slawitogdy Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2016 slavito dzięki , ale wujka google kilka razy odwiedziłem, natomiast liczyłem na jakąś dokładniejszą mapę Skoro dno takie nudne to sama sonda da radę, liczyłem na liczne rozmaite miejscówki Miejscówki to masz na pw 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TAURUS1989 Opublikowano 24 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2016 Panowie u kogo nad wodą można pożyczyć łódkę w miarę tanio i przy okazji kupić licencję dniową? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 24 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2016 Pozwolenie kupisz np na przystani w Nadolu. Tam popytaj o łódkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiu Opublikowano 25 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2016 Witam kolegow i chcialem zapytać , jak to jest z tym zarnowcem , gdyz wybieram sie w okolice na urlop z rodzinka i myslalem cos poplywac , z tego co wyczytalem w sezonie letnim obowiazuje zakaz trolingu i najlepiej lowic w strefie spining .przede wszystkim chcialem zapytac na jakie lowienie sie nastawic na lekko , na ciezko , wobki z lapy gumy z opadu?Jakie glebokosci wystepuja w danej czesci jeziora ?I co wazne , czy bezpiecznie mozna przemieszczac sie po akwenie na silniku elektrycznym (silnik 55 ponton 360).Z gory dziekuje za wszystkie konstruktywne podpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 25 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2016 (edytowane) Głębokości jakie zastaniesz w interesującej Cię strefie to 2 - 4 m. Jeżeli będzie wiało z północy lub północnego zachodu to pontonem na elektryku powinieneś sobie poradzić. Ważne, żeby wodować się w Lubkowie albo w Brzynie, będzie blisko na łowisko. Co do przynęt - wszystkie wymienione przez Ciebie będą dobre, do puli dołożyłbym jeszcze jerki (o ile nie kryją się pod hasłem "wobki" ) Edytowane 25 Maja 2016 przez Pumba 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiu Opublikowano 25 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2016 odpowiedz ekspresowa niczym u wujka google , wielkie dzieki będe na przelomie lipca i sierpnia mam nadzieje , ze lato nie jest strikte martwym sezonem ,ale byc w okolicy tak zacnej wody i nie zaliczyc lowienia byloby wrecz niesmaczne .jeszcze raz dzieki kolego Pumba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 25 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2016 Lato to najlepszy okres do łowienia z ręki na Żarnowcu. Wtedy na płytkiej wodzie można trafić konkretną rybę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiu Opublikowano 25 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2016 Coś czuje , że spedze nad wodą wiecej czasu niz , zakladalem , mam tylko nadzieje , ze żona zrozumie .To sie teraz nakręcilem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiu Opublikowano 30 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2016 A czy mozna gdzieś zobaczyć mapkę z wyznaczona strefa spining. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 30 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2016 Strefa póki co oznaczona jest umownie, nie ma bojek na wodzie, w przyszłości zapewne się pojawią. Granica strefy przebiega od mola w miejscowości Brzyno do mola w miejscowości Lubkowo, tak jak na załączonym obrazku. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iNSaNeMaN Opublikowano 5 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2016 Wczoraj kilka godzin na zarnowcu kilka szczupakow udało się wyciągnąć, największy z nich miał 70 cm (wszystko z ręki). Za to dziś w trolu padły ładne ryby 123 i 126 cm Zapoznaj się z zasadami publikacji zdjęć na JB.PL: http://jerkbait.pl/topic/17989-zasady-umieszczania-zdj%C4%99%C4%87-na-forum-jerkbaitpl/ 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 5 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2016 126cm??? Ktoś może zdjęcie wrzuci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 5 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2016 Wróciły do wody? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szemo Opublikowano 5 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2016 powyżej 90 cm na żarnowcu obowiązuje wymiar ochronny czyli teoretycznie pływa dalej 123 fotę widziałem kawał smoka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaweł Opublikowano 5 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2016 Wróciły do wody?Dużo wielkich ryb wróciło/coś tam pewnie skłusowano,pogadamy za dni parę /Natomiast niestety puszczane mamuśki nie zawsze przeżywają/tydzien temu na brzegu 112,aż łza się w oku kręciła/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iNSaNeMaN Opublikowano 5 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2016 Pływają dalej. Ta 126 cm zlowil A.Wizner także fotkę możecie obejrzeć na jego FB 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiu Opublikowano 5 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2016 Od kiedy do kiedy nie mozna trolowac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croock Opublikowano 6 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2016 (edytowane) Panowie, orientujecie się może, jaki jest przybliżony koszt całodniowej wyprawy z guidem na Żarnowcu (trolling)? Są przewodnicy warci polecenia? Edytowane 6 Czerwca 2016 przez croock Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iNSaNeMaN Opublikowano 6 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2016 45 zł kosztuje troll Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croock Opublikowano 6 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2016 to jest cena za...? :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 6 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2016 Dzień... http://dobremiejsce.gniewino.pl/turystyka/wedkarstwo/cennik-i-kontakt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croock Opublikowano 6 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2016 no tak, ale ja szukam informacji o cenach wypraw z przewodnikiem zwykłą stawkę za samodzielnego trolla już sobie wygooglałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polak9 Opublikowano 6 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2016 Ja słyszałem źe Wizner brał 500 zł bo sam nam proponował ale nie byłem zainteresowany i nie wiem czy za osobę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaweł Opublikowano 6 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2016 (edytowane) no tak, ale ja szukam informacji o cenach wypraw z przewodnikiem zwykłą stawkę za samodzielnego trolla już sobie wygooglałem.Po prostu zadzwoń i się dowiesz Ja słyszałem źe Wizner brał 500 zł bo sam nam proponował ale nie byłem zainteresowany i nie wiem czy za osobę.Raczej jesteś w błędzie, z Andrzejem można porozmawiać o cenie ale nie 500stów/to z kosmosu cena/ Wczoraj Andrzej złowił 120+,dzisiaj 126/to już siedem ryb w tym rozmiarze ma na rozkładzie/to tak dla wyprostowania informacji Edytowane 6 Czerwca 2016 przez gaweł 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaweł Opublikowano 6 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2016 (edytowane) Od kiedy do kiedy nie mozna trolowac?Lipiec i sierpień zakaz trolingu Niedługo z łapy będą brały te "cwane mamuśki" Edytowane 6 Czerwca 2016 przez gaweł 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi