BOB1 Opublikowano 24 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2017 ..."Czas na 140+ :P" ...Czy ja coś mówiłem Ci o swoich planach? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaweł Opublikowano 24 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2017 ..."Czas na 140+ :P" ...Czy ja coś mówiłem Ci o swoich planach? Od 07.08 wprowadzam z Andrzejkiem plan "Caryca" Fajnie brzmi bo "Królowe"już połowione Robercie może się załapiesz w sierpniu /czas na to czego nie widziały gały / 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iNSaNeMaN Opublikowano 25 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2017 a czym pływałeś? bo z kilkoma ekipami się widzieliśmy?Alfa 390 by willa orfa ^^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amaru Opublikowano 25 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2017 Alfa 390 by willa orfa ^^a to faktycznie szkoda, moglismy sie spyknąć na browara bo byłem dwie uliczki od orfy na makowej, kilka razy byłem na terenie orfy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 26 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2017 (edytowane) Widziałem całą dyskusję sprzed edycji i po.... I powiem Wam szczerze Andrzej jest może sporo na wodzie, ale ma takze sporą wiedzę. Niektórzy potraktowali go jako naciągacza i dziwaka. Ale myślę że poznał wodę i zna niuanse o których niektórym się nie śniło. Każda woda rządzi się swoimi prawami, Andrzej jej przypilnował i ma piękne wyniki. Nic dodać, nic ująć, dziękuję i pozdrawiam Sorry za edycję-slownik smartfona... Edytowane 26 Lipca 2017 przez wobler129 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iNSaNeMaN Opublikowano 26 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2017 a to faktycznie szkoda, moglismy sie spyknąć na browara bo byłem dwie uliczki od orfy na makowej, kilka razy byłem na terenie orfy Nastepnym razem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lafer Opublikowano 27 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2017 No to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybens Opublikowano 31 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2017 Siemanko mam pytanko gdzie można wypożyczyć na Żarnowcu łodzi pod silnik spalinowy 4km? W sieci znalazłem jedno miejsce w Nadolu ale cen 70zl za dzień oraz wypożyczalnia otwarta od 10:00 na tę godzinne to planuje już być z powrotem. Jako że jadę bardziej z rodzina planuje wyskoczyć ze 3 razy dlatego też nie chce mi się ciągnąć łodzi. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzymusS Opublikowano 31 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2017 u Andrzeja Wiznera możesz wypożyczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybens Opublikowano 31 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2017 A orjentujesz sie jakie koszty i jakie łodzie oraz ile ich posiada? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzymusS Opublikowano 31 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2017 Nie wiem, najlepiej zadzwoń do AndrzejaAndrzej podpina do nich silniki 4-6kmGeneralnie łodzie nie grzeszą nowością, ale są duże i nadają się do pływania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybens Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Ok dzwoniłem juz wszytko wiadomo mozan i u Andrzeja i w Nadolu ceny podobne 80 i 70zł za dzien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2017 My ruszamy dzisiaj. Trzy dni łowienia. Dwa szare pontony. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mackot_88 Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2017 My ruszamy dzisiaj. Trzy dni łowienia. Dwa szare pontony.I cztery trolle na nich ???????????? 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czocho Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Ja trzeci dzień walczę z kacem w Białogórze; -) ale już się zbieram do kupy :-) także do zobaczenia na wodzie ; -)pzdr 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polak9 Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2017 To dajcie znać bo od trzech dni bardzo słabo i drobne pistolety. Łowienie z ręki tylko bez trola. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Kamil, do roboty, koniec pijanki, czas na ryby 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Ja trzeci dzień walczę z kacem w Białogórze; -) ale już się zbieram do kupy :-) także do zobaczenia na wodzie ; -)pzdr Bazyland jeszcze stoi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiernikTorunski Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2017 (edytowane) Wczoraj wróciłem z mojego pierwszego wyjazdu na Żarnowiec Niestety pogoda była średnia czyli Niedziela -wypłynąłem o 11 do 18 zameldował się jeden 85 centów Poniedziałek - burza nad ranem a potem deszcz kilka razy w ciagu dnia i dopiero wypływamy o 15 do 18 melduje się 60 centów płyniemy na okonie i trafiamy na brania rzut po rzucie lowie ich około 30-35 szt do godz 20:30 w przedziale 25-39 cm Wtorek -przestaje padać po 12 wiec wypływamy niestety do godz 15 nie udaje mi się trafic szczupłego więc płyniemy na okonie, niestety prąd i fale skutecznie przestawiają nas na 9 kg kotwicy udaje się złowić 10 szt okoni i musimy kończyć bo wyjeżdżamy. Woda duża i ciekawa, nie jest łatwa dla kogoś kto był pierwszy raz na takim akwenie, z rozmów z innymi i z tego co widziałem nikt nic ciekawego nie złowił chyba ze byli o 4-5 na wodzie, wyjazd uważam za udany.ps.podziekowania dla kolegi Okonhel za linki i opis łowiska dzieki bardzo Oraz dla drugiego kolegi ktorego mogłem poznać osobiscie na łowisku Polak9 który tez mi wyjaśnił specyfikę łowiska i dotrzymywał towarzystwa na wodzie bardzo dziekuje i liczę ze jeszcze coś trafisz fajnego ???? Edytowane 2 Sierpnia 2017 przez PiernikTorunski 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czocho Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Kamil, do roboty, koniec pijanki, czas na ryby Bardzo ciężki plan do wdrożenia; -) Dzisiaj znowu bomba , ale jutro od 6tej na wodzie ;-) Piotrek niestety Bazylandu juz nie ma:-( 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Czym pływasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czocho Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2017 (edytowane) Łódką Andrzeja W. Kac morderca nie zna litości... Edytowane 3 Sierpnia 2017 przez czocho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Likarstwo przyjmij 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rraptor Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2017 http://forsal.pl/gospodarka/inwestycje/artykuly/1062144,elektrownia-atomowa-w-polsce-zarnowiec-lubiatowo-kopalino-decyzja-zapadla-decyzja-o-budowie-pierwszej-elektrowni-jadrowej-w-polsce.html do przegadania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzyObr Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Moim skromnym zdaniem nawet jak to zostanie klepnięte to realizacja tego będzie przez 50 lat albo i więcej. Nie zbiorą 16 mld na takie przedsięwzięcie, pomijając fakt że 1000 MW mocy to w stosunku do zapotrzebowania kraju to pikuś, więc takiego małego nie będzie nikt chciał wybudować. Fakt faktem że tak czy inaczej kiedyś to powstanie ale powstać musi bo cały czas na węglu żyć nie damy rady wg mnie. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi