozna cos o świadku na weselu przysciemniac czy cos zwłaszcza , ze twoja połówka ogarnie bez problemu i lecim , już nas widze na wodzie a i nową zoche wypróbujesz na okoniach .Jak to mówią Wojtek " męska decyzja " ja jadę na pewno o ile nie bedzie żadnych niesnasek losowych , ale miło by było polowic we dwóch , bo potem nikt mi nie uwierzy w te nowe rekordy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 27 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2017 Pytanie do bywalców.Jak z aktywnością szczupłych na początku maja? Warto? Czy może lepiej wstrzymać się do drugiej połowy ? Znacie jakieś godne polecenia kwatery w pobliżu jeziora ?Dzięki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
urasenty Opublikowano 27 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2017 http://www.willaorfa.pl/ Lepszej bazy nie ma,jedzenie pierwsza liga. Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinN8864 Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Witam, ma ktoś z bywalców forum doświadczenie z połowami z brzegu? Na majówkę pogoda nie zapowiada się za ciekawa na pływanie łodzią. Może są jakieś miejsca gdzie można pobrodzić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iNSaNeMaN Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Na zarnowcu to slaby dilll z brodzeniem ^^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostom63 Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Chyba że w akwalungu???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gobio Gobio Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Witam, ma ktoś z bywalców forum doświadczenie z połowami z brzegu? Na majówkę pogoda nie zapowiada się za ciekawa na pływanie łodzią. Może są jakieś miejsca gdzie można pobrodzić?Co mass na myśli mówiąc słaba pogoda na łódkę? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2017 ... buja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarasR Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2017 nie ma złej pogody są tylko ludzie nieodpowiednio ubrani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2017 nie ma złej pogody są tylko ludzie nieodpowiednio ubrani Tutaj nie chodzi o ciuchy. Jak wieje 40-50 km/h to nawet kożuch nie pomoże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarasR Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Jak fale to zwracam honor , żartów nie ma . Myślałem ,że tu temp. w okolicy 5-7 st. jest przyczyną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Ktoś otwieral dziś sezon na Zarnowcu? Jakieś efekty? Planujemy jechać jutro ale mam mieszane uczucia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iNSaNeMaN Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Ryby beda staly jeszcze gleboko , ale nie zaszkodzi sie przekonac na wlasnej skorze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi