giaur27 Opublikowano 11 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2017 ...macie już jakieś info z zawodów ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k.sumiński Opublikowano 11 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2017 ...macie już jakieś info z zawodów ?Tak wygrał zespół damsko-męski Thor(najdłuższa ryba zawodów 119) drugi AW trzeci DAM Polska 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario Opublikowano 12 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2017 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deuce Opublikowano 18 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2017 Coś się dzieje na zarnowcu? Za tydzień wyruszam na wczasy i chciałbym się wywiedziec jak sytuacja. Zielsko się pojawiło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filip14 Opublikowano 18 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2017 Z tego co słyszałem, to zielsko jeszcze nie pojawiło się na blatach. Jedynie rdesty na większych głębokościach. W weekend została złowiona ryba 110 z trolla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iNSaNeMaN Opublikowano 18 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2017 Byłem wczoraj .. blaty jeszcze bez zycia ... albo nic albo małe ryby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciiech Opublikowano 18 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2017 Jadę w piątek, jest szansa, ze zielsko wybije w tydzień? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iNSaNeMaN Opublikowano 19 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2017 Rdesty juz sa i sa dosc wysoko , bardzo wyraznie je widac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukson Opublikowano 19 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2017 Byłem wczoraj .. blaty jeszcze bez zycia ... albo nic albo małe rybyOby się ruszyło bo w weekend zaczynam urlop 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iNSaNeMaN Opublikowano 19 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2017 Ja ruszam dopiero za dwa tygodnie , tak czy siak powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
urasenty Opublikowano 20 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2017 Ja będę od 3.07 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzymusS Opublikowano 20 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2017 Ja najprawdopodobniej od 1.07, przez 2 tyg Sent from my SM-G870F using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artur.piwo73 Opublikowano 1 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2017 (edytowane) WitamDzisiaj dotarłem do Lubkowa.Pogoda nie rozpieszcza,ale płacąc pozwolenie w Nadolu niemiłe zaskoczenie.Troling w lipcu i sierpniu zabroniony,strefa spiningu w tych miesiącach wyłączona z połowu.Jechałem 450 km pełen nadzieji a tu?????Mam nieodparte wrażenie że moja 150pln za 7 dni potrzebne jest żeby ktoś mógł połowić na jesieni. Wysłane z mojego SM-G955F przy użyciu Tapatalka Edytowane 1 Lipca 2017 przez artur.piwo73 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polak9 Opublikowano 1 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2017 Nie moźna trolingować a spining nie ma ograniczeń. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 1 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2017 WitamDzisiaj dotarłem do Lubkowa.Pogoda nie rozpieszcza,ale płacąc pozwolenie w Nadolu niemiłe zaskoczenie.Troling w lipcu i sierpniu zabroniony,strefa spiningu w tych miesiącach wyłączona z połowu.Jechałem 450 km pełen nadzieji a tu?????Mam nieodparte wrażenie że moja 150pln za 7 dni potrzebne jest żeby ktoś mógł połowić na jesieni. Wysłane z mojego SM-G955F przy użyciu TapatalkaBlaty "lubkowskie" potrafią obdarzyć więc nastaw się pozytywnie i do roboty 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 1 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2017 WitamDzisiaj dotarłem do Lubkowa.Pogoda nie rozpieszcza,ale płacąc pozwolenie w Nadolu niemiłe zaskoczenie.Troling w lipcu i sierpniu zabroniony,strefa spiningu w tych miesiącach wyłączona z połowu.Jechałem 450 km pełen nadzieji a tu?????Mam nieodparte wrażenie że moja 150pln za 7 dni potrzebne jest żeby ktoś mógł połowić na jesieni.Wysłane z mojego SM-G955F przy użyciu TapatalkaCo to znaczy "strefa spinningu w tych miesiącach wyłączona z połowu "??? Bo jakbym nie nie czytał nie pojmuję...??? Trolling zabroniony , spinning wyłączony , to co zakaz łowienia na Zarnowcu wprowadzili ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 1 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2017 W lipcu i sierpniu nie można trolować. Dozwolony jest w tym czasie spinning z łapy na całym jeziorze. Ale za to rybacy nie stawiają sieci na blatach pod Lubkowem a na tych blatach jest zakaz trolowania przez cały sezon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artur.piwo73 Opublikowano 2 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2017 W lipcu i sierpniu "strefa spiningu"jest objęta całkowitym zakazem łowienia. Wysłane z mojego SM-G955F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gumiszon Opublikowano 2 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2017 Chodzi o to że strefa spinningu jest objęta zakazem połowu dla rybaków. W lipcu i sierpniu nie można stawiać sieci w północnej części jeziora czyli strefie spinningu. Też długo nie mogłem zrozumieć tego zapisu:) Ale zakaz tyczy się rybaków. My nie możemy trollingowac:) Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 2 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2017 WitamDzisiaj dotarłem do Lubkowa.Pogoda nie rozpieszcza,ale płacąc pozwolenie w Nadolu niemiłe zaskoczenie.Troling w lipcu i sierpniu zabroniony,strefa spiningu w tych miesiącach wyłączona z połowu.Jechałem 450 km pełen nadzieji a tu?????Mam nieodparte wrażenie że moja 150pln za 7 dni potrzebne jest żeby ktoś mógł połowić na jesieni. Wysłane z mojego SM-G955F przy użyciu TapatalkaTutaj masz aktualny regulamin:http://dobremiejsce.gniewino.pl/images/wedkarstwo/poprawiony_Regulamin_amatorkiego_polowu_ryb_.pdfW tym sezonie trolling w lipcu i w sierpniu jest dozwolony, z wyłączeniem "strefy spinningu" oczywiście. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzymusS Opublikowano 2 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2017 W tym roku można trollowac w wakacje. Sent from my SM-G870F using Tapatalk 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artur.piwo73 Opublikowano 3 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2017 Już sam nie wiem.Ale Pan w Nadolu nie chciał pieniędzy za troling "bo w wakacje jest zakaz " Wysłane z mojego SM-G955F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzymusS Opublikowano 3 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2017 Mozna tez zaplacic przelewem: http://dobremiejsce.gniewino.pl/turystyka/wedkarstwo/cennik-i-kontakt Sent from my SM-G870F using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
silurus Opublikowano 3 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2017 Łukasz a Ty już w boksach startowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 3 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2017 Łukasz a Ty już w boksach startowych Ty też już w nich powinieneś być, mamy plan co do Ciebie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi