Skocz do zawartości

Jez. Żarnowieckie (Żarnowiec)

MATT1989

Rekomendowane odpowiedzi

No niestety ryba złowiona przez rybaków jest tylko raz złowiona obojętnie czy to 40czy 140 kilo panie się liczy oni tam som panami nikt ich nie kontroluje robiom co chcom wymiary okresy a co to takiego liny takie po 3-5 kilo widziałem całe w ikrze i mieczu w kastach on też szły do Żyda bez problemu

Jutro będzie futro. Ja ten weekend odpuszczam. Nie zaniosę 3go zera pod rząd ;)

A Żałuj :P Było pięć mamusiek na kiju,3 prezentowały się do fotek/FB/+5szt/60,2x70,2x75/się działo na bogato :) Koledzy z Torunia/Piernik Toruński/tez zaliczyli fajną mamę ;)

Jedna z nich/najmniejsza ;) /post-47857-0-23288400-1535284127_thumb.jpgi jedna z Andrzejowych/skopał mi wczoraj d.pę/ :Ppost-47857-0-43838900-1535285866_thumb.jpg

Edytowane przez gaweł
  • Like 11

A Żałuj :P Było pięć mamusiek na kiju,3 prezentowały się do fotek/FB/+5szt/60,2x70,2x75/się działo na bogato :) Koledzy z Torunia/Piernik Toruński/tez zaliczyli fajną mamę ;)

Jedna z nich/najmniejsza ;) /attachicon.gif 20180825_073257.jpgi jedna z Andrzejowych/skopał mi wczoraj d.pę/ :Pattachicon.gif 20180825_153950.jpg

Nowe Salmo znowu rządziło? :P  :D

Małe podsumowanie wyjazdu mojego na 2 lodzie razem 3 osoby bo jedna nie mogła jechać jednak.

Pobyt od piątku od 8 do dziś do godz 11

Jerzy ktory był pierwszy raz na tej wodzie zaliczył zero mimo że był ze mną na łódce ja złowiłem on nie i to nie brak umiejętności a po prostu mój fart . Ja zaliczyłem rybki 60,65,90,76 dziś z rana

Kolega Jacek ktory bardziej nastawił się na okonie które fajnie brały w drugiej połowie lipca przywalił w sobote 91cm oraz 1 metr i to nie tak gdzie stało 17 łódek, sam bym tam nie pomyślał ze tam mogą stać takie ryby, warto szukać nowych miejsc ? A moze to tylko my ich nie znaliśmy ?? niestety niedziela i poniedziałek juz nic wiecej miejscówka nie wypłaciła. Pogoda była kapryśna i ryby naprawdę nie dokonca chciały współpracowac, wcześniejszy wyjazd 21.07 4 osoby połowiły mniejsze większe ale były i to codziennie, woda urocza klimat fajny, żal było dzis wracać.

• Like 5

Przepraszam ale z tabletu nie moge dodać zdjęć wiec dodaje z telefonu a oczka juz nie te -((

Moze teraz uda mi się poprawnie załadować 76

Chciałem się podzielić z kolegami z portalu wrażeniami i w miare dobrymi wynikami z Żarnowca bo łodzi troche było pogoda kiepska więc nie było łatwo o ciekawe ryby, trzeba było żąglować przynętami i ustawianiem łodzi.

Pzdr.

post-56252-0-53606500-1535568067_thumb.jpeg

Edytowane przez PiernikTorunski
  • Like 6