Okonhel Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Jacek, już nie przesadzaj. Wg mnie na tle innych jezior na których zdarza mi się łowić Żarnowiec i tak wypada bardzo dobrze. Nie można porównywać do tego co było, jak juz to z tym co jest teraz wokoło. Sam wiesz że coraz trudniej zaliczyć wymiarka na Żarnowcu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiałyKieł Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Czy któryś z kolegòw ma może wolne miejsce na lodzi okresie 1-3 maja. Dzwoniłem po wypożyczalniach ,ale wszystko porezerwowane . Może znacie jakąś inną wypożyczalnie poza willa orfa i przystanią nadole ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2019 (edytowane) Zapytaj Andrzeja Wiznera (ma swoją stronę internetową przewodnika na Żarnowcu ma też kilka łódek w Lubkowie) Edytowane 28 Kwietnia 2019 przez BOB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiernikTorunski Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Pogoda nie nastraja optymizmem, wychodzi na to że środę mozna bedzie popływać a czwartek i resztę dni pod znakiem zapytania -((Oby pogoda się jeszcze zmieniła na lepszą -)) Kto jedzie na Żarnowiec łapka w górę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepka87 Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Czy któryś z kolegòw ma może wolne miejsce na lodzi okresie 1-3 maja. Dzwoniłem po wypożyczalniach ,ale wszystko porezerwowane . Może znacie jakąś inną wypożyczalnie poza willa orfa i przystanią nadole ?Byc może będę 2 maja sam na wodzie to zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielos Opublikowano 2 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2019 Jak wyniki Panowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DAWIDspinn Opublikowano 2 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2019 Z relacji chłopaków dziś się nie dało pływać taki wicher, bodajże dwie łódki na wodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielos Opublikowano 4 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2019 (edytowane) Walczył ktoś wczoraj/dziś? Edytowane 4 Maja 2019 przez danielos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paździoch Opublikowano 4 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2019 Walczył ktoś wczoraj/dziś?Ja dzisiaj z Kolegą .I oprócz tego że fala masakryczna i zimno to z rybami słabo.Jeden szczupak 55.Od 7:30 do 11:30 na wodzie. Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielos Opublikowano 4 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2019 To słabo. Słabe rozpoczęcie. Dużo łodzi na wodzie? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paździoch Opublikowano 4 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2019 (edytowane) To słabo. Słabe rozpoczęcie. Dużo łodzi na wodzie?Na łąkach z 5 łódek.Tych w stronę Nadola nie liczyliśmy.1 maja było ok brały ryby do 70 ale co chwila coś się działo. Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka Edytowane 4 Maja 2019 przez Paździoch 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dir601 Opublikowano 5 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2019 Witam Panowie będę z kolegą w przyszłym tygodniu w okolicach Żarnowca i zamierzamy może powędkować, chciałem poprosić o jakieś namiary polecane na nocleg- najlepiej z możliwością slipowani łódki, oraz może ktoś ma mapę batymetryczną na Lowrance TI. Będę wdzięczny za każdą informację pozdrawiam Darek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaweł Opublikowano 5 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2019 Witam Panowie będę z kolegą w przyszłym tygodniu w okolicach Żarnowca i zamierzamy może powędkować, chciałem poprosić o jakieś namiary polecane na nocleg- najlepiej z możliwością slipowani łódki, oraz może ktoś ma mapę batymetryczną na Lowrance TI. Będę wdzięczny za każdą informację pozdrawiam DarekWilla Orfa w Nadolu.Ps'dzisiaj jeden trafił z łapy 124 " 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paździoch Opublikowano 5 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2019 Willa Orfa w Nadolu.Ps'dzisiaj jeden trafił z łapy 124 "W którym miejscu to 124 mniej więcej ? Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaweł Opublikowano 5 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2019 W którym miejscu to 124 mniej więcej ? Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu TapatalkaKwadrat B1 na lewo od C3 .Nic więcej nie mogę napisać bo nie wiem.Info dostałem 2 godz.temu.Będzie niebawem na FB 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hi tower Opublikowano 5 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2019 Ja dziś walczyłem gościnne u Kolegi na łódce z muchą. Branie ładnej ryby w trzecim rzucie, przy samej burcie. Niestety nie wpieła się... Potem generalnie nuda. Kolega na korbę, jednego pod 60cm. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kejkosz Opublikowano 5 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2019 Dajcie linka do tego FB jak się pojawi ten 124 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielos Opublikowano 5 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2019 Ja dziś walczyłem gościnne u Kolegi na łódce z muchą. Branie ładnej ryby w trzecim rzucie, przy samej burcie. Niestety nie wpieła się... Potem generalnie nuda. Kolega na korbę, jednego pod 60cmPrzyznam, że z przyjemnością się na Ciebie patrzyło jak sprawnie miotasz muchą zastanawiam się jak sobie radzisz z silniejszymi podmuchami wiatru. Walczyliśmy dziś z Kolegą z pontonu - On ładnego okonia, a ja zero. Miałem dwa odprowadzenia również do samej burty - mniejszego około 45-50cm wyciągnąłem prawie całego z wody, zdecydował się w ostaniej chwili na atak i tak zacisnął zęby na gumie, że puścił dopiero jak był w powietrzu drugi był zdecydowanie większy ale niestety nie uderzył. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hi tower Opublikowano 6 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2019 (...) zastanawiam się jak sobie radzisz z silniejszymi podmuchami wiatru. (....)Niestety przy tym kalibrze much, stawiajacych znaczący opór w powietrzu, silniejszy wiatr zabija pętlę. Nic na to nie poradzisz. Po 12-stej ja zaczęło mocniej szkwalić łowienie było mało komfortowe. Ale nikt nie obiecywał że będzie lekko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okonhel Opublikowano 6 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2019 (edytowane) Przyznam, że z przyjemnością się na Ciebie patrzyło jak sprawnie miotasz muchą zastanawiam się jak sobie radzisz z silniejszymi podmuchami wiatru. Moja łódka nie jest zbyt stabilna, więc dla muszkarzy w części dziobowej są przykręcone wiązania do nart.... :D Edytowane 6 Maja 2019 przez Okonhel 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielos Opublikowano 6 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2019 Niestety przy tym kalibrze much, stawiajacych znaczący opór w powietrzu, silniejszy wiatr zabija pętlę. Nic na to nie poradzisz. Po 12-stej ja zaczęło mocniej szkwalić łowienie było mało komfortowe. Ale nikt nie obiecywał że będzie lekko. Moja łódka nie jest zbyt stabilna, więc dla muszkarzy w części dziobowej są przykręcone wiązania do nart.... :D Braku stabilności nie było widać ale obserwując Was miałem wrażenie, że za każdym rzutem milimetry dzielą muchę z Twoją czapką od bliższego spotkania w zasadzie to taka mucha bardzo ładnie wygląda na czapce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hi tower Opublikowano 6 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2019 Flajfiszingu nie wolno uprawiać bez czapki i okularów! BHP! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skiner Opublikowano 7 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2019 Jezioro Żarnowieckie Mała ciekawostka z majówki ... potwierdzona aktywność sumów zarówno w strefie spinningowej jak i w trollingu ... pozdraiwam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skiner Opublikowano 7 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2019 Dajcie linka do tego FB jak się pojawi ten 124 w majówkę były dwie takie ryby po 124cm (obie w trollu) jedna złowił Marcin druga chłopaki z DAIWY (Kuba) ... fotki czesciowo sa na moim profili i na profilu WillaOrfa pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paździoch Opublikowano 7 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2019 Jezioro Żarnowieckie Mała ciekawostka z majówki ... potwierdzona aktywność sumów zarówno w strefie spinningowej jak i w trollingu ... pozdraiwamJakieś foto suma?Czy to Tylko zapisy z echosond? Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi