karkoszek Opublikowano 19 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2018 (edytowane) Większość na buster Jerka 75 g kolor electric perch. Teraz to kup Edytowane 19 Sierpnia 2018 przez karkoszek 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
giaur27 Opublikowano 19 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2018 Trout jakiej wielkości?Salmo jakie modele ? Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu TapatalkaTrout 20cm, salmo slider i fatso 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaweł Opublikowano 19 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2018 A to jakis wstyd byc na zlocie multiplikatora ?Widzę że głośno jest ostatnio na ten temat to znaczy fajnie jest I Zlot M.pl był oficjalny,później nazwałem to Spotkaniem.Jak było ? Atmosfera,Koleżeństwo,Wielkie Mamuśki i ognicha/dwa/do rana.I rzeczywiście w tym roku było jakoś wyjątkowo inaczej po prostu kapitalnie Od wtorku do piątku złowiono 5 metrówek/119cm największa-Łukasz Z. z Kwidzyna pobił swój rekord życiowy,miał 105 poprzednio a jeden z Kolegów z UĆ Team/Komar/pierwszy raz łowił multiplikatorem-efekt 89cm mamuśka A i w przyszłym roku będzie X Spotkanie/Jubileusz/mocno się rozkręci/uchylę rąbek jednej -będzie Piotr Piskorski SALMO POLAND z niespodzianką dla uczestników.Tylko że miejsca w 90% już są zajęte teraz/po prostu jest miło jak przyjeżdzają normalni wędkarze i jest to co powinno być a i wyniki bombowe Wędkarski Świat/Marek Szymański/-będzie relacja/X lub XI/ 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 19 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2018 (edytowane) Panowie, skończcie już te personalne wycieczki, bo nie o tym wątek. Naprawdę żal dupę ściska, jak się czyta na publicznym forum takie osobiste przytyki i wyrzuty. Zawsze myślałem, ze wędkarstwo ma łączyć ludzi, a nie ich dzielić. Tak wiec proszę Was o nieudzielanie się w tym wątku, jeśli Wasze wpisy nie maja mieć nic wspólnego w wędkarstwem i rybami z Żarnowca. Edytowane 19 Sierpnia 2018 przez Żbiku 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 20 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2018 Widzę że głośno jest ostatnio na ten temat to znaczy fajnie jest I Zlot M.pl był oficjalny,później nazwałem to Spotkaniem.Jak było ? Atmosfera,Koleżeństwo,Wielkie Mamuśki i ognicha/dwa/do rana.I rzeczywiście w tym roku było jakoś wyjątkowo inaczej po prostu kapitalnie Od wtorku do piątku złowiono 5 metrówek/119cm największa-Łukasz Z. z Kwidzyna pobił swój rekord życiowy,miał 105 poprzednio a jeden z Kolegów z UĆ Team/Komar/pierwszy raz łowił multiplikatorem-efekt 89cm mamuśka A i w przyszłym roku będzie X Spotkanie/Jubileusz/mocno się rozkręci/uchylę rąbek jednej -będzie Piotr Piskorski SALMO POLAND z niespodzianką dla uczestników.Tylko że miejsca w 90% już są zajęte teraz/po prostu jest miło jak przyjeżdzają normalni wędkarze i jest to co powinno być a i wyniki bombowe Wędkarski Świat/Marek Szymański/-będzie relacja/X lub XI/ Gaweł, dziękuję za wspaniałe spotkanie Świetni ludzie, pyszne jedzenie i picie pełne all inclusive na wypasie Było swojsko i wesoło, a i fajne rybki współpracowały Jeszcze raz wielkie brawa za organizację i do następnego roku !!! 33 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 20 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2018 Fajna ryba 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paździoch Opublikowano 20 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2018 Gaweł, dziękuję za wspaniałe spotkanie Świetni ludzie, pyszne jedzenie i picie [emoji14] pełne all inclusive na wypasie Było swojsko i wesoło, a i fajne rybki współpracowały Jeszcze raz wielkie brawa za organizację i do następnego roku !!! Fajna ryba.A można wiedzieć co to za przynęta? Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mackot_88 Opublikowano 20 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2018 (edytowane) Hand made Spinnermana???????? Edytowane 20 Sierpnia 2018 przez mackot88 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 20 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2018 Fajna ryba.A można wiedzieć co to za przynęta? Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu TapatalkaPoszukaj tu: http://jerkbait.pl/topic/22826-lb-hm-spinnerman/page-201 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 20 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2018 Fajna ryba Fajna ryba.A można wiedzieć co to za przynęta? Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka Dzięki. Przynęta Herr-X swimbait 30 cm/140 g. Żółty fluo malowany na okonia był najlepszy. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 20 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2018 Chciałbym tutaj podziękować Adamowi (@Spinnerman), którego wcześniej nie znałem, i który zmienił swoje plany wyjazdowe na spotkanie żarnowieckie i dostosował się do mnie (a raczej mojej niedawnej "przygody" kardiologicznej) i zawiózł mnie na zlot i odstawił do domu. Ot tak zwyczajnie, po koleżeńsku. 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaweł Opublikowano 20 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2018 Gaweł, dziękuję za wspaniałe spotkanie Świetni ludzie, pyszne jedzenie i picie pełne all inclusive na wypasie Było swojsko i wesoło, a i fajne rybki współpracowały Jeszcze raz wielkie brawa za organizację i do następnego roku !!! Adam jeszcze raz Gratulacje,dodam że Kolega Spinnerman złowił jeszcze jedną piekną mamuśkę/95/ oraz przeżył totalną bitwę z wielkim potworem który ..../co zrobił z wielkim jerkiem niech sam napisze /Dzięki za przywiezienie Roberta-na Przyjaciół można zawsze liczyć 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 20 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2018 Z chęcią bym się zapisał na tamte wolne miejsce. Niestety musiałem odbebnic rolę niani. Gratuluję rybek.???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sucks_one Opublikowano 22 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2018 Napisz Tomku kilka słów jak wypadło Wasze spotkanie w LubkowieMiejsce, w którym byliśmy było bardzo urokliwe. Zadbane, czyste i otoczone innymi domkami o bardzo podobnym wysokim standardzie aczkolwiek jadąc na ryby standard bytu schodzi na dalszy plan. W każdym razie kwaterunek i warunki do świętowania spotkania zacne Slip ...niczym nie odbiegający od tego w Orfie. Woda niska ale ciepła więc zrzucanie jednostek do wody bez konkretnych czteronapędów możliwy i nawet przyjemny Lubkowo gościło nas w ilości 12stu chłopa. Woda jak to przystało w sierpniu uczy bardzo pokory gdyż ryb nie chce skakać jak przystało. Mimo wszystko jednak udało mi się złowić 9 ryb przez dwa dni pobytu + jedno wyjście grubej jak udo samicy i walnięcie zamkniętym dziobem w dżera dosłownie 5m od burty.Miałem okazję przetestować nowy kijek do jerków (zawsze mi było bliżej do hard niżeli sofciaków).Na wodzie udało mi się spotkać kilku zacnych kolegów którzy kotwiczyli na zlocie u Gawła. Swoją drogą tutaj należy wyraźnie napisać że jakakolwiek niezgodność, złośliwość czy cokolwiek innego co rzekomo istniało pomiędzy nami w Lubkowie a zlotem w Nadolu jest fikcją i wymysłem ludzi, którzy w dziecinny sposób nie potrafią oddzielić pobudek osobistych od wyższych, które powinny przewodzić. Należy uszanować wolna wolę ludzi i tak to zostawić. Oczywiście piszę to tylko wg własnej i obiektywnej jak tylko potrafię oceny. Wszem i wobec wiadomo, że najwięcej największych ryb łowi się w innych miesiącach i dlatego w przyszłym roku sierpień u mnie będzie w kropki Generalnie było bardzo fajnie i co ważne w małej grupie osób co mi bardzo odpowiada tym bardziej, że Adrian i Paweł przyjechali do nas na jedną noc. To z grubsza tyle. Jeśli interesuje Cię coś jeszcze śmiało pytaj )) 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 22 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2018 Co tu więcej pytać. Byłem po prostu ciekaw i mam odpowiedź. Dzięki 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inter Opublikowano 22 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2018 a tak z ciekawości to gdzie mój post ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario Opublikowano 22 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2018 a tak z ciekawości to gdzie mój post ?? Usunięty. Podobnie jak kilka innych. Publicznych wycieczek osobistych nie akceptujemy, możecie je prowadzić via priv. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaweł Opublikowano 24 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2018 Pływa ktoś jutro?Ja daję czadu z kolegami z Torunia W tym tygodniu mamuśki leczyły rany teraz będą brały 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kejkosz Opublikowano 24 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2018 Ja od 2 dni biczuje wodę, bo inaczej tego raczej nie da się nazwać. Zmiana pogody daje się we znaki, ja bez brania, ojciec dwa pistolety i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paździoch Opublikowano 24 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2018 No żenada jest na wodzie.Chyba trzeba zmienić hobby .[emoji23]Ja od 2 dni biczuje wodę, bo inaczej tego raczej nie da się nazwać. Zmiana pogody daje się we znaki, ja bez brania, ojciec dwa pistolety i tyle.Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaweł Opublikowano 24 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2018 Ja od 2 dni biczuje wodę, bo inaczej tego raczej nie da się nazwać. Zmiana pogody daje się we znaki, ja bez brania, ojciec dwa pistolety i tyle.Jutro ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hi tower Opublikowano 24 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2018 Jutro !Jutro będzie futro. Ja ten weekend odpuszczam. Nie zaniosę 3go zera pod rząd 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macieknikos Opublikowano 24 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2018 Ostatni koleś kupił od rybaków szupałego 130 cm i wszystko w temacie info potwierdzone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hi tower Opublikowano 24 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2018 (...) dialog z Gmina trwa i sprawy idą w dobrym kierunkuTak dla przypomnienia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macieknikos Opublikowano 25 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2018 Super by było ale znam trochę sytułację i coś mi się wydaje że prezes Nadolny nie odpuści odłowów twierdząc że jezioro nie zarobi na siebie a mogło by być nie najlepsze w Polsce Ale i w Europie łowisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi