Skocz do zawartości

Jez. Żarnowieckie (Żarnowiec)

MATT1989

Rekomendowane odpowiedzi

@Uresanty, kto udzielił Wam takich informacji?

Edit: Zasięgnąłem języka u źródła, można trollingować, ktoś udzielił Wam błędnych informacji. W podlinkowanym powyżej regulaminie jest jasno zapisane, że zakaz trollingu dotyczy okresu ochronnego szczupaka.

Edytowane przez Pumba

Jesteśmy w Nadolu. Trolling w lipcu i sierpniu zabroniony.

Zgaduje ze rozmawiales z ratownikami, a oni pewnie pamiętają zeszłoroczny regulamin, a nie czytali tego z 2017. Pumba zamieścił do niego link

Sent from my SM-G870F using Tapatalk

Edytowane przez SzymusS

W sobotę po południu melduję się w willi orfa na około tydzień. Wyjazd nie stricte wędkarski, bardziej urlopowy. Ale myślę, że kilka razy uda się wypłynąć za zębatym o ile będą dostępne łodzie :)

Liczę na poprawę warunków pogodowych.

Edytowane przez thug

W sobotę po południu melduję się w willi orfa na około tydzień. Wyjazd nie stricte wędkarski, bardziej urlopowy. Ale myślę, że kilka razy uda się wypłynąć za zębatym o ile będą dostępne łodzie :)

Liczę na poprawę warunków pogodowych.

Łódek w Orfie dostatek..

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

• Like 1

Ja wypływam czasem na 2-3h i wracam mokry zziębnięty i bez wyniku...tez mi się pogoda trafiła na tegorocznym urlopie!

Trzymam kciuki za udany wyjazd. Miałem mroźną majówkę na Żarnowcu ale lipcowki się takiej nie spodziewałem.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Edytowane przez Gobio Gobio
  • Like 1

Na Żarnowcu trochę się ruszyło,3 ostatnie dni z warunkami komfortowymi do łowienia. W środę 6 szczupłych we 2, w czwartek ja 5, ojciec 1. Niestety rozmiarowo bez szału, największy 70. Chciałem jeszcze gorąco pozdrowić chłopaków pływających na łódce Lindera, którzy w czwartek zerowali, a jak usłyszeli, że wszystko padło na gumy stwierdzili, że na gumy nie łowią, bo to za łatwe :)

• Like 1

Na Żarnowcu trochę się ruszyło,3 ostatnie dni z warunkami komfortowymi do łowienia. W środę 6 szczupłych we 2, w czwartek ja 5, ojciec 1. Niestety rozmiarowo bez szału, największy 70. Chciałem jeszcze gorąco pozdrowić chłopaków pływających na łódce Lindera, którzy w czwartek zerowali, a jak usłyszeli, że wszystko padło na gumy stwierdzili, że na gumy nie łowią, bo to za łatwe :)

Dziękujemy kolego ????

Łódka to nie Linder tylko Lund,w czwartek wcale nie wyzerowali.Każdy łowi jak uważa.

Pozdrawiam

Jak wspomniał Daniel, każdy łowi jak uważa ;) Napewno nie pojechaliśmy tam po ryby jakie gryzły, a ze do 16-20 cm jerków skakały, i to skutecznie ryby po 40 cm... trudno, taki czas; duży nie był na chodzie, to przedszkole szalało :) Wizner tez pływał w trolu po tych samych blatach na których my lowilismy, i co polowil ??? Otóż nie polowil, bo pomimo, ze świetny wędkarz doskonale znajacy jezioro, to nie cudotwórca.

Ogólnie jak dla mnie wyjazd na duży plus. Fajna ekipa, piękne jezioro, dużo zobaczylismy, dużo nauczyli i zyskali nowe doświadczenia, a na metrówki przyjdzie jeszcze czas ;)

• Like 7