BOB1 Opublikowano 25 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2018 Ostatni koleś kupił od rybaków szupałego 130 cm i wszystko w temacie info potwierdzone...a podobno rybacy nie zabierają tych ponad metr ... bo są nie handlowe 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paździoch Opublikowano 25 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2018 ...a podobno rybacy nie zabierają tych ponad metr ... bo są nie handlowe Wszystkie zabierają mojego kumpla wujek jest rybakiem na Żarnowieckim. Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 25 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2018 Wszystkie zabierają mojego kumpla wujek jest rybakiem na Żarnowieckim. Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu TapatalkaOt cała filozofia"polaczków", przykre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macieknikos Opublikowano 25 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2018 No niestety ryba złowiona przez rybaków jest tylko raz złowiona obojętnie czy to 40czy 140 kilo panie się liczy oni tam som panami nikt ich nie kontroluje robiom co chcom wymiary okresy a co to takiego liny takie po 3-5 kilo widziałem całe w ikrze i mieczu w kastach on też szły do Żyda bez problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielos Opublikowano 25 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2018 Widocznie wędkarstwo było, jest i pewnie jeszcze długo będzie tylko marginesem dla włodarzy tego pięknego jeziora.Rybacy tłuką co chcą i ile chcą.Przykre ale prawdziwe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaweł Opublikowano 26 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2018 (edytowane) Jutro będzie futro. Ja ten weekend odpuszczam. Nie zaniosę 3go zera pod rząd A Żałuj Było pięć mamusiek na kiju,3 prezentowały się do fotek/FB/+5szt/60,2x70,2x75/się działo na bogato Koledzy z Torunia/Piernik Toruński/tez zaliczyli fajną mamę Jedna z nich/najmniejsza /i jedna z Andrzejowych/skopał mi wczoraj d.pę/ Edytowane 26 Sierpnia 2018 przez gaweł 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hi tower Opublikowano 26 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2018 Spoko, spoko, jeszcze przyjdzie czas muchy... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 26 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2018 A Żałuj Było pięć mamusiek na kiju,3 prezentowały się do fotek/FB/+5szt/60,2x70,2x75/się działo na bogato Koledzy z Torunia/Piernik Toruński/tez zaliczyli fajną mamę Jedna z nich/najmniejsza / 20180825_073257.jpgi jedna z Andrzejowych/skopał mi wczoraj d.pę/ 20180825_153950.jpgNowe Salmo znowu rządziło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaweł Opublikowano 26 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2018 Nowe Salmo znowu rządziło? Nie inne smakołyki im pasowały :PZarąbiście było Robercie/nie wszystkim brały /taki pewien myk w jerkach zrobiliśmy/powiem Ci na Drużnie / Marzy się 130+ 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 26 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2018 (edytowane) Pływa ktoś jutro?Ja daję czadu z kolegami z Torunia W tym tygodniu mamuśki leczyły rany teraz będą brały Przepraszam za wpis bez sensu - nie tak miałem zacytować Edytowane 26 Sierpnia 2018 przez Dano. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczupak1 Opublikowano 26 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2018 Nie rozumiem przecież szczupły ma wstrętne mięcho. Fuj. Szczególnie takie bydlę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiernikTorunski Opublikowano 26 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2018 (edytowane) Miło było poznać Pawle (gaweł) i uściskać grabęPozdrawiam Edytowane 26 Sierpnia 2018 przez PiernikTorunski 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaweł Opublikowano 26 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2018 Miło było poznać Pawle (gaweł) i uściskać grabęPozdrawiamI wzajemnie Gratuluję fajnych zębatych :)i do obaczyska,ściskam w pasie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiernikTorunski Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Małe podsumowanie wyjazdu mojego na 2 lodzie razem 3 osoby bo jedna nie mogła jechać jednak.Pobyt od piątku od 8 do dziś do godz 11 Jerzy ktory był pierwszy raz na tej wodzie zaliczył zero mimo że był ze mną na łódce ja złowiłem on nie i to nie brak umiejętności a po prostu mój fart . Ja zaliczyłem rybki 60,65,90,76 dziś z rana Kolega Jacek ktory bardziej nastawił się na okonie które fajnie brały w drugiej połowie lipca przywalił w sobote 91cm oraz 1 metr i to nie tak gdzie stało 17 łódek, sam bym tam nie pomyślał ze tam mogą stać takie ryby, warto szukać nowych miejsc ? A moze to tylko my ich nie znaliśmy ?? niestety niedziela i poniedziałek juz nic wiecej miejscówka nie wypłaciła. Pogoda była kapryśna i ryby naprawdę nie dokonca chciały współpracowac, wcześniejszy wyjazd 21.07 4 osoby połowiły mniejsze większe ale były i to codziennie, woda urocza klimat fajny, żal było dzis wracać. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kajtelek2 Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2018 (edytowane) Ja w nowym miejscu takiego po 60 i kilka fajnych okoni , rybki złowione na Relax Diamond Shad. Edytowane 27 Sierpnia 2018 przez Kajtelek2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiernikTorunski Opublikowano 29 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2018 (edytowane) Problem z dodaniem zdjeć z telefonuTen sam tylko pomiarRyba odpłynęła w dobrej kondycji Poniedziałkowa 76 -tka cdn 76cm Edytowane 29 Sierpnia 2018 przez milupa - rybka 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiernikTorunski Opublikowano 29 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2018 I metroweczka kolegi który był sam na Łodzi wiec tylko taka fota 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hi tower Opublikowano 29 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2018 I metroweczka kolegi który był sam na Łodzi wiec tylko taka fotaWygląda tak samo jak Twoja ryba z drugiego zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiernikTorunski Opublikowano 29 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2018 Wygląda tak samo jak Twoja ryba z drugiego zdjęcia. Tak masz racje zle załadowało mi zdjęcie dziękuję 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiernikTorunski Opublikowano 29 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2018 (edytowane) Przepraszam ale z tabletu nie moge dodać zdjęć wiec dodaje z telefonu a oczka juz nie te -((Moze teraz uda mi się poprawnie załadować 76Chciałem się podzielić z kolegami z portalu wrażeniami i w miare dobrymi wynikami z Żarnowca bo łodzi troche było pogoda kiepska więc nie było łatwo o ciekawe ryby, trzeba było żąglować przynętami i ustawianiem łodzi.Pzdr. Edytowane 29 Sierpnia 2018 przez PiernikTorunski 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiernikTorunski Opublikowano 2 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2018 Był ktoś z was w ostatnim czasie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaweł Opublikowano 5 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2018 Był ktoś z was w ostatnim czasie ?Dzisiaj się działo ale krótko,byliśmy w odpowiednim czasie na odpowiednim miejscu , /fotkę dałem w wątku zębaczy/+ parę małych 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paździoch Opublikowano 8 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2018 Dzisiaj 80 ka na zestaw okoniowy.Kij do 12 gram i obrotówka nr1 ale frajda jeszcze się trzęsę a o 15:15 była walka . Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macieknikos Opublikowano 8 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2018 A okonki brały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paździoch Opublikowano 8 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2018 A okonki brałyTakie po 10 cm max.Słabo. Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi