Paździoch Opublikowano 25 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2018 Andrzeja widziałem pływał z jakimś gościem ale nie wiem czy to Gaweł.No mieli jakąś rybę bo widziałem jak fotki strzelali i później ją wypuszczali.Ja niestety nie dostałem takiego potwora. Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 25 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2018 Zgadza się. Masz tam fotkę "prawie metra" Ale oni łowią na "tajną" przynętę ... to się nie liczą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paździoch Opublikowano 25 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2018 Andrzej to tajna przynęta więc ryba się nie liczy.Hehe Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 25 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2018 Andrzej nie złowił he, he ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paździoch Opublikowano 25 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2018 Andrzej Tylko naprowadził łódź na metrówke. Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaweł Opublikowano 25 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2018 Andrzej Tylko naprowadził łódź na metrówke. Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu TapatalkaNawet na trzy /bo też miał ale została w wodzie,moja spadła/Bo to Tylko naprowadzenie,przecież Jutro powtarzamy Rano sam się naprowadzam ,później we dwóch 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paździoch Opublikowano 25 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2018 Nawet na trzy /bo też miał [emoji14] ale została w wodzie,moja spadła/Bo to Tylko naprowadzenie,przecież [emoji14]Jutro powtarzamy Rano sam się naprowadzam ,później we dwóch No panie gaweł ładna rybka widziałem na żywo ale z daleka.Czy można prosić zdjęcie przynęty ? Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 25 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2018 He, he ... można Ja też prosiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paździoch Opublikowano 25 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2018 He, he ... można Ja też prosiłem [emoji14] To czekamy na fotkę od pana gawła. Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaweł Opublikowano 25 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2018 To czekamy na fotkę od pana gawła. Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu TapatalkaPowalczę bo dzisiaj taki jeden miał spotkanie z konkretem A tak nawiasem mówiąc moja ostatnia ryba miała/co widać na fotce/rany.Mogły być albo od plecionki lub podbieraka ale było też coś dziwnego.Rany po jednej stronie były równoległe do drugiej strony co mogłoby oznaczać że prawie metrową rybę "coś"miało w paszczy Nie wiem czy to możliwe bo byłaby to mama 140+ lub nawet......Zresztą i tak wiem że tam się czai potwór na rekord Polski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 25 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2018 Ktoś już to pisał lub słyszałem z innego źródła że tam u szczupaków to norma, niestety od podbieraków. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaweł Opublikowano 25 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2018 To czekamy na fotkę od pana gawła. Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu TapatalkaNiestety ale tej przynęty nie mam prawa pokazać Nie ma nawet w necie mowy i już opier..l dostałem że wygadałem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paździoch Opublikowano 26 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2018 Eh szkoda.Niestety ale tej przynęty nie mam prawa pokazać Nie ma nawet w necie mowy i już opier..l dostałem że wygadałem Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 26 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2018 Założę się, że wynik to znajomość wody na nie cudowna przynęta 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hi tower Opublikowano 26 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2018 Założę się, że wynik to znajomość wody na nie cudowna przynęta Ciiiiiiicho, bo się wyda... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paździoch Opublikowano 26 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2018 Panie gaweł.Napisze pan na jaki zestaw pan łowi?Chodzi o multik i kij. Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 26 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2018 Panie Paździoch..jesteś Pan niesamowity ("Pan" pisz przez "P" to tak elegancko i z zasadami ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paździoch Opublikowano 26 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2018 Panie Paździoch..jesteś Pan niesamowity ("Pan" pisz przez "P" to tak elegancko i z zasadami )Oki panie boB1 hehe Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 26 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2018 (edytowane) ...to również pisz BOB1 he he ...i Panie (jeśli już musisz ) Edytowane 26 Czerwca 2018 przez BOB1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paździoch Opublikowano 26 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2018 ...to również pisz BOB1 he he ...i Panie (jeśli już musisz )Panie BOB1 zestaw do 100 gram.Wiem że jesteś specem możesz napisać co kupić? Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 26 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2018 (edytowane) Panie Paździoch, gumy czy jerki? ale od razu napiszę, że są na tym forum wątki, które wałkują te tematy na okrągło Edytowane 26 Czerwca 2018 przez BOB1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paździoch Opublikowano 26 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2018 Panie Paździoch, gumy czy jerki? ale od razu napiszę, że są na tym forum wątki, które wałkują te tematy na okrągłoCasting.Jaki kij jaki multik. Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 26 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2018 (edytowane) Gumy czy jerki? tutaj trudno o "uniwersalizm" Multik płaski czy okrągły?.Wysil się i poszukaj odpowiednich wątków Edytowane 26 Czerwca 2018 przez BOB1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paździoch Opublikowano 26 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2018 Gumy czy jerki? tutaj trudno o "uniwersalizm" Multik płaski czy okrągły?.Wysil się i poszukaj odpowiednich wątków Kij od 75 gram do 100 jerki multik najlepiej niski profil. Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 26 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2018 http://jerkbait.pl/topic/66997-poszukuj%C4%99-multiplikatora-do-ci%C4%99%C5%BCkiej-roboty/ http://jerkbait.pl/topic/64368-mocne-casty-szczupakowe-abu-garcia/ http://jerkbait.pl/topic/48368-w%C4%99dka-pod-casting-na-ci%C4%99%C5%BCko/ http://jerkbait.pl/topic/104149-zestaw-castingowy-na-duuu%C5%BCe-szczupaki/ http://jerkbait.pl/topic/81098-niski-profil-do-ci%C4%99%C5%BCkiego-casta-shimano-abu-daiwa-wydzielone-z-w%C4%85tk-baitcastowe-nowo%C5%9Bci/ itd.Ja mam swój zestaw 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi