Gobio Gobio Opublikowano 2 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2017 (edytowane) Jak wyniki? Mnie ta fala odrobine zniechęca i płynę szukać okoni na południowej części jeziora. Jak narazie kilka szczurpaków w okolicach 60cm Jak u Was?Pozdro Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane 2 Maja 2017 przez Gobio Gobio 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rraptor Opublikowano 3 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2017 Z Andrzejem (02.05 - 03.05) udało się złapać tylko 74 cm i nic ponad to. Straszne wiatry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 3 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2017 (edytowane) Pływałem w trolu 1-2.05. U mnie jedno mizerne branie . Partner zaliczył mizerne 64cm. W wodzie jeszcze zima. Wszystko opóźnione z powodu niskich temperatur w kwietniu. Wiatr i fala były poważnym problemem (przypominają mi się czyjeś teksty o bezpiecznym pływaniu po Żarnowcu ma elektryku ). Byłem w stałym kontakcie z Andrzejem W. 30-go zaliczone było na jego łodzi 114cm oraz 100 Edytowane 3 Maja 2017 przez BOB1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gobio Gobio Opublikowano 4 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2017 Pływałem w trolu 1-2.05. U mnie jedno mizerne branie . Partner zaliczył mizerne 64cm. W wodzie jeszcze zima. Wszystko opóźnione z powodu niskich temperatur w kwietniu. Wiatr i fala były poważnym problemem (przypominają mi się czyjeś teksty o bezpiecznym pływaniu po Żarnowcu ma elektryku ). Byłem w stałym kontakcie z Andrzejem W. 30-go zaliczone było na jego łodzi 114cm oraz 100Z elektrykiem to mieliście 100% racji - ciężko choć widziałem kilku śmiałków którzy się przebijali przez fale. Niestety kilku też było awaryjnie holowanych do brzegu. W pierwszy dzień otwarcia 30.04 wyjechało kilka ładnych ryb z tego co wiem, miedzy innymi 110cm Kolejne dni już zdecydowanie gorsze. Andrzej W. pływał w trollu z żywą rybą?Za chwile się zbieram i dalej próbuje [emoji476] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gobio Gobio Opublikowano 4 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2017 Choć mam mały dylemat: ciepłe łóżko z moją brzaną jest bardziej komfortową opcją od wietrznego i lodowatego jeziora Jak coś złowię dam znać. Pozdrawiam Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 4 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2017 Andrzej trolował wyłącznie na sztuczne przynęty. Pogoda była taka fajna, że 2-go ściągaliśmy z środka Żarnowca, łódkę zerwaną z cumy (przynajmniej coś się złapało )Dzisiaj ma być jeszcze gorsza pogoda więc się trzymaj ...ciepłego łóżka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toudinho Opublikowano 4 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2017 Czyli na łąki z ręki spokojnie można jeszcze poczekać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rraptor Opublikowano 4 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2017 Z tego co widziałem to na łąkach nic się nie dzieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 4 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2017 Byłem na blatach pod Lubkowem. Tam jeszcze zima. Zielska zero a więc i drobnicy i szczupaka nie uświadczysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaweł Opublikowano 4 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2017 Z elektrykiem to mieliście 100% racji - ciężko choć widziałem kilku śmiałków którzy się przebijali przez fale. Niestety kilku też było awaryjnie holowanych do brzegu. W pierwszy dzień otwarcia 30.04 wyjechało kilka ładnych ryb z tego co wiem, miedzy innymi 110cm Kolejne dni już zdecydowanie gorsze.Andrzej W. pływał w trollu z żywą rybą?Za chwile się zbieram i dalej próbuje [emoji476] Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkAndrzej Wizner jeśli o nim piszesz to nigdy nie pływał/pływa/z żywą rybą chociażby z tego powodu że nie wolno.A ryby z pierwszych dni były większe/114,118,111/ o tych wiem,fotki widziałem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gobio Gobio Opublikowano 4 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2017 Jedyne ryby jakie widziałem wyjeżdżały z granicy łąk o głębokiego. Dzis pizga niemiłosiernie. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gobio Gobio Opublikowano 4 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2017 Miałem na myśli trupa. Jedna ekipa tak działała a w tych kurtkach/czapkach/kożuchach cieżko poznać Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gobio Gobio Opublikowano 4 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2017 Czyli na łąki z ręki spokojnie można jeszcze poczekać?Zdecydowanie. Woda ma 7,5°-8° Przy takiej pogodzie to można zacząć łowić na łąkach ale w połowie czerwca [emoji85] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TAURUS1989 Opublikowano 4 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2017 Czy gdzieś oprócz orfy można pożyczyć łódkę nad żarnowcem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croock Opublikowano 4 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2017 bezpośrednio u Andrzeja Wiznera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaweł Opublikowano 4 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2017 Czy gdzieś oprócz orfy można pożyczyć łódkę nad żarnowcem? Zadzwoń Pomogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gobio Gobio Opublikowano 6 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2017 (edytowane) Dzis poranna sesja na pożegnanie z Żarnowcem. Temperatura skoczyła o punkt i ryby jakby aktywniejsze ale całkowicie bez szału. Jedna mamuśka(110-120)na dowidzenia zadrwiła z nas wyłaniając się dwa metry od pontonu w okolicy mojego woblera i majestatycznie, bez spiny zniknęła w głębi. Podsumowanie tygodnia jest takie: 8 ryb/ dwóch, największa 67cm. Początek tygodnia z zapałem rozpoczęty i więcej czasu na wodzie co zaowocowało jedynie odmrożeniami nosa i palców. Pózniej morale spadło i pływaliśmy zdecydowanie krócej. Ogólnie falstart 2 tygodniowy minimum. Pozdrawiam Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane 6 Maja 2017 przez Gobio Gobio 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paździoch Opublikowano 7 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2017 Byłem wczoraj rano na blatach i nawet uderzenia nie było.Jednak trzeba trochę zaczekać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiu Opublikowano 7 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2017 Z wypadu na zarnowieckie dowiedziałem się ciekawej rzeczy od miejscowego dzialkowicza a mianowicie ,że szczupak najsmaczniejszy jest pomiędzy 45-50.Pysznie nie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rraptor Opublikowano 7 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2017 Ja również pożegnałem dzisiaj Żarnowieckie. Po 4 dniach pływania w trollingu największa ryba to 74 cm (wspomniana wcześniej). Oprócz tego była jeszcze jakaś piękna sztuka na kiju, ale chwilę po zacięciu strzeliła plecionka (okazało się, że "porcelanka" na przelotce się obłamała i doprowadziła do urwania linki po zacięciu...). Jeszcze tam wrócę 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paździoch Opublikowano 13 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2017 Dzisiaj rano 70 ka z trollingu.I tak dobrze . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekc1991 Opublikowano 31 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2017 Witam,Jade dzisiaj na rekonesans na Żarnowiec. Do jakiej miejscowosci lub punktu jechac by z kims porozmawiac o wyporzyczeniu lodki z silnikiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polak9 Opublikowano 31 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2017 Willa Orfa tam z ucha strzelisz???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekc1991 Opublikowano 31 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2017 Willa Orfa tam z ucha strzelisz????Bylem i wszystko wiem [emoji6] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pontonss Opublikowano 9 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2017 WItam Zawitałem na północ z Krakowa. Można popróbować gdzieś za szczupakiem? Belony niestety już odpłyneły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi