Skocz do zawartości

Jez. Żarnowieckie (Żarnowiec)

MATT1989

Rekomendowane odpowiedzi

Na fejsie u Wiznera rzeczywiście jest 123. Ale przyjrzałem się dokładnie lokalizacji i jeżeli fota jest zrobiona tam gdzie ryba złowiona to daje 95%,że złowiona jest z łapy :ph34r:

Bo Wiznerek teraz tylko z łapy ;)/wiem już że jak my wodowaliśmy się to on już skończył,klient z łapy trafił 123cm/

Troszkę się scwaniły i Andrzej na zlocie opowie,podpowie jak,gdzie i na co :P

Edytowane przez gaweł

Nie skłujesz,odpoczywają do 28.08 ;)

Dzisiaj byłem z kolegą Stoen,nie mieliśmy zadziania aczkolwiek coś tam było/kolega parę pasiaków i małe szczupłe/

W trolu przewodnik Romek miał 8 ,największy 85.

Już niedługo odpalą ;) /idzie ochłodzenie/

Podobno ktoś dzisiaj trafił 123cm,ale nie jestem pewny na 100%/Andrzej wstawił fotę i jutro się dowiem.

Rozmawiałem w Nadolu z rybakami,narzekają że słabo jest :D

Podziękowania dla kolegi Gaweł za miło spędzony czas. Krokodyli nie było, pewnie to jeszcze nie czas na nie. Natomiast łowienie z tym „gościem” dało mi sporo nowych spostrzeżeń w temacie łowienia dużych pajków. Jeszcze raz dzięki [emoji106]

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

• Like 4

Podziękowania dla kolegi Gaweł za miło spędzony czas. Krokodyli nie było, pewnie to jeszcze nie czas na nie. Natomiast łowienie z tym „gościem” dało mi sporo nowych spostrzeżeń w temacie łowienia dużych pajków. Jeszcze raz dzięki [emoji106]

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Wzajemnie :P

Wiesz czego się można spodziewać na tej wodzie :)

Ps"Jednak złowili tą 123cm ;) "

Tam gdzie byliśmy ;)

• Like 1

Gaweł, może to ta mamuśka Dużego Wojtka?! ;)  :P  :D

Nie przypominaj :D

Teraz się z tego śmiejemy ale wtedy 15 minut ciszy było na łodzi ;)

Zamówionko przyjęte ;)

Wczoraj byłem u Marka i odebrałem płaty łososia.

Troć już się pekluje,śledziki w sobotę będą robione razem z łosiem :P

Huki i fajery tyż będą ;)

Ja we wtorek będę.

Edytowane przez gaweł
  • Like 1

Znowu prywata ;) Dzwonił po rozmowie ze mną do Ciebie Robert T.?

Taszarek?Jesteśmy w kontakcie ;)

Okonie zaczynają się grupować w stada a to znaczy że już zaraz duże mamuchy odpalą :P

Temperatura wody spadnie a komu się zadzieje życiówka?

Weź te przynęty Iras czy jakoś tak,te duże z włosem i podwójny ogon,zadzieje się ;)

Tak Taszarek. Gadałem z nim , czy aby Ty byś mi nie przywiózł jego obrotówek na okonie do Nadola...robią robotę ;)

To Robert był pierwszą osobą, która mnie przekonywała , że casting jest spoko... wtedy się śmiałem, dzisiaj nie widzę innej opcji ;)  :D

Coś może być na rzeczy ;)

Zobaczymy ;)

Nie sugerowałem, że ryba nie przeżyła. Przypuszczam, że długo nie pożyje. I nie ma w tym udziału wędkarza, tylko obrażenia są zbyt poważne. Swoją drogą X-buster to świetna i trochę niedoceniona przynęta. Jego stukanie elementami korpusu świetnie działa na szczupaki. Powłoka lakiernicza do dupy, ale to stała przypadłość wabików od Strike Pro.

Nie sugerowałem, że ryba nie przeżyła. Przypuszczam, że długo nie pożyje. I nie ma w tym udziału wędkarza, tylko obrażenia są zbyt poważne. Swoją drogą X-buster to świetna i trochę niedoceniona przynęta. Jego stukanie elementami korpusu świetnie działa na szczupaki. Powłoka lakiernicza do dupy, ale to stała przypadłość wabików od Strike Pro.

No super przynęta .Wystarczy zwijać i robi robotę.Co do ryby mam nadzieję że długo będzie żyła.

Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka

Masz rację co do farby .post-56745-1598727230,5731_thumb.jpg

Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka