Skocz do zawartości

Jez. Żarnowieckie (Żarnowiec)

MATT1989

Rekomendowane odpowiedzi

A to jakis wstyd byc na zlocie multiplikatora ?

Widzę że głośno jest ostatnio na ten temat to znaczy fajnie jest :P

I Zlot M.pl był oficjalny,później nazwałem to Spotkaniem.

Jak było ?

:P  :D  :lol:  :) Atmosfera,Koleżeństwo,Wielkie Mamuśki i ognicha/dwa/do rana.

I rzeczywiście w tym roku było jakoś wyjątkowo inaczej po prostu kapitalnie :)

Od wtorku do piątku złowiono 5 metrówek/119cm największa-Łukasz Z. z Kwidzyna pobił swój rekord życiowy,miał 105 poprzednio :) a jeden z Kolegów z UĆ Team/Komar/pierwszy raz łowił multiplikatorem-efekt 89cm mamuśka  :)

A i w przyszłym roku będzie X Spotkanie/Jubileusz/mocno się rozkręci/uchylę rąbek jednej ;) -będzie Piotr Piskorski SALMO POLAND z niespodzianką :P  :P  :P dla uczestników.

Tylko że miejsca w 90% już są zajęte teraz/po prostu jest miło jak przyjeżdzają normalni wędkarze i jest to co powinno być a i wyniki bombowe :P

Wędkarski Świat/Marek Szymański/-będzie relacja/X lub XI/ ;)

• Like 4

Panowie, skończcie już te personalne wycieczki, bo nie o tym wątek. Naprawdę żal dupę ściska, jak się czyta na publicznym forum takie osobiste przytyki i wyrzuty. Zawsze myślałem, ze wędkarstwo ma łączyć ludzi, a nie ich dzielić.

Tak wiec proszę Was o nieudzielanie się w tym wątku, jeśli Wasze wpisy nie maja mieć nic wspólnego w wędkarstwem i rybami z Żarnowca.

Edytowane przez Żbiku
  • Like 13

Widzę że głośno jest ostatnio na ten temat to znaczy fajnie jest :P

I Zlot M.pl był oficjalny,później nazwałem to Spotkaniem.

Jak było ?

:P  :D  :lol:  :) Atmosfera,Koleżeństwo,Wielkie Mamuśki i ognicha/dwa/do rana.

I rzeczywiście w tym roku było jakoś wyjątkowo inaczej po prostu kapitalnie :)

Od wtorku do piątku złowiono 5 metrówek/119cm największa-Łukasz Z. z Kwidzyna pobił swój rekord życiowy,miał 105 poprzednio :) a jeden z Kolegów z UĆ Team/Komar/pierwszy raz łowił multiplikatorem-efekt 89cm mamuśka  :)

A i w przyszłym roku będzie X Spotkanie/Jubileusz/mocno się rozkręci/uchylę rąbek jednej ;) -będzie Piotr Piskorski SALMO POLAND z niespodzianką :P  :P  :P dla uczestników.

Tylko że miejsca w 90% już są zajęte teraz/po prostu jest miło jak przyjeżdzają normalni wędkarze i jest to co powinno być a i wyniki bombowe :P

Wędkarski Świat/Marek Szymański/-będzie relacja/X lub XI/ ;)

Gaweł, dziękuję za wspaniałe spotkanie  :good:  

Świetni ludzie, pyszne jedzenie i picie  :P  :whistling: pełne all inclusive na wypasie  :good:

Było swojsko i wesoło, a i fajne rybki współpracowały  ;)

Jeszcze raz wielkie brawa za organizację  :clappinghands:  i do następnego roku !!!

12669958_dCIpOlBeRdatKx45nmD9Rw_thumb_47

• Like 33

Gaweł, dziękuję za wspaniałe spotkanie :good:

Świetni ludzie, pyszne jedzenie i picie [emoji14] :whistling: pełne all inclusive na wypasie :good:

Było swojsko i wesoło, a i fajne rybki współpracowały ;)

Jeszcze raz wielkie brawa za organizację :clappinghands: i do następnego roku !!!

Fajna ryba.A można wiedzieć co to za przynęta?

Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka

Chciałbym tutaj podziękować Adamowi (@Spinnerman), którego wcześniej nie znałem, i który zmienił swoje plany wyjazdowe na spotkanie żarnowieckie i dostosował się do mnie (a raczej mojej niedawnej "przygody" kardiologicznej) i zawiózł mnie na zlot i odstawił do domu. Ot tak zwyczajnie, po koleżeńsku. :)  :good:

• Like 12

Gaweł, dziękuję za wspaniałe spotkanie  :good:  

Świetni ludzie, pyszne jedzenie i picie  :P  :whistling: pełne all inclusive na wypasie  :good:

Było swojsko i wesoło, a i fajne rybki współpracowały  ;)

Jeszcze raz wielkie brawa za organizację  :clappinghands:  i do następnego roku !!!

Adam jeszcze raz Gratulacje,dodam że Kolega Spinnerman złowił jeszcze jedną piekną mamuśkę/95/ oraz przeżył totalną bitwę z wielkim potworem który ..../co zrobił z wielkim jerkiem niech sam napisze ;) /

Dzięki za przywiezienie Roberta-na Przyjaciół można zawsze liczyć :good:  :good:  :good:

• Like 5

Napisz Tomku kilka słów jak wypadło Wasze spotkanie w Lubkowie

Miejsce, w którym byliśmy było bardzo urokliwe. Zadbane, czyste i otoczone innymi domkami o bardzo podobnym wysokim standardzie aczkolwiek jadąc na ryby standard bytu schodzi na dalszy plan. W każdym razie kwaterunek i warunki do świętowania spotkania zacne :)

Slip ...niczym nie odbiegający od tego w Orfie. Woda niska ale ciepła więc zrzucanie jednostek do wody bez konkretnych czteronapędów możliwy i nawet przyjemny :)

Lubkowo gościło nas w ilości 12stu chłopa. Woda jak to przystało w sierpniu uczy bardzo pokory gdyż ryb nie chce skakać jak przystało. Mimo wszystko jednak udało mi się złowić 9 ryb przez dwa dni pobytu + jedno wyjście grubej jak udo samicy i walnięcie zamkniętym dziobem w dżera dosłownie 5m od burty.

Miałem okazję przetestować nowy kijek do jerków (zawsze mi było bliżej do hard niżeli sofciaków).

Na wodzie udało mi się spotkać kilku zacnych kolegów którzy kotwiczyli na zlocie u Gawła.

Swoją drogą tutaj należy wyraźnie napisać że jakakolwiek niezgodność, złośliwość czy cokolwiek innego co rzekomo istniało pomiędzy nami w Lubkowie a zlotem w Nadolu jest fikcją i wymysłem ludzi, którzy w dziecinny sposób nie potrafią oddzielić pobudek osobistych od wyższych, które powinny przewodzić. Należy uszanować wolna wolę ludzi i tak to zostawić. 

Oczywiście piszę to tylko wg własnej i obiektywnej jak tylko potrafię oceny.

Wszem i wobec wiadomo, że najwięcej największych ryb łowi się w innych miesiącach i dlatego w przyszłym roku sierpień u mnie będzie w kropki :)

Generalnie było bardzo fajnie i co ważne w małej grupie osób co mi bardzo odpowiada tym bardziej, że Adrian i Paweł przyjechali do nas na jedną noc.

To z grubsza tyle. Jeśli interesuje Cię coś jeszcze śmiało pytaj :)))

• Like 7