macieknikos Opublikowano 7 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2019 o kurczę może wkoncu uda się złowić wąsatego komuś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skiner Opublikowano 7 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2019 Jakieś foto suma?Czy to Tylko zapisy z echosond? Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka jest film z holu ryby, oglądał go Marek Szymanski i skomentował ... "na 100% sum" ... sprzęty były za słabe (nikt sie nie nastawiał na sumy) ryby nie były wyhodowane 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiernikTorunski Opublikowano 8 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2019 (edytowane) Byłem od środy do niedzieliPływałem RF 4051 maja trochę łódek byłoRybki tez były 55/58/60/70 wszystko z ręki2 maja nie dało się pływać choć jedna łódka była na widzie ale walczyli o przetrwanie -)3 maja powtórka 56/65/574 maja wypłynęłyśmy na 10 min ale jednak fale były za duże na mój sprzęt i zrezygnowałem z pływania5 maja od 7-12 godz były znowu 3 rybki w rozmiarach bojowych 55/58/54Rozmowa z miejscowym kolegą który miał 2 ryby jedna z trola 60 i druga z ręki podobnaSpłynęła kolejna łódka z kolegami miejscowymi i meldują 4 ryby 2 z trola i 2 z ręki rozmiarowo 60-65Spotkałem rownież Andrzeja W wypływającego swoją nową łódką, zamieniliśmy pare zdań a ze wypływał w 3 osoby o wyniki nie pytałem, ogólnie wyjazd traktuje szkoleniowo i zapoznawczo ponieważ byłem w okresie majowym pierwszy raz, trolling miałem wykupiony, ale nic nie złowiłem bo sie nie przygotowałem sprzętowo i psychicznie do tej metody choć wiem ze zeszły rok i obecna pora maj sprzyjają najlepszym wynikom.Pozdrawiam ps. Dodam że część ryb była złowiona na jerka Salmo 12 cm S ( 2 szt w 1.05) ale również na wahadło 15cm, i gumy od 16 cm do 23cm zarówno na wodzie 2m jak i 4 m więc nie ma reguły. Gratuluję ryb, przypominam jednak o zasadach publikacji zdjęć na JB (minimum dla szczupaka to 75cm):http://jerkbait.pl/topic/17989-zasady-umieszczania-zdj%C4%99%C4%87-na-forum-jerkbaitpl/ Edytowane 8 Maja 2019 przez mario Nieregulaminowe foty 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiernikTorunski Opublikowano 8 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2019 MARIO doczytałem, fakt dziękuje za zwrócenie uwagi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DAWIDspinn Opublikowano 10 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2019 (edytowane) Moja Monika czeka na pierwsze branie wielkiego szczupaka Trzymajcie kciuki ! Edytowane 10 Maja 2019 przez DAWIDspinn 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DAWIDspinn Opublikowano 10 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2019 Jest pierwszy Duma mnie rozpiera 25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 10 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2019 Bez względu na to czy troll czy z ręki ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawitogdy Opublikowano 10 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2019 A jak ostatnio z okoniem? Wysłane z mojego SM-J320F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kejkosz Opublikowano 10 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2019 Cienko, od wtorku biczuje wodę, dzis przylowiony okoń 38 na blatach, poza tym bez kontaktu z okoniami, szczupaki też słabo, wt sr czw po 1 rybie 60-70, dziś 4 sztuki 55-70, natomiast pogoda się poprawia i może będzie lepiej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DAWIDspinn Opublikowano 10 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2019 Coraz lepiej chyba mamy kolejną zarażona wędkarstwem Emocji co nie miara 25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzyk Opublikowano 10 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2019 Ech , .żeby moja tak chciała . Gratulacje dla Pani łowcy ,czy może lepiej-"łowczyni". 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaweł Opublikowano 11 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2019 Dzisiaj z rzutu młodzież brała,natomiast w trolu,wiadomo-mistrz Andrzejek Wiznerek/ma już 9 metrówek w tym sezonie/ 118 zapodał,były dzisiaj/z info:2x118,jedna 112 i coś tam jeszcze ze śluzem na plecionce/Niektórych alaprzewodników to gul,gul....boli 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DAWIDspinn Opublikowano 12 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2019 Potwierdzam ogólnie szału nie ma ale pojedyncze metrowki dziennie padają 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 12 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2019 Potwierdzam ogólnie szału nie ma ale pojedyncze metrowki dziennie padają Dawid możesz powiedzieć w jakich partiach wody stoi bialoryb i czy zmienia się to w zależności od pory dnia? Dzięki. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DAWIDspinn Opublikowano 12 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2019 Jak pływamy na 10,11,12 metrów to stoi tak na 8 metrach ale wielkie kule ciągną sie wysoko w górę. Szczupaki widać pojedyncze pod nimi, dużo więcej ech było widać na początku maja. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 12 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2019 Czyli jeszcze nisko. A wieczorem się podnoszą? Czy szczupaki stoją pod białą rybą czyli wyraźnie nad dnem, czy obok ławic, w toni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DAWIDspinn Opublikowano 12 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2019 Nad dnem i to pojedyńcze, wydaje mi się że są przyklejone, Tata miał 122 na łodzi w niedzielę tydzień temu, to miała pełno pijawek. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 12 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2019 Nad dnem i to pojedyńcze, wydaje mi się że są przyklejone, Tata miał 122 na łodzi w niedzielę tydzień temu, to miała pełno pijawek. Dlatego maluchy się czepiają Jak wejdzie ciepły front, to ruszą się duże ryby. Końcówka przyszłego tyg. i weekend będą dobre i padną duże ryby Gratulacje dla Taty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaweł Opublikowano 12 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2019 Dawid możesz powiedzieć w jakich partiach wody stoi bialoryb i czy zmienia się to w zależności od pory dnia? Dzięki. Pozdrawiam Na echu od 8m do 6m czarno od rybek,ławice setek leszczy,wiele wywala się na powierzchni.Jeszcze ciut,cuit i lokomotywy za nimi pociągną na płytkie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dekosz Opublikowano 12 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2019 Moja 124 też cała w pijawkach była 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 13 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2019 Moja 124 też cała w pijawkach byłaDawaj fotkę, przynajmniej popatrzymy sobie. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczepek2 Opublikowano 13 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2019 Ja się wybieram 15-19, ale widzę z pogodą może być słabo, a nawet bardzo słabo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaweł Opublikowano 18 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2019 Dzisiaj Andrzejek W pyknął 125cm/poprzeczka idzie do góry / w trolu Jutro pływamy razem z nastawieniem bojowo-eksperymentalnym 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krakersik Opublikowano 3 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2019 mam pytanko ponieważ w tym roku będę w okolicach na wakacjach z rodzinką 8-13 lipca a raczej ma to być czas z rodzinką ale może akurat ktoś potrzebuje towarzystwa na łódkę z brzegu to chyba nie za bardzo jest gdzie i co połowić. jak ktoś coś to dajcie znać chętnie bym z kimś wyskoczył na dzień kto zna jezioro i potrzebowałby kompana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polak9 Opublikowano 8 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2019 Mistrzostwa trwają a cisza w eterze źe hej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi