Kajtelek2 Opublikowano 11 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2018 Mam pytanie odnośnie połowu Okonia na Żarnowcu , w okresie sierpień - wrzesień , jakie przynęty stosujecie i jakiej wielkości?Jakie upodobania mają te rybki odnośnie tego zbiornika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hi tower Opublikowano 11 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2018 A ja dziś robiłem tylko za kibica... To nie był dzień muchy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaweł Opublikowano 11 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2018 A ja dziś robiłem tylko za kibica... To nie był dzień muchy...Widziałem,brały tylko na żółte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaweł Opublikowano 11 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2018 Mam pytanie odnośnie połowu Okonia na Żarnowcu , w okresie sierpień - wrzesień , jakie przynęty stosujecie i jakiej wielkości?Jakie upodobania mają te rybki odnośnie tego zbiornikaOkoni jest full,gumki 3cm-7cm,coś pod ukleję lub małego pasiaka,drops skuteczny przy DPS/8m-10m/.Jak walą to widać stada rybitw na górze a okonie na dole,do jerków przychodzą do samej łodzi stadami.Jako ciekawostkę napiszę o węgorzach/niestety martwych/które dzisiaj widzieliśmy.W Lubkowie leżą takie 110-120cm,grube jak ramię,jednego na wierzchu spotkaliśmy na wodzie też okaz/dziwne to trochę ale to już ichtiolog może się wypowie-przyducha? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 11 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2018 (edytowane) Tak sobie czytam ostatnie strony tego całkiem ciekawego wątku (niewiele o połowach, za to wiele o pływaniu) i już widzę kamerki tu i tam ...Dokładnie jak na ulicach naszych pięknych miast ... Ma to swoje plusy, ale i minusy ... Edytowane 11 Sierpnia 2018 przez SlawekNikt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goliatwielki Opublikowano 11 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2018 Tak sobie czytam ostatnie strony tego całkiem ciekawego wątku (niewiele o połowach, za to wiele o pływaniu) i już widzę kamerki tu i tam ...Dokładnie jak na ulicach naszych pięknych miast ... Ma to swoje plusy, ale i minusy ... Jakie kamerki? Na jeziorze zainstalowali? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hi tower Opublikowano 11 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2018 Widziałem,brały tylko na żółte No mi jakoś nie chciały, choć żółty był również w obrocie... Dostałem dziś tęgie baty od "Korbiarza" i nie mogę się pozbierać. Nie tak miało być... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielos Opublikowano 13 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2018 Czy na Żarnowcu można wynająć coś większego niż 3,90 z Orfy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antilag Opublikowano 13 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2018 Od Wiznera chyba romany mają 430cm i viking 450 czy 60 od Seabass tez chyba jest na wynajem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 13 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2018 Od Wiznera chyba romany mają 430cm i viking 450 czy 60 od Seabass tez chyba jest na wynajem 430cm + 50 cm nóż A tych dwóch kraken nie rusza ani inne morskie potwory 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rothen Opublikowano 14 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2018 W czwartek lecimy większą ekipą na Żarnowiec ( nie mylić ze spotkanie które organizuje mk.pl ) .Kayak Fishing Poland niestety w tym roku nie dał rady.Dam relację co połowiliśmy .Dla strażników Żarnowca .Będziemy w fajnych koszulkach i na aluminiowych łodziach wyposażenie wg. Przepisów . 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiernikTorunski Opublikowano 15 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2018 Rothen gdzie śpicie ? I do kiedy jesteście ? Fajnie by było jak byś zdał relacje po pierwszym dniu, jak polowiliscie, pytam tylko z czystej ciekawości. Za okoniami tez będziecie ganiać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goliatwielki Opublikowano 15 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2018 Ja lecę w dniach 24-26 sierpnia. Nastawiam się głównie na łowienie na jerki i swimmbaity własnej produkcji, w końcu na takim poligonie będą mogły się wykazać. Jakie kolory na Żarnowcu robią najlepiej wg was? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepka87 Opublikowano 15 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2018 W czwartek lecimy większą ekipą na Żarnowiec ( nie mylić ze spotkanie które organizuje mk.pl ) .Kayak Fishing Poland niestety w tym roku nie dał rady.Dam relację co połowiliśmy .Dla strażników Żarnowca .Będziemy w fajnych koszulkach i na aluminiowych łodziach wyposażenie wg. Przepisów .A to jakis wstyd byc na zlocie multiplikatora ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karkoszek Opublikowano 15 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2018 A to jakis wstyd byc na zlocie multiplikatora ?Wygląda na to, że przypadkowo dostałem się na tę imprezę. Na ten moment nie mam chętnego załoganta. Impreza opłacona, łódkę mam, tylko nie mam kompana. Do jutra rana jeśli nie znajdę kompana wśród znajomych to będę szukał na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek_C Opublikowano 15 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2018 Gwoli ścisłości. To nie jest zlot Multiplikatora. To jest impreza organizowana przez @gawła, a temat o niej jest na m.pl . Taka mała różnica. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rothen Opublikowano 15 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2018 (edytowane) Dokładnie jak piszesz nie ma prawa do zlotu pod logo MK dlatego sygnuje to jako spotkanie .Mała różnica zlot-spotkanie Ale my nie jesteśmy na Gawła imprezie I nigdy już nie będziemy na imprezach organizowanych przez tego pana.Gwoli ścisłości. To nie jest zlot Multiplikatora. To jest impreza organizowana przez @gawła, a temat o niej jest na m.pl . Taka mała różnica. Żaden wstyd byłem kilka razy .Jedź zobacz .Wolimy transparentne klimaty .A to jakis wstyd byc na zlocie multiplikatora ? Za okoniami nie ganiamy .Na priv wysłałem kontakt .Wpadaj śmiało Rothen gdzie śpicie ? I do kiedy jesteście ? Fajnie by było jak byś zdał relacje po pierwszym dniu, jak polowiliscie, pytam tylko z czystej ciekawości. Za okoniami tez będziecie ganiać ? Edytowane 16 Sierpnia 2018 przez bartsiedlce 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 19 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2018 (edytowane) Zlot w Nadolu, nigdy nie aspirowal do loga m.plZa to ma już swoją renomę, klasę i klimat.I w tym roku było super nie tylko z powodu koleżeńskiej i wędkarskiej atmosfery ale i z powodu wyników na wodzie.A "trasparentmość"...każdy może pojmować po swojemuW przyszłym roku już 10-ta edycja.Warto być bo już dzisiaj zapowiada się wyjątkowo???????? Edytowane 19 Sierpnia 2018 przez BOB1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hi tower Opublikowano 19 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2018 (...) I w tym roku było super nie tylko z powodu koleżeńskiej i wędkarskiej atmosfery ale i z powodu wyników na wodzie. (...)No nie wiem jak ostatnie dwa dni, ale dziś to dupy nie urwalo. Ja przynajmniej znowu na zero. Coś nie chcą ostatnio muchy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paździoch Opublikowano 19 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2018 Byłem od 7:00 do 9:00 tylko tyle miałem czasu i zero nic.Panowie a jak uwas wyniki.? Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 19 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2018 Jeden z naszych zaliczył metr z małym plusem.Kolejny miał kontakt z grubą mamą...spadła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hi tower Opublikowano 19 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2018 Ok, wszystko jasne 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karkoszek Opublikowano 19 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2018 Ja dzisiaj miałem trzy krótkie, tzn do 60. Przez całą imprezę dostałem 10 krótkich. Dzięki wszystkim za przednią zabawę 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
giaur27 Opublikowano 19 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2018 Ja dzisiaj miałem trzy krótkie, tzn do 60. Przez całą imprezę dostałem 10 krótkich. Dzięki wszystkim za przednią zabawę ... jeśli możesz to napisz coś o przynętach Byłem też w tym tygodniu (wtorek i środa) i przechytrzyłem kilka wymiarowych rybek max 82cm. Standardowo najlepiej sprawdził mi się trout i drewno od Salmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paździoch Opublikowano 19 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2018 ... jeśli możesz to napisz coś o przynętach Byłem też w tym tygodniu (wtorek i środa) i przechytrzyłem kilka wymiarowych rybek max 82cm. Standardowo najlepiej sprawdził mi się trout i drewno od Salmo Trout jakiej wielkości?Salmo jakie modele ? Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi