Skocz do zawartości

Jez. Żarnowieckie (Żarnowiec)

MATT1989

Rekomendowane odpowiedzi

Panowie, mamy rok 2017 i czas planować swój pierwszy wypad na tą wodę. Kogo polecacie na przewodnika?

Czy są jeszcze jakieś kumate osoby na tej wodzie oprócz Andrzeja Wiznera (zakładam problemy z jego dostępnością w terminach, o których myślę)? 

Będę mega wdzięczny za podrzucenie numeru tele. do Andrzeja na priv. 

Z góry dzięki za info. 

http://przewodnicywedkarscy.pl/?p=68

• 4 tygodnie później...

Witam w związku iż chciałem uderzyć nad żarnowiec na majówkę a mam kawałek , chciałem zapytać kolegów mających doświadczenie na tym zbiorniku czy warto .

Oczywiście nie czy w ogóle warto bo to wiem tylko jak oceniają okres maja .

Będę wdzięczny za odpowiedzi kolegów , którzy wcześniejsze majówki mieli przyjemność lowic a moze i nawet polowic .

Pozdrawiam

Cześć

Może to musztarda po...bo Domek w Lubkowie zaliczkowany.

Ale czy w lipcu jest szansa żeby połowić na Żarnowcu zdala od zgiełku.

Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka

Edytowane przez artur.piwo73
  • Like 1

Byłem w zeszłe wakacje niedaleko i udało mi się wyskoczyć na parę godzin , można polowic ja akurat nic nie trafiłem ale kolega z łodzi kilka drobnych wiadomo może akurat taki dzień , na wodzie spokój może z dziesięć lodek umówiliśmy się jeszcze na cały dzień 3 dni później i wszystko załatwione opłaty zrobione a w nocy dopadł mnie wirus i ponad 40 ℃ gorączki i wszystko ch.. strzelił do tej pory jak o tym pomyślę to chodzę zły .

Ogólnie woda bardzo mi się spodobała i myślałem ruszyć z małżonka na majówkę tylko nie wiem czy już będą aktywne stąd moje pytanie

Byłem w zeszłe wakacje niedaleko i udało mi się wyskoczyć na parę godzin , można polowic ja akurat nic nie trafiłem ale kolega z łodzi kilka drobnych wiadomo może akurat taki dzień , na wodzie spokój może z dziesięć lodek umówiliśmy się jeszcze na cały dzień 3 dni później i wszystko załatwione opłaty zrobione a w nocy dopadł mnie wirus i ponad 40 ℃ gorączki i wszystko ch.. strzelił do tej pory jak o tym pomyślę to chodzę zły .

Ogólnie woda bardzo mi się spodobała i myślałem ruszyć z małżonka na majówkę tylko nie wiem czy już będą aktywne stąd moje pytanie

Śmiało - zadaj pytanie :-)

Tapatalknięte ze srajfona

Czy warto? Na ryby zawsze! A czy połowimy to się nie dowiemy jak nie pojedziemy.

Ps: do mnie juz "idzie" od @Dano Zośka 2kg na wypadek jakby te duże mamy zaspały [emoji476]...

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Edytowane przez Gobio Gobio
  • Like 2

Halo nie ściemniaj , tylko co z tym wolnym mam nadzieje , ze prezes nie jest zalogowany bo zawsze mozna cos o świadku na weselu przysciemniac czy cos zwłaszcza , ze twoja połówka ogarnie bez problemu i lecim , już nas widze na wodzie a i nową zoche wypróbujesz na okoniach .

Jak to mówią Wojtek " męska decyzja " ja jadę na pewno o ile nie bedzie żadnych niesnasek losowych , ale miło by było polowic we dwóch , bo potem nikt mi nie uwierzy w te nowe rekordy :)

• Like 1

• 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...

Witam, ma ktoś z bywalców forum doświadczenie z połowami z brzegu? Na majówkę pogoda nie zapowiada się za ciekawa na pływanie łodzią. Może są jakieś miejsca gdzie można pobrodzić?

Co mass na myśli mówiąc słaba pogoda na łódkę? ;)

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk