Paździoch Opublikowano 3 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2018 Wczoraj pływałem z kolegą między Brzynem a Lubkowem od 11:00 do 15:30 i dwie 50 ki.Kilka bić ale raczej to maluszki. Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paździoch Opublikowano 3 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2018 Panowie którzy łowią okonie z gruntu na małą rybkę.Czy ktoś może pokazać jak wygląda taki zestaw.????? Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 3 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2018 (edytowane) Na tym forum nie propaguje się połowu na żywca tylko na sztuczne przynęty. Nikt nie udzieli takiej odpowiedzi, a jak udzieli zostanie to wyczyszczone przez moderatora. Edytowane 3 Listopada 2018 przez wujek 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepka87 Opublikowano 11 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2018 Hey Na dniach wybieram sie na zarnowiec, szczupaki mozna jeszcze spotkac na 2-4 metrach czy trzeba w teolingu na głębinach szukać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaweł Opublikowano 11 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2018 Hey Na dniach wybieram sie na zarnowiec, szczupaki mozna jeszcze spotkac na 2-4 metrach czy trzeba w teolingu na głębinach szukać ?Troling 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepka87 Opublikowano 11 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2018 Dzięki za info troche szkoda bo nudno ale dzieki za informacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielos Opublikowano 12 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2018 Dzięki za info troche szkoda bo nudno ale dzieki za informacjeJak na kiju siada metrówka to przestaje być nudno 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toms72 Opublikowano 12 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2018 Niestety ale u nas co weekend to dmucha poprzedni był w miarę ok ale powyżej 20km/h na Żarnowcu masz fale pow. 1m w trollu nie popływasz. . Właśnie dlatego dziś nie jechałem (zaczęło wiać) a zeszły tydzień pogoda była ok ale... zaspałem. I fakt na płytkim z tego co słyszałem trafić raczej ciężko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 12 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2018 (edytowane) Jak na kiju siada metrówka to przestaje być nudno Żeby siadały metrówki, to trzeba umieć łowić na trolling, bo tak, to nudno... Edytowane 12 Listopada 2018 przez spinnerman 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek Opublikowano 13 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2018 Nie rozumiem jak można powiedzieć, że łowienie w trolu jest nudne. Jeśli trzymasz wędkę w ręku to jak byś łowił z ręki. Tak samo zmieniasz miejscówki,przynęty na echu widać ryby. Nawet jak nie ma brań to cały czas coś się dzieje. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek Opublikowano 13 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2018 No i branie w trolu z ręki przeważnie jest nieporównywalnie mocniejsze niż przy stacjonarnym łowieniu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 13 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2018 Jedyny w miarę ciekawy trolling jaki znam, a przepływałem tysiące motogodzin, to mazowiecka Wisła za sumem. Więcej w nim było poszukiwań i kombinowania, niż łowienia. A ten żarnowiecki przyprawia mnie o ból zębów i tiki nerwowe... ...i dlatego tam nie łowię, co nie znaczy, że trolling zarzuciłem całkowicie. Pływam jeszcze w SE za pstrągiem (też nudny jak flaki z olejem, ale nie mam wyjścia), za okoniem i za szczupakiem, ale tylko jak nie wchodzi z rzutu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek Opublikowano 13 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2018 Teraz to już w ogóle nie ogarniam. Pływać tysiące godzin żeby się nudzić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 13 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2018 (edytowane) ...zapewne żeby złowić TĄ jedną rybę Edytowane 13 Listopada 2018 przez BOB1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 13 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2018 Teraz to już w ogóle nie ogarniam. Pływać tysiące godzin żeby się nudzić? A gdzie to napisałem? Bo nie ogarniam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek Opublikowano 13 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2018 3 posty wyżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 13 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2018 Jedyny w miarę ciekawy trolling jaki znam, a przepływałem tysiące motogodzin, to mazowiecka Wisła za sumem. Więcej w nim było poszukiwań i kombinowania, niż łowienia. A ten żarnowiecki przyprawia mnie o ból zębów i tiki nerwowe... ...i dlatego tam nie łowię, co nie znaczy, że trolling zarzuciłem całkowicie. Pływam jeszcze w SE za pstrągiem (też nudny jak flaki z olejem, ale nie mam wyjścia), za okoniem i za szczupakiem, ale tylko jak nie wchodzi z rzutu Nie wiem Krzysztof czego Ty szukałeś i kombinowałeś na tej Wiśle; przecież tam wszystko widać jak na dłoni, wystarczy napłynąć... no chyba, że łowiłeś na bardzo wysokiej wodzie i bez echosondy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paździoch Opublikowano 13 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2018 Hey Na dniach wybieram sie na zarnowiec, szczupaki mozna jeszcze spotkac na 2-4 metrach czy trzeba w teolingu na głębinach szukać ?Na płytkim można jeszcze połowić ale 60 max.Dziwne że już tych dużych ryb niema . Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 13 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2018 (edytowane) Wybacz Bartku, ale nie będę Ci udzielał lekcji czytania ze zrozumieniem. A wracając do meritum - powtórzę: żarnowiecki trolling to najmniej zajmujące doświadczenie trollingowe, jakie w życiu miałem a miałem niejedno. Rozumiem, że czasem łowisko, czasem sposób żerowania ryb, a czasem jedno i drugie wymusza stosowanie trollingu, ale to w żaden sposób nie wpływa na jego atrakcyjność. Edytowane 13 Listopada 2018 przez krzysiek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 13 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2018 Nie wiem Krzysztof czego Ty szukałeś i kombinowałeś na tej Wiśle; przecież tam wszystko widać jak na dłoni, wystarczy napłynąć... no chyba, że łowiłeś na bardzo wysokiej wodzie i bez echosondy Całe szczęście znalazłem - nie musisz dłużej zachodzić w głowę 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 13 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2018 Całe szczęście znalazłem - nie musisz dłużej zachodzić w głowę Z mojej strony to nie był sarkazm... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek Opublikowano 13 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2018 Lekcji ze zrozumieniem? Piszemy o tym czy trolling jest nudny czy nie. Ty jako jeden z prekursorów tej metody na forum masz wypływane tysiące godzin w trolu, ale mówisz że to jest nudne oprócz łowienia sumów na Wiśle. To znaczy , że pływasz i się nudziśz. I ja tego nie rozumiem jak można spędzać na wodzie tyle czasu i się nudzić? Dla mnie trol jest bardzo ciekawy(też mam wypływane tysiące godzin jak i wyłowione z ręki) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 13 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2018 Napisałem, że jedyny ciekawy był wiślany. Nudny (i to do bólu) jest żarnowiecki i pstrągowy. 10 x bardziej wolałbym łowić te pstrągi z ręki. Ale cóż, taka ryba, taka woda. Dlatego nie łowię na jez. Żarnowieckim, a pstrągi na jednym wypadzie w roku. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 13 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2018 Zdecydowanie warto propagować pogląd o nudności trollingu.Tak samo jak uważam, że zdecydowanie lepiej poświęcać czas/ wysiłek i środki na łowienie okoni niż pstrągów. Nie ma w tym żadnej ironii, a jedynie dbałość o swój własny interes. Pozdrawiam Ps. Na Żarnowcu nigdy nie byłem i się nie wybieram 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 13 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2018 Figlarz z Ciebie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi