SzymusS Opublikowano 8 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2017 (edytowane) Pany, jest ktoś kto mnie oświeci na jeziorze we wtorek czy środę lub czwartek czy piątek ? I pytanie czy z jerkami max 25 g. jest sens pływać ?Ja prawdopodobnie będę plywal tez w ktoryms z tych dni, ale jeszcze nie wiem w który (aktualny plan to jutro, poniedziałek i jeden z tych dni) Sent from my SM-G870F using Tapatalk Edytowane 8 Lipca 2017 przez SzymusS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 9 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2017 Może jakims cudem uda mi sie wreszcie wyskoczyć. W razie czego odezwę się. Ja prawdopodobnie będę plywal tez w ktoryms z tych dni, ale jeszcze nie wiem w który (aktualny plan to jutro, poniedziałek i jeden z tych dni) Sent from my SM-G870F using Tapatalk Będę zobowiązany. Oczywiście partycypuję w kosztach łódki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzymusS Opublikowano 9 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2017 Będę zobowiązany. Oczywiście partycypuję w kosztach łódki.U mnie za free, tzn. nie ma tej samej łódce (bo mam wlasna i komfort lowienia to we dwóch, a zwykle z kimś plywam), ale np spotkanie na wodzie i opowiedzenie co i jak, pokazanie miejsc. W razie czego dzwon: 604289865 Sent from my SM-G870F using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antilag Opublikowano 9 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2017 Pany, jest ktoś kto mnie oświeci na jeziorze we wtorek czy środę lub czwartek czy piątek ? I pytanie czy z jerkami max 25 g. jest sens pływać ? sens jest zawsze Jaki warun na jeziorze? wieje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filip14 Opublikowano 9 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2017 Silny, zimny i północny wiatr, słońce i 20-kilka stopni.Dużo zielska, ale ryby żeruja bardzo słabo. Dzisiaj wyjechała u nas kilka ryb do 60 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antilag Opublikowano 9 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2017 czyli dupsko, nic to jade pod koniec tygodnia albo na początku przyszłego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszGD Opublikowano 10 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2017 Silny, zimny i północny wiatr, słońce i 20-kilka stopni.Dużo zielska, ale ryby żeruja bardzo słabo. Dzisiaj wyjechała u nas kilka ryb do 60 cm.Potwierdzam, wczoraj nie brały ( wyjęty tylko jeden 76cm).Brak aktywności ryb to "zasługa" pewnie skoków ciśnienia... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filip14 Opublikowano 10 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2017 (edytowane) Potwierdzam, wczoraj nie brały ( wyjęty tylko jeden 76cm).Brak aktywności ryb to "zasługa" pewnie skoków ciśnienia...Ciśnienie nie skacze, różnice max 2-3 hPa Edytowane 10 Lipca 2017 przez Filip14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thug Opublikowano 14 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2017 Byłem, zobaczyłem...i muszę tam wrócić Tylko raz udało się wypłynąć, od 6 do 12 na wodzie, pogoda tamtego dnia jak na żarnowieckie warunki bardzo łagodna. Ale pływanie bez echa po zupełnie nieznanej wodzie nie mogło zakończyć się sukcesem. Jeden obgryziony ogon na blacie zaraz za bojami, raczej nie była to ryba życia a jakiś podrostek Piękny kawał wody i kiedyś wrócę tam lepiej przygotowany do wędkowania. ps. Pani Maria nie może doczekać się sierpniowego najazdu 40tu chłopa 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 14 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2017 Faktycznie, łowienie na takiej wodzie po omacku to szukanie igły w stogu siana.Czy dobrze zrozumiałem z Twojego wpisu, ze wpłynąłeś za boje w stronę elektrowni? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thug Opublikowano 14 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2017 Nie, w lewa strone od orfy, kolo portu w nadolu. Tam tez sa boje. Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzymusS Opublikowano 14 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2017 Ja dzisiaj skonczylem tegoroczny wyjazd na zarnowiec. Dzisiaj tylko 50tak. Generalnie malo ryb na blatach, ale rozmiary nie rozczarowaly:) W kolejnosci: 112, 96, 90 cm i dosłownie parę mniejszych. Były też dni na zero, ale to mnie nie zrazalo bo dzien spedzony na wodzie to dobry dzień i moge dlugo czekac na to fajne branie:) Ogolnie wiec jestem bardzo zadowolony:) Sent from my SM-G870F using Tapatalk 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polak9 Opublikowano 14 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2017 SzymuS łowiłeś z ręki czy troll? Ja tylko łapa i tak z ciekawości podbijam☺ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzymusS Opublikowano 14 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2017 (edytowane) To co złowiłem to wszystko z ręki. Dwa razy trollowalem ale bardzo krótko, bo szybko mnie to znudziło Sent from my SM-G870F using Tapatalk Edytowane 14 Lipca 2017 przez SzymusS 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polak9 Opublikowano 14 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2017 Brawo Ty????☺ ja juź licze dni i tydzień na wodzie jeeaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzymusS Opublikowano 15 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2017 Tylko tydzien na miejscu nie koniecznie oznacza tygodnia na wodzie, że względu na pogodę (lubi mocno powiac). Ja byłem tutaj 2 tyg, a na samej wodzie mniej więcej tylko polowe z tych dniPolamania! Sent from my SM-G870F using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polak9 Opublikowano 15 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2017 Tak zgadza się ale z pogodą to nie trafiłeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iNSaNeMaN Opublikowano 15 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2017 Dzis od rana na wodzie , spłynąłem o kiju ... z tego co mi wiadomo w trollu tez biednie .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 15 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2017 Widać szanują zęby na nasz zlot sierpniowy 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 15 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2017 Widać szanują zęby na nasz zlot sierpniowy Na szczęście nie wszystkie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wedkujacymarcin Opublikowano 19 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2017 jak tak patrzę na Wasze sukcesy na żarnowcu to myślę że piszecie o innym jeziorze:) tyle wyjazdów i spotkanych smutnych poddenerwowanych albo zmęczonych mega oraniem spinningistów na przystani i zawsze to samo mizerne efekty:( północne blaty wielokrotnie obłowione, kanty na tych blatach oraz południowo - zachodnia część też i bardzo marnie. Najśmieszniejsze że na mega gumy albo blachy prędzej porządny okoń siądzie niż te mityczne mamuśki. Acha gdy rozmawiam chyba częściowo z Wami to jakoś zawsze kiepskie efekty czasem zasnute tajemniczym gościem który to miał metrówkę o co chodzi z tym przereklamowanym łowiskiem? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iNSaNeMaN Opublikowano 19 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2017 Łowisko nie jest przereklamowane , tylko nalezy je najpierw poznac bo tak z marszu z pod pierwszego rdestu tych metrowek sie nie spodziewaj 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polak9 Opublikowano 19 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2017 Po wpisie wedkujacymarcin@ na Źarnowcu z braniami słabo???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filip14 Opublikowano 19 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2017 Należy dodać, że na Zarnowcu jedno branie ryby często decyduje czy wyjazd był udany czy nie. To nie jest łowisko gdzie się jedzie wyłowić ilościowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croock Opublikowano 19 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2017 (edytowane) odnośnie słabych brań - patrząc na profil na FB Andrzeja Wiznera można wyciągnąć inne wnioski :-)dokładniej ok 130 cm wniosków. Edytowane 19 Lipca 2017 przez croock Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi